1. conform "netichetei" si dictionarului merriam-webster, "dude" nu este un cuvant peiorativ ci mai degraba unul folosit in adresarile colocviale si nicidecum nepoliticoase. daca crezi ca e nevoie sa folosim persoana a treia in conversatie, trebuie doar sa spui.
2. da, probabil ca nu am inteles ce vrei sa spui; cu toate acestea, nu am spus ca e o metoda absoluta ci doar ca geochimia e metoda cea mai larg utilizata in tectonica si neo-tectonica, alaturi de geofizica, matematica, mecanica rocilor, etc. daca nu vrei sa accepti acest lucru, e libertatea ta. nu am scos din buzunar afirmatia, ci e urmarea fireasca a unor ani buni in care am mancat tectonica pe paine (departe de mine gandul de a parea condescendent sau laudaros).
3. ma bucur ca suntem de acord macar in privinta faptului ca nu e un concurs
4. ...
5. practic, cel mai puternic argument e experienta. probabil cand o sa termini scoala (sau daca ai terminat-o, cand o sa lucrezi un picut in cercetare) o sa iti dai seama ca exista unele metode care sunt uzate moral si care, incet-incet, sunt inlocuite de altele care dau un randament mai ridicat.
6. deja discutia e plictisitoare si a deviat de mult de la subiectul initial al rubricii. daca vrei sa continuam polemica (contructiva, caci cum altfel poate fi..) hai sa deschidem o rubrica noua sau sa continuam in privat.