Protelisav
Domnul profesor raspunsul dumneavoastra m-a dezamagit. Nu v-ati asumat un raspuns transant la chestiunile pe care le-am pus. M-ati trimis sa caut singur raspuns intr-un capitol din lucrarea dumneavoastra. Dar acolo am gasit o lucrare savanta, un concentrat din teoriile actuale din fizica, pe care le-am gasit si pe internet. Spre mare mea rusine, trebuie sa recunosc ca nu am inteles de loc care este legatura dintre masa si sarcina, din acel capitol. Dumneavoastra aveti acea viziune asupra vortexurilor dipoli care spuneti ca ar explica multe enigme sau ipoteze ale fizicii microcosmosului. Dumneavoastra nu explicati de loc cum ar lua nastere acele vortexuri dipol. Eu acum sunt impregnat de modelele d-lui Gheorghe, care spune undeva ca turbioanele eterice perechi ar aparea din cauza rotatiei foarte rapide a nucleonilor. In fisierele d-lui inginer particulele elementare apar modelate ca unde stationare de foarte mare amplitudine de tensiune, ori bipolare, ori foarte multipolare, care rotindu-se pe cercul de raza particulei, se comporta ca si motoare electrice rotative de foarte mare putere Si in fisierele de la dumnealui, se da niste socoteli simple pentru vitezele de aspiratie si de refulare a eterului, prin structura dinamica similara motorului electric foarte multipolar, a nucleonilor. D-l inginer lega foarte simplu circulatia eterului prin structura nucleonilor de mecanismul gravitatiei. Si spune ca factorul gravific la nivelul nucleonilor ar fi egal cu 8*(epsilon0). Spune de campurile fizice ca ar fi purtatorii acceleratiilor. Spune ca electricul ar fi camp de acceleratie pulsatoriu produs de rotatia foarte rapida a sarcinilor electrice. Si asta ar expica particularitatile interactiunilor dintre sarcinile electrice. Fiindca, spune dumnealui, ca toate fortele fizice ar fi efecte de tip hidrodinamic in eter. Iar campul gravific ar fi derivat din campul electric. Toate aceste concluzii le-ar fi dedus pe baza identitatii dimensionale masa-sarcina. Dar am impresia ca nu agreeati si nu puteti sa admiteti aceasta idee, care mie mi se pare ca este argumentata si matematic cu socoteli simple. Cineva care se pricepe ar trebui sa puncteze eventualele greselile din acele socoteli si rationamente.