Diverse > Avertismente, suspendări şi banări

meteor/styhl/... - propunere de blocare a conturilor

<< < (2/2)

A.Mot-old:

--- Citat din: Electron din Noiembrie 21, 2011, 09:45:03 p.m. ---@ Teodor Sarbu: cu contul Electron particip la discutii si sunt cat de acid/dulce pot eu sa fiu, incercand desigur sa nu incalc normele forumului, iar cu contul Pozitron execut actiuni de moderare, mutare de topice, redenumire discutii, lipire etc. Cu contul Pozitron nu particip la nici o discutie in afara celor care tin de moderare.--- Citat din: Teodor Sarbu din Noiembrie 21, 2011, 07:17:32 p.m. ---Ce ar fi dacă aţi aplica uniform măsura, de exemplu în cazul Electron-Pozitron?
--- Terminare citat ---
Ar fi doua solutii (majore) si alte cateva solutii minore. Din solutiile majore, una este sa raman doar cu contul "Electron", cu care nu pot modera acest forum. A doua ar fi sa raman doar cu contul "Pozitron", cu care, daca ma manifest si ca moderator, si ca participant la discutii, vor sarii unii ca tine sa se planga de ce sunt moderatorii asa de "acizi". Tu pe care o preferi? (Intrebare retorica, de fapt nu ma intereseaza deloc ce parere ai in acest sens).


--- Citat --- Dar poate aveţi motive care îi dau un ascendent lui Electron-Pozitron faţă de alţi utilizatori.
--- Terminare citat ---
Si ce daca exista asemenea motive? Ai ceva probleme cu asta? De ce nu te ocupi de discutiile stiintifice de pe forum, si sa lasi moderearea pentru administratori si moderatori? Asta a propos de mania de a se baga unii in toate, cu sau fara motiv.


e-

--- Terminare citat ---
Eu zic sa-ti faci si un cont de "Neutron" adica sa fii neutru.......... ;D ;D ;D

Electron:

--- Citat din: A.Mot din Noiembrie 22, 2011, 08:25:54 a.m. ---Eu zic sa-ti faci si un cont de "Neutron" adica sa fii neutru.......... ;D ;D ;D
--- Terminare citat ---
A.Mot, in loc sa emiti asemenea imbecilitati, mai bine ai demonstra ca nu ai mintit despre profesorul acela "foarte bun" de fizica ce ti-a spus ca in problema cu oglinda raspunsul corect este de 0,95 metri. Trimite-mi coordonatele sale sa pot verifica. Multumesc.


e-

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă