• Citat
…Atat majoritatea "cercetatorilor" cat si a spectatorilor nu au o personalitate bine definita, nu sunt persoane oneste, autentice... Ei aleg sa cerceteze "atomii", desi "atomii" nu exista, pentru simplul motiv ca asa fac si ceilalti membrii ai turmei din care fac parte. Ba e atat de puternic acest instinct de turma incat daca incerci sa ii confrunti pe acesti "cercetatori" cu privire la adevarul cercetarilor lor, devin irationali ca o haita de lupi incoltita… cand vine vorba de esenta cercetarilor pe care le fac ? Ba mai rau, cand unul din turma lor vede adevarul si nu mai poate sa se minta pe sine atat de mult, membrii turmei in loc sa fie interesati sa auda ce are colegul de zis, il alunga instant din turma cu cea mai pura irationalitate.
Dl Cosmin, cred ca ai dreptate. Rasfoind paginile forumului, am vazut cum haita instigata de asa zisi stiintifici, i-au forfecat si i-au alungat de pe forum, pe toti cercetatorii pasionati de cunoastere. Eu il vad aici in fruntea turmei (haitei) de spectatori pseudostiintifici, pe –electronul- frustrat si nihilist, zis si don Pascuale cel turbat, care se da a toate stiutor, care sfasie pe orice cercetator cu denigrari si perversiuni si care fiind incapabil sa inteleaga formulele argumentarii logice, respinge toate legile fizicii si incarca postarile cu vagoane de demagogie, prin care, de fapt, doar isi etaleaza vasta ignoranta.