Imi pare nespus de rau ca nu ai sesizat esenta teoriei vortex a materiei, care explica structurile elementare si interactiunile fundamentale din Univers intr-un cadru conceptual extrem de simplu [...]
Asa numita "teorie vortex" nu explica din pacate nimic, iar tu nu raspunzi la intrebarile directe puse legat de ideile din lucrarea ta, tocmai cand "discutia devenea interesanta". Ca atare, ce sesizez eu este doar lipsa de integritate intelectuala si evitarea clarificarii aburelilor din "teoria" ta.
De ce nu raspunzi la intrebri, totusi?
particulele universale implicate in vortex-uri interactioneaza intre ele doar prin ciocniri aleatoare. In acest caz, legea conservarii energiei mecanice se reduce la legea conservarii energiei cinetice.
Da-mi voie sa nu te cred. Si repet: scrie aici sa vedem si noi cum se enunta aceasta fabuloasa "lege a conservarii energiei cinetice".
In manualul de clasa a IX-a, studiul ciocnirilor elastice are la baza legile de conservare pentru impulsul mecanic si energia cinetica.
Si ce-i cu asta? Vrei cumva sa sugerezi ca in ciocnirile elastice energia totala cinetica se conserva intotdeauna? Crezi ca pe aici merge cu abureli de acest fel? Nu mai ocoli subiectul si raspunde la intrebari.
e-
Stimate Domn,
Eu nu doresc sa intru in polemici sterile pe Internet, ci sa stimulez emulatia intelectuala despre enigmele existentei. Nu sunt absurd sa afirm ca teoria propusa este perfecta. Conteaza proba timpului... Eu doar incerc sa o fac cunoscuta. De aceea am trimis varianta engleza la reviste de specialitate din tara si strainatate.
Dear Valued Customer,
We are pleased to deliver your requested table of contents alert for Annales Henri Poincaré. Good news: now you will find quick links to the full text of the article. Access the article with only one click!
Volume 12 Number 7 is now available on SpringerLink
--------------------------------------------------------------------------------
Register for Springer's email services providing you with info on the latest books in your field. ... More!
In this issue:
Quantum Diffusion and Delocalization for Band Matrices with General Distribution
László Erd?s & Antti Knowles
Abstract Full text PDF
--------------------------------------------------------------------------------
The Ground State Energy of the Massless Spin-Boson Model
Abdelmalek Abdesselam
Abstract Full text PDF
Resolvent Estimates for Normally Hyperbolic Trapped Sets
Jared Wunsch & Maciej Zworski
Abstract Full text PDF
Spacelike Localization of Long-Range Fields in a Model of Asymptotic Electrodynamics
Andrzej Herdegen & Katarzyna Rejzner
Abstract Full text PDF
Kochen–Specker Sets and Generalized Orthoarguesian Equations
Norman D. Megill & Mladen Pavi?i?
Abstract Full text PDF
Do you want to publish your article in this journal?
Please visit the homepage of Annales Henri Poincaré for full details on:
- aims and scope
- editorial policy
- article submission
Impact Factor: 0.967 (2010)*
* Journal Citation Reports®, Thomson Reuters
Request a free sample copy
If you are not a current subscriber to the journal, click here to read a free sample copy online.
Subscribers to a Springer publication are entitled to read the full-text articles online in SpringerLink. For registration information please contact your librarian or send us an e-mail:
In the Americas: springerlink-ny@springer.com
In all other countries: springerlink@springer.com