Stimate domnule profesor Tudor Vasile, la insistenta mea, partenerul japonez, Hajimoto San, mi-a explicat optiunea domniei sale:
"Alegerea s-a facut catre versiunea Boellhoff, deoarece pretul de cost/unitate este mult scazut prin absenta celor doua piulite. Utilizarea unei singure saibe striate, este facila la montare, necesitand o singura unealta pentru strangere."
Iata deci argumentele domniei sale. Referitor la decaderea din dreptul de protectie, cred, ca daca faceti plata la zi, puteti beneficia in continuare de protectie. de asemeni, asigurati si protectia la international pentru a evita copii neautorizate ale inventiei dumneavoastra in alte zone din afara Ro.
Succes in continuare si las liber raspunsurilor dumneavoastra cu privire la Teoria Vortex. In legatura cu aceasta teorie, ati luat legatura cu un al om de stiinta de pe forum, domnul Cavasi Abel , ce a construit o noua fizica , unde dupa cate am inteles, la dansul, totul se invarte pe traiectorii elicoidale. Poate impreuna puteti dezvolta in plan matematic Teoria propusa, dansul fiind un redutabil matematician.
Cu stima