Welcome, Guest. Please login or register.

Autor Subiect: Amalgam idei teoria conspiratiei de la Sandokhan  (Citit de 9178 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Nicolae LL

 • Vizitator
Amalgam idei teoria conspiratiei de la Sandokhan
« : Mai 15, 2008, 09:21:51 p.m. »
Adi, ti-am explicat deja ca Norul Oort ESTE Calea Lactee, acest lucru a fost descoperit pentru prima data de marele astronom (poate cel mai bun al sec. XX), Hans Horbiger; a incercat sa publice in afara Germaniei aceste lucruri dar a fost impiedicat, in schimb ne-am ales cu ideile avocatului mason E. Hubble, caruia i-a fost facuta o propaganda nerusinata, si care a introdus ideea unui univers in expansiune.

Sa stii ca au am fost in strainatate la studiu cu mult inaintea ta, chiar din 1990, in SUA (teoria bifurcatiilor/ecuatii diferentiale neliniare, desi se poate spune si nonliniare)...

Nikola Tesla avea la dispozitie TEORIA UNIFICARII FORTELOR, inca din 1893; i-a fost interzisa lucrarea Dynamic Theory of Gravitation, fiind considerata secret de stat; in 1905 vroia sa ofere in public conceptul de casetofon digital precum si internet fara fir; a fost atentionat de J.P. Morgan sa nu faca asa ceva, pentru ca i se va retrage tot sprijinul financiar de care dispunea la acea vreme.

Vei cerceta mult si bine pentru bosonul Higgs; nu exista! Peter Higgs a introdus acest concept ca un fel de suzeta stiintifica, un surogat pentru teoria adevarata, cea a aetherului. Higgs continuum ESTE campul aetheric, vezi tot ce am scris pe aceasta tema, de la experimentul lui Airy, la experimentul esuat Michelson-Morley...

Iata campul aetheric, evidentiat in fotografii Kirlian (fara bosoni Higgs...):

kirlian photography
http://www.crystalinks.com/kirlian.html

http://www.geocities.com/lemagicien_2000/kfpage/kf.html

http://www.geocities.com/lemagicien_2000/kfpage/kfgalery/gal.html

http://www.geocities.com/lemagicien_2000/kfpage/kfjava/kfjava.html
« Ultima Modificare: Mai 16, 2008, 08:18:50 a.m. de admin »

admin

 • Vizitator
Raspuns la Amalgam
« Răspuns #1 : Mai 16, 2008, 08:17:58 a.m. »
Mesajul acesta era scris de NicolaeLL in discutia cu acelasi nume "Nu exista gauri negre", dar nu avea nici o legatura cu topicul acela. Am dorit sa il separ si sa fac un nou tipic, din pacate, nu vad cum sa ii schimb numele. Ar trebui sa se numeasca "Amalgam".
<Admin> Am reusit pana la urma sa schimb numele topicului initial. Nu era asa de greu, trebuia sa schimb titlul postului, iar titlul primului post este de fapt titlul topicului. :) </Admin>

Adi, ti-am explicat deja ca Norul Oort ESTE Calea Lactee,

Ce legatura are aceasta cu gaurile negre? Nu stiam de Norul Oort si am gasit ca este locul de unde se pare ca vin cometele, este un loc din sistemul nostru solar, care sistem este doar o foarte mica portiune portiune din galaxia noastra. Asadar, afirmatia ta este falsa, sau nu inteleg la ce te referi. Totusi, ce legatura are Norul Oort cu gaurile negre?

acest lucru a fost descoperit pentru prima data de marele astronom (poate cel mai bun al sec. XX), Hans Horbiger;

Nu auzisem nici de individul asta, asa ca l-am cautat pe Wikipedia. Am gasit articolul asta: http://en.wikipedia.org/wiki/Hans_Horbiger. Mi-am zis ca am dat peste tipul gresit. Ca asta e inginer. Asa ca am cautat pe google dupa "astronom Hans Horbiger". Iata ce am gasit: http://en.wikipedia.org/wiki/Welteislehre. Aha, deci era totusi ceva de capul lui. Era inginer faimos si ... astronom amator! Si tu il numesti ... mare astronom, poate chiar cel mai bun. :). Aflu despre el ca facut totusi multe teorii, toate pe ideea ca totul se bazeaza pe gheata. Chiar inceputul Universului era inchipuit de el ca o ciocnire intre ceva mare cu ceva mic facut din gheata. A publicat in 1913 ideile in Cosmologia cu Gheata, sau ceva in gen. Cand au venit nazistii la putere, teoria lui a fost promovata de unul cu influenta si a devenit doctrina cosmologica oficiala a partidului! Nu stiam ca partidele au si doctrine oficiale asupra cosmologiei. Dar asta contrazice ce zici in fraza urmatoare, cum ca a fost influentat sa publice in Germania. Omul a murit in 1931, cine l-a impiedicat? Din 1913 avea deja propria lui cosmologie ...a incercat sa publice in afara Germaniei aceste lucruri dar a fost impiedicat, in schimb ne-am ales cu ideile avocatului mason E. Hubble, caruia i-a fost facuta o propaganda nerusinata, si care a introdus ideea unui univers in expansiune.

Am comentat mai sus relativ la impiedicatul de a publica. Daca astronomul amator Hobirger e vazut de tine ca "marele astronom, poate cel mai bun al secolului", in schimb astronomul profesionist Hubble e vazut de tine ca un ... avocat, mai mult avocat mason. Iata aici despre Hubble. http://en.wikipedia.org/wiki/Edwin_Hubble. A facut studii si de stiinta si de avocatura. Iar din 1920 a avut acces la cel mai bun telescop al timpului. De asta a putut face descoperirea ca galaxiile se indeparteaza de noi cu viteze proportionale cu distanta fata de noi. Aceste date sugereaza ca Universul este in expansiune. "Propaganda nerusinata" crezi tu ca i s-a facut, dar a fost doar popularizare a stiintei.

Sa stii ca au am fost in strainatate la studiu cu mult inaintea ta, chiar din 1990, in SUA (teoria bifurcatiilor/ecuatii diferentiale neliniare, desi se poate spune si nonliniare)...

Felicitari, dar iarasi deviezi de la subiect. Am spus ceva legat de studiile tale? Dar daca tot dadusi informatiile astea, estimez ca esti mai batran ca mine cel putin 10-15 ani. In plus, ne arati ca ai studiat matematica. Asta explica de ce esti asa de pe langa cu fizica experimentala si nu intelegi nici experimentul lui Michelson, nici observatiile lui Hubble.

Nikola Tesla avea la dispozitie TEORIA UNIFICARII FORTELOR, inca din 1893;

Nu inteleg expresia "avea la dispozitie". A dezvoltat el teoria, sau era la curent cu faptul ca teoria exista, dupa ce fusese dezvoltata de altii? Asadar cine si cand a dezvoltat aceasta teorie? Care forte erau unificate in aceasta teorie? In stiinta "oficiala" se considera ca forta nucleara tare si forta nucleara slaba nu erau cunoscute inainte de anii 1930, asadar in 1893 se stia doar forta gravitationala si forta electromagnetica. Mai mult, nici macar existenta electronului nu se stia in 1893.

i-a fost interzisa lucrarea Dynamic Theory of Gravitation, fiind considerata secret de stat; in 1905 vroia sa ofere in public conceptul de casetofon digital precum si internet fara fir; a fost atentionat de J.P. Morgan sa nu faca asa ceva, pentru ca i se va retrage tot sprijinul financiar de care dispunea la acea vreme.

Nu am auzit de nici una din astea. In schimb am cautat pe google dupa "Dynamic Theory of Gravitation" si iata ce am gasit: http://www.indopedia.org/Dynamic_theory_of_gravity.html. Si ca sa ma respect si sa zic in romana, pe scurt, ce zice acolo: Tesla lucra la unificarea teoriei gravitatiei cu teoriei electromagnetice (doar cele doua forte cunoscute atunci), dar doar incepuse sa lucreze la teorie, nu a publicat-o niciodata, nu a vorbit despre ea decat la sfarsitul vietii si in plus nu se pastreaza deloc detaliile calculelor. Asta tu zici ca a fost teoria conspiratiei sa nu aflam noi adevarul despre univers si ca doar cativa initiati stiu? Ehe, eu nu cred asa.

