Scuze, care din lista asta e articolul tau? Eu nu imi dau seama nici dupa nume nici dupa titlu.
Poti sa dai doar linkul la articol, nu e nevoie sa arati corespondenta (automata) primita de la editura.
Hm, invidios ce eşti ! 
Vezi că i-a publicat-o Springer (Verlag) ?

http://images.springer.com/sgw/books/raw/9789024735686.tif
Teoria dipolilor vortex a fost prezentată Academiei Române, dar şi la Simpozionul Internaţional “Universul Ştiinţelor”.
No comment! Las participanţilor pe forum să judece aceste afirmaţii... De ce ?!
În schimb comentez eu.
Dincolo de
răspunsul oficial primit din partea preşedintelui Academiei Române, e instructiv să vedem şi ce-i cu premiul acela acordat pentru lucrarea
"La frontierele cunoaşterii" (nu cumva diferă titlul, dom' profesor? ce legătură are cu aşa-zisa "Teorie a dipolilor vortex" sau cu "Teoria vortex a materiei"? hotărâţi-vă, zău !

)

Mai întâi, invitaţia la SIMPOZIONUL INTERNAŢIONAL “UNIVERSUL ŞTIINŢELOR” 7.09.2013:

Şi un extras din :
REGULAMENTUL SIMPOZIONULUI:
Lucrările prezentate pot aborda tematici din toate domeniile.
DOMENII ŞTIINŢIFICE VIZATE :
Literatură universală, Matematică, Fizică, Drept, Chimie, Biologie, Geografie, Medicină, Farmacie, Agricultură, Medicină Veterinară, Istorie, Ştiinţe economice, Electronică, Electrotehnică, Informatică, Ştiinţe teologice, Telecomunicaţii, Turism, Psihologie, Sociologie, Ştiinţe politice, alte domenii (menţionate de Dv. in fişa de inscriere).
SECŢIUNILE SIMPOZIONULU:
1. ŞTIINŢE UMANISTE
2. ŞTIINŢE EXACTE
3. CULTURĂ ŞI ARTĂ
Lucrările vor fi redactare in Word, numai in times new roman de 12 cu spaţiu intre randuri de 1,5 cm și margini de 2,5 cm. La fiecare lucrare (opţional) se va ataşa fotografia autorului (autorilor-nelimitat). Fiecare autor îşi achită taxa de participare.
Intrucat lucrările vor fi tipărite intr-un volum al simpozionului (funcţie de opţiunea autorilor) solicităm atenţie la redactare: cu diacritice, fără greşeli de scriere sau ortografice, s.a.
Lucrările cu greşeli vor fi returnate spre corectare de două ori, iar dacă va fi cazul vor fi descalificate.
Parteneriatele se trimit NUMAI în plic în 2 exemplare, nu primim parteneriate scanate !
Fiecare lucrare va avea maxim 6 pagini + un rezumat de 1/2 pagină pentru catalogul de prezentare.
TOATE LUCRĂRILE VOR FI PREMIATE, FIIND INCLUSE INTR-UN SISTEM DE PREMIERE PE DOMENII DE ACTIVITATE.What?

Vă atrag atenţia că acest forum şi-a propus să găzduiască şi să promoveze nu doar informarea în domenii ştiinţifice, ci şi valori educative, culturale şi morale, între care, nu în ultimul rând,
INTEGRITATEA. P.S. Formatarea textului reprodus nu-mi aparţine. De altfel, nici
scrierea, preluată
ad litteram.