Dl Marivache
Dumneata ai facut un eseu, in care incerci sa definesti sarcina electrica, ca si cea gravifica, ca si proprietati ale spatiu-timpului, nu ale substantei. Dupa cum spui dumneata substanta nu are nici-o proprietate. Dar dumneata nu ai venit cu nici-o argumentare matematica, cat se poate de elementara, din care sa rezulte valoarea determinata a sarciini electrice elementare. Fiindca spuneai undeva ca o sa arati de ce are acea valoare. Eu am vazut pe undeva niste formule, care sunt scrise in doar doua dimensiuni, adica apar ca relatii intre spatiu si timp (L,T), formule care imi par ca dau exact valoarea sarcinii electrice elementare. In alta parte este explicata structura dinamica a electronului ca si motoras electric rotativ bipolar, de foarte mare turatie, care prin rotatia sa genereaza in jur un camp electric pulsatoriu. Adica ar fi o structura fara de cuarci, dar care explica simplu conversia particulelor in radiatie si nasterea particulelor din radiatie. Si tot asa este argumentat cu relatii matematice simple. Ai cumva o argumentare matematica pentru afirmatiile din lucrare?.