Relativ la casetofon digital, poate ca ar fi facut un castefon, digital imi e mai greu sa cred, dar poate ca ar fi facut si asta, caci era cel mai tare in campuri electromagnetice de frecventa inalta. Totusi, iarasi nu vad de ce i-ar fi interzis asta cineva. SUA era deschisa sa puna noi inventii pe piata si sa ia bani de la cumpartori pe asta.

Vei cerceta mult si bine pentru bosonul Higgs; nu exista! Peter Higgs a introdus acest concept ca un fel de suzeta stiintifica, un surogat pentru teoria adevarata, cea a aetherului. Higgs continuum ESTE campul aetheric, vezi tot ce am scris pe aceasta tema, de la experimentul lui Airy, la experimentul esuat Michelson-Morley...

Daca exista sau nu exista vom vedea dupa ce il cautam. Raspunsul il vom gasi tocmai pentru ca il cautam. Nu zic ca exista sau ca nu exista, zic ca il caut. Daca descoperim ca nu exista este la fel de important ca a descoperi ca exista. Caci am gasi raspunsul la o mare intrebare. Da, mecanismul Higgs este o "carpeala" la teoria curenta, pentru a explica de ce particulele au masa. Totusi, este singura carpeala ce o avem. De 40 de ani, doar o singura carpeala! Incredibil! Atunci ar fi bine sa o verificam.

Exista asemanari intre ideea campului Higgs si ideea eterului. Despre Higgs se crede acum ce se credea pe la 1870-1880 despre eter, anume ca ar fi un camp care ar permea intregul spatiu si ca particulele in miscare interactioneaza cu el neaparat. Dar analogiile se opresc aici. Asadar, nu ma deranjeaza ca filosofic faci paralele intre Higgs si eter. Paralelel sunt corecte. Notiunile nu sunt insa echivalent, doar au unele asemanari. 

Iata campul aetheric, evidentiat in fotografii Kirlian (fara bosoni Higgs...):

kirlian photography
http://www.crystalinks.com/kirlian.html
http://www.geocities.com/lemagicien_2000/kfpage/kf.html
http://www.geocities.com/lemagicien_2000/kfpage/kfgalery/gal.html
http://www.geocities.com/lemagicien_2000/kfpage/kfjava/kfjava.html

Ehe, cu asta chiar m-ai surprins. Sunt familiar cu notiunea de fotografii Kirilian ce apare des in bioenergie, tehnica radianta si alte forme de credinte in o energie vitala ce apare sub aspect electromagnetic. Dar nu ma asteptam sa o asociezi si pe aceasta cu eterul. Chiar primul link ce il oferi sugereaza si alte experimente care sugereaza ca poate influenta electromagnetica ce apare in fotografii nu este a frunzei taiate, ci a sticlei pe care e taiata. Nu am ce zice, decat sa se faca experimente precise si sa se inteleaga fenomenul electromagnetismului asupra organismelor vii. Este o tema foarte importanta. Chiar Alexandru Mironov amintea de un astfel de de grant care a participat la concursul de anul asta pentru finantare in Romania, dar nu stiu daca a castigat sau nu.

In concluzie, datorita tie cautai despre cateva notiuni ce nu le stiam. Dar metoda ta stiintifica este gresita, faci afirmatii fara a aduce dovezi, faci afirmatii ce deviaza de la subiect, amintesti lucruri irelevante si asa mai departe. Nu stiu cat mai am puterea sa te corectez.
« Ultima Modificare: Mai 16, 2008, 08:19:56 a.m. de admin »

nicolae labie

 • Vizitator
Re: Amalgam idei teoria conspiratiei de la Sandokhan
« Răspuns #2 : Mai 16, 2008, 09:41:45 p.m. »
Adi, daca tu ai ajuns la nivel de wikipedia (sau vickypedia) e rau de tot...nu acolo vei gasi informatiile de baza...wikipedia include informatii de uz general, sau cultura generala, orice postat acolo, detalii istorice/stiintifice, trebuie verificat...si tu nu prea faci asta...

Ai mentionat galaxii, stelele; Norul Oort este ceea ce astronomia conventionala numeste Calea Lactee, stim cu totii unde si cum se afla la modul oficial, nu trebuia sa mentionezi astfel de lucruri da? Hans Horbiger a studiat acest lucru timp de aproape 25 de ani, am spus ca a fost impiedicat sa publice IN STRAINATATE nu in Germania; daca citesti din lucrarile lui (pe alte site-uri) vei descoperi de ce am spus asa ceva...omul a ales sa gandeasca si nu doar sa repete ca un papagal informatiile false lansate in public de Einstein&co.

Hubble nu a descoperit absolut nimic legat de expansiunea Universului, nu prea ai cercetat aceste lucruri; redshift se datoreaza tocmai campului etheric, si nu are nimic de a face cu Doppler effect.

From Hubble:

' … redshifts are evidence either of an expanding universe or of some hitherto unknown principle of nature…”

Nernst's Interpretation

Hubble made two mistakes:

The first one lay in choosing to research an interpretation of redshift that was exclusively within the field of Einsteinian relativity.

The second lay in the hypothesis that his 'law' was 'clearly linear', thus ignoring a fact that is well-known to any physicist, even an amateur one, namely that for small z values (redshift) a straight line constitutes a good 'first approximation' of a logarithmic curve.
The Doppler effect, star aberration, and even the change of wavelength due to the Compton effect, can be explained by taking into consideration the aether field the existence of which was confirmed by many experiments made by Nikola Tesla (see also the Airy experiment).

The aether, by definition, is the light-carrying medium.


Citalele acestea NU SE GASESC pe site-uri in limba romana, franceza sau germana, iar eu, ca si tine, nu am timpul necesar sa traduc de fiecare data; iar engleza este obligatorie asa cum sti, la inceput ti-am spus ce intentionam sa postez, si ai zis FIE, adica sa pun textele in engleza, fara traducere...

N. Tesla nu putea sa publice nimic despre noua tehnologie; stia de electroni inca din 1888, stia ce sunt de fapt neutrinii, si se folosea de tachyoni in toate experimentele sale, mai ales cele legate de ball lightning.

Dynamic theory of Gravitation este secret de stat, de aceea nu a putut sa o publice formal, pentru ca ar fi distrus orice teorie a relativitatii si multe din conceptele gresite din mecanica cuantica; nu se putea permite asa ceva, in privat, guvernele SUA + URSS au utilizat toate inventiile lui Tesla...

CAMPUL ETERIC CARE INCONJOARA PAMANTUL PLAT ESTE UN CAMP DE NATURA BIOENERGETICA CARE CUPRINDE CAMPURI FIZICE: ELECTROSTATICE, ELECTROMAGNETICE, ACUSTICE SI ALTELE DE NATURA ETERICA...in jurul oricarui organism viu (inclusiv mineralele) exista un tablou complicat de radiatii si campuri. Mai multi biologi americani care in urma observatiilor facute pe plante nu au mai fost satisfacuti de explicatiile stiintei conventionale au facut mai multe experimente de tip Kirlian care au pus in evidenta existenta unor campuri de natura necunoscuta cu functie cibernetica, CE ASIGURA REGLAREA ACTIVITATII INTREGULUI ORGANISM--le-au numit campuri biologice sau vitale.

Plantele pot citi direct gandurile, emotiile, si sentimentele in momentul in care sunt emise sau traite. S-a incercat izolarea unei plante folosind o cusca de tip Faraday (ecranare electromagnetica), ea insasi inchisa intr-un recipient de plumb--COMUNICAREA DINTRE PLANTA SI OM NEPUTAND FI INTRERUPTA. DECI NATURA CAMPURILOR CARE INCONJOARA MINERALELE, PLANTELE, ANIMALELE SI OAMENII NU SUNT NUMAI DE NATURA ELECTROMAGNETICA. O planta carnivora POATE DIFERENTIA USOR INTRE O BUCATA DE FIER SAU ALT MATERIAL SI O INSECTA DECI POATE RECUNOASTE COMPONENTA BIOENERGETICA A ELEMENTULUI PREZENTAT IN FATA EI.

NU ADN-UL ESTE DEPOZITUL DE INFORMATII AL CELULELOR, SI NICI GENELE. BIOENTITATEA, SAU CAMPUL BIOENERGETIC DIRIJEAZA FUNCTIILE VITALE SI BIOSINTEZELE DIN CELULA.

La institutul Oncologic Fundeni A AVUT LOC UN EXPERIMENT SENZATIONAL organizat de dr. T. Sandulescu. Acesta a demonstrat (lucrare prezentata la Congresul de Medicina de la Viena, 2002) ca INFORMATIA CARE DETERMINA APARITIA CANCERULUI NU SE AFLA IN TOTALITATE IN ADN. Oamenii de stiinta sunt convinsi ca informatia biologica este stocata in ADN. Intr-un alt experiment lichidul ascitic cu celule maligne a fost introdus in eprubete sterile de plastic, ACESTEA FIIND INTRODUSE INTR-UN TUB DE ALUMINIU SI INTR-UNUL DE PLUMB. NUMARUL CELULELOR IRADIATE PRIN ECRAN A FOST CHIAR MAI MARE DECAT AL CELOR IRADIATE FARA ECRAN.

NU CAMPUL ELECTROMAGNETIC AL MICROUNDELOR PATRUNDE PRIN BLINDAJUL DE ALUMINIU SI PLUMB, CI CAMPUL MATERIEI VII.

N. Tesla: Un tachion este adus in miscare producand UN VORTEX DE ENERGIE, care devine o particula subatomica. In oceanul tachionic, se poate forma un vartej fin de energie care va produce un element subatomic sau o particula subatomica, si pe masura ce aceste minivartejuri de energie se rotesc, incep sa se combine unele cu altele, dand atomii si elemente si in final, materia asa cum o cunoastem astazi.


Eu stiu bine de tot ce scriu Adi; pana acum nu am postat nimic fara rost, si da, datorita mie cititorii tai au la dispozitie demonstratii ale imposibilitatii big bang/string theory, inexistenta black holes, teoria aetherului, dovada arheologica (pietrele funerare incase) care demonstreaza ca dinozaurii erau bine-mersi doar acum aproximativ 4,500-5,000 de ani...
« Ultima Modificare: Mai 16, 2008, 09:44:06 p.m. de Nicolae L. »

Offline Adi

 • Global Moderator
 • *****
 • Mesaje postate: 11298
 • Popularitate: +15/-7
  • Site personal Adrian Buzatu
Re: Amalgam idei teoria conspiratiei de la Sandokhan
« Răspuns #3 : Mai 17, 2008, 03:08:41 a.m. »
Adi, daca tu ai ajuns la nivel de wikipedia (sau vickypedia) e rau de tot...nu acolo vei gasi informatiile de baza...wikipedia include informatii de uz general, sau cultura generala, orice postat acolo, detalii istorice/stiintifice, trebuie verificat...si tu nu prea faci asta...

Ai mentionat galaxii, stelele; Norul Oort este ceea ce astronomia conventionala numeste Calea Lactee, stim cu totii unde si cum se afla la modul oficial, nu trebuia sa mentionezi astfel de lucruri da?

Desigur tot ce e pe Wikipedia trebuie verificat in alte siteuri. Wikipedia mia spus ca norul Oort este o parte din sistemul nostru solar de unde apar cometele din sistemul nostru solar. Ia sa vedem ce zice si pe alte siteuri:
http://www.astronomia.go.ro/Pages/norul_oort.html (Acelasi lucru!)
http://www.astrotm.home.ro/Cele%20noua%20planete/kboc.htm (Acelasi lucru!)

Hai sa vedem si in engleza:
http://www.nineplanets.org/kboc.html

Deci Norul Oort nu este calea lactee ci o parte din sistemul solar. Si trebuie definit tot, ca sa fie clar ce informatii am si pe ce rationez.
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

spellbound

 • Vizitator
Re: Amalgam idei teoria conspiratiei de la Sandokhan
« Răspuns #4 : Mai 18, 2008, 06:14:41 p.m. »
Ti-am explicat despre ce e vorba cu Norul Oort, stim cu totii ce ne spune astronomia "oficiala" despre acest aspect...Norul Oort este INSASI ceea ni se spune ca ar fi galaxia Calea Lactee...aceasta a fost eroarea descoperita pentru prima data (si de alti cercetatori) de Hans Horbiger, acum ai inteles?

Sper sa incheiem discutia noastra, pe teme de amalgam, aici; nu pot sa mai particip acolo unde mesajele pot fi modificate fara preaviz, dupa bunul plac al altuia...
« Ultima Modificare: Septembrie 27, 2011, 01:09:14 p.m. de Scientia »

Offline Electron

 • Veteran
 • *****
 • Mesaje postate: 8404
 • Popularitate: +245/-217
Re: Amalgam idei teoria conspiratiei de la Sandokhan
« Răspuns #5 : Mai 18, 2008, 10:49:45 p.m. »
Sper sa incheiem discutia noastra, pe teme de amalgam, aici; nu pot sa mai particip acolo unde mesajele pot fi modificate fara preaviz, dupa bunul plac al altuia...
Ti s-a atras atentia de mai multe ori sa termini cu tacticile tale, si ai ajuns la "ultimul avertisment" de mult, asa ca a te plange ca ai fost tratat "fara preaviz" e o mare nerusinare, stimabile.

Si pentru ca ti se pare ca esti cenzurat aici, iti propun o chestie: fa-ti un topic cu un index in care sa pui link-uri spre toate subiectele "initiatice" pornite pe neogen, cu aliasul "sandokhan" sau ba. Si cand lumea doreste sa-ti raspunda, sa se inscrie acolo si sa discutati in pace, ca eu deocamdata nu am de gand sa ma asociez cu asemenea loc.

Ce zici?

e-
Don't believe everything you think.

Offline Adi

 • Global Moderator
 • *****
 • Mesaje postate: 11298
 • Popularitate: +15/-7
  • Site personal Adrian Buzatu
Re: Amalgam idei teoria conspiratiei de la Sandokhan
« Răspuns #6 : Mai 19, 2008, 03:32:28 a.m. »
Sandokhan, si eu zic sa o incheiem. Tu zici ca o parte din sistemul solar (norul Oort) e de fapt galaxia intreaga. Si mai vezi ca Pamantul e plat. Nu stiu cum vezi tu un pamant plat in un univers sferic, dar nu mai am timp sa discutam pe astfel de teme.
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

Temari

 • Vizitator
Re: Amalgam idei teoria conspiratiei de la Sandokhan
« Răspuns #7 : Mai 19, 2008, 05:16:11 p.m. »
In stiinta exista multe teoreme si descoperiri. Iar internetul ofera o gama larga de explicatii...De multe ori aiurea...spre exemplu unii se trezesc sa vorbeasca: ghepardul alearga cu 200 km/h...iar ursul brun cu 130 km/h! am vazut stire noua pe internet! (si e enervant ca nu pricep si nu analizeaza situatia...poate ca intr-o zi vor gasi ca un om a depasit viteza luminii...)
Revenind la subiect, ce am vrut sa spun este ca nu trebuie luata o informatie doar dintr-o anumita sursa (cu atat mai mult de pe internet) ci trebuie cautat in mai multe surse daca este corecta o anumita informatie...Ceea ce stiu depre Norul Oort este ca se afla la o distanta mare de steaua noastra de marime medie (Soarele) si este un nor gigantic cetos, alcatuit din praf, care inveleste intreg Sistemul Solar. Am gasit in mai multe enciclopedii aceasta explicatie. Nu ma contrazic cu nimeni...

Offline Adi

 • Global Moderator
 • *****
 • Mesaje postate: 11298
 • Popularitate: +15/-7
  • Site personal Adrian Buzatu
Re: Amalgam idei teoria conspiratiei de la Sandokhan
« Răspuns #8 : Mai 19, 2008, 05:24:16 p.m. »
Matura atitudinea ta, Temari. Intr-adevar, trebuie cautate in mai multe surse si daca se poate direct in jurnalele stiintifice de specialitate.
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

ionut

 • Vizitator
Re: Amalgam idei teoria conspiratiei de la Sandokhan
« Răspuns #9 : Mai 29, 2008, 02:51:36 a.m. »
   Pentru Sandokhan, Nicolae L si toti cei care sustin teoria conspiratiei,
   Sunteti buni in a insira o gramada de ineptii fara logica. Sustineti niste tampenii pe care nu stiu unde le gasiti si apoi le puneti in gura unor mari fizicieni fara a dovedi veridicitatea lor sau a indica sursele exact. Va rog sa nu mai credeti ce scrie in reviste precum Formula AS sau in carti de genul celor scrise de Ion Tugui. De la Nicola Tesla si Einstein incoace s-au facut o multime de progrese in stiinta. Nu cred ca oamenii destepti au incetat sa se nasca odata cu ei. Uitati-va in bazele de articole stiintifice si cititi tot despre ce va intereseaza direct de la sursa. Acolo puteti gasi chiar si articole foarte vechi (Fermi, Einstein, Heisenberg etc.). Faceti asta doar daca credeti in logica, pentru ca acolo nu veti gasi altceva.
   Deci, daca vreti sa incepeti aventura vietii voastre, accesati urmatorul site:
  http://xxx.lanl.gov
    Este baza de articole a laboratorului de la Los Alamos. Toate articolele de acolo sunt gratis pentru toata lumea si acopera destul de multe aspecte ale fizicii. Pentru domeniile din fizica neacoperite acolo, cautati pe internet link-uri catre reviste de specialitate si mergeti si le consultati. Va recomand editurile diverselor societati de fizica (American Physical Society de exemplu) si Elsevier. Daca nu aveti acces gratis la ele pe internet, atunci mergeti la o biblioteca.
    Deci va rog, terminati cu prostiile, suntem in secolul 21!

Offline Adi

 • Global Moderator
 • *****
 • Mesaje postate: 11298
 • Popularitate: +15/-7
  • Site personal Adrian Buzatu
Re: Amalgam idei teoria conspiratiei de la Sandokhan
« Răspuns #10 : Mai 29, 2008, 03:31:02 a.m. »
Buna Ionut! Asadar ai descoperit si lungul sir de discutii cu Sandokhan despre teoriile conspiratiei. Ai raspuns foarte frumos. Intr-adevar, oamenii acestia ar trebui sa studieze intai stiinta si apoi ar vedea altfel lucrurile. Eu unul am polemizat destul cu ei, acum ma concentrez pe cerecetare si pe popularizarea stiintei oficiale.
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

spellbound

 • Vizitator
Re: Amalgam idei teoria conspiratiei de la Sandokhan
« Răspuns #11 : Iunie 09, 2008, 09:38:31 p.m. »
Adi, te-ai plans de limbajul meu...vad ca ai spus (despre ce a scris Ionut):
""Ai raspuns foarte frumos""

Deci esti de acord cu ce a scris Ionut, da? Adica: Sustineti niste tampenii...

Pai daca asa stau lucrurile, de ce te superi pe mine daca pun la punct pe cei care vorbesc astfel? Ce fel de om esti Adi, care nu zici nimic la un asemenea limbaj, dar te intreci in a supraveghea pe altii?

Daca nu ti-ai facut treaba de admin de site cand trebuia, a trebuit sa o fac eu pt. tine...adica sa-l pun la punct pe electron...

In sfarsit, te cam faci de ras, mey Adi...adica sa fi de acord cu asa ceva...iar pe altii sa-i atentionezi...

Bai M1, tu ce zici?

Va raspund aici la tot ce ati scris pe tangente:

electron, lasa geometria atomului, ca esti si mai slab decat la black holes, unde ai fost dat afara de pe sirul de discutii...

Ionut, Tycho Brahe chiar a fost asasinat de Kepler, citeste materialul postat...altfel te faci de ras cu afirmatii fara rost...ai toate dovezile acolo...

Fenomenul Tunguska chiar a fost cauzat de un fulger globular, ti-am pus la dispozitie tot ce ai nevoie sa sti...lasa-l pe Tesla, pentru ca nu ai depus munca de cercetare necesara sa intelegi tot ce a creat si publicizat...intra pe toate linkurile, si ai sa descoperi teoria adevarata, cea a aetherului...

electron, te faci iarasi de ras...ca intotdeauna...e vorba de informatiile oficiale ale radio relays...

Adi, toti astronautii sunt in aceasta conspiratie...space shuttle/gagarin/nasa...ai la dispozitie cea mai buna documentare posibila acolo...

Ionut, nu ai studiat destul paleoastronomia...uite pentru tine dovada ca dinozaurii traiau acum 4000-5000 de ani, disparitia lor, cauzata de meteoritul din Yucatan, avand loc CONCOMITENT cu Marele Potop...

Iata dovada absoluta a falsitatii datarii cu C14: pietrele funerare incase care infasiteaza (exista mii de astfel de pietre...) clar toate tipurile de dinozauri, ceea ce demoleaza teoria ignorantului W. Libby:

http://www.omniology.com/IcaPeruBurialStones3.jpgelectron, desteptule...hollow earth este LA FEL DE FALSA PRECUM heliocentrismul, intervine iarasi curbura si alte argumente...tocmai ca am spus ca teritoriile descoperite de Byrd ERAU TERITORIILE AFLATE DINCOLO DE ANTARCTICA SI NU INAUNTRUL UNUI PAMANT GOL...te faci de ras...daca nu studiezi cum trebuie materialul...

Ionut, singurele prostii le vei gasi in manualele de fizica actuale...ti-am pus la dispozitie totul despre Operation High-Jump, care chiar a avut loc...fa-ti temele...


Moderator1

 • Vizitator
Re: Amalgam idei teoria conspiratiei de la Sandokhan
« Răspuns #12 : Iunie 09, 2008, 09:48:54 p.m. »
Bai M1, tu ce zici?

Eu zic ca trebuiesti banat pe toate conturile si toate adresele de IP cu care te-ai conectat vreodata pe acest forum. :)

<M1>

ionut

 • Vizitator
Re: Amalgam idei teoria conspiratiei de la Sandokhan
« Răspuns #13 : Iunie 09, 2008, 11:52:32 p.m. »
   Eu nu am nici un comentariu. Daca vrei sa avem o discutie logica pe un anume subiect sunt deschis. Dar fara trimiteri pe site-uri underground. Daca tot esti asa de mare fan al teoriilor la care ma trimiti ar trebui sa le si stapanesti si sa te implici in discutii productive nu sa sustii cu incapatanare ca chestiile spuse in cartile tale reprezinta adevarul si ce stim noi, ceilalti, muritorii de rand, sunt niste falsuri. Ti-am mai zis asta odata. Nu ma intereseaza cine a asasinat pe cine in istorie. Chiar daca ar fi adevarat, nu asta e subiectul topicului si ar trebui sa postezi pe forumuri de genul asta.
   Diferenta dintre noi doi este ca tu crezi orbeste in ceva. Eu nu cred in nimic. Eu incerc sa-mi explic lucrurile. Si daca nestiind ce scrie in textele la care faci trimitere ma face un ignorant, atunci prefer sa fiu asa. Foloseste-ti tastatura sa scrii altceva in postari. De acum nu mai discut cu tine decat chestiuni punctuale in care sa se aduca argumente aici pe fata ca toata lumea sa vada si sa invete ceva.

admin

 • Vizitator
Re: Amalgam idei teoria conspiratiei de la Sandokhan
« Răspuns #14 : Iunie 10, 2008, 12:41:24 a.m. »
Da, situatia a degenerat din nou. Am dat ban din nou lui Nicolae LL si lui spellbound. Sandokhan, oficial esti persoana non grata pe acest forum, te rog sa nu mai vii cu nici un cont nou. Cand revii, iti pastrezi acelasi stil jignitor, in care zici ca ai dat materiale si nu ne-am facut temele sa le citim exact, sa ascultam de tine, ca stii ce zici. Ai pus destule materiale, cine va dori le va analiza, nu este nevoie de o noua interventie a ta. Imi pare rau ca s-a ajuns la asta. Mult succes in continuare!