Generalităţi, reguli de funcţionare, propuneri utilizatori, voluntarii Scientia > Să ne cunoaştem! Cartea de vizită a utilizatorilor forumului.

Salutari

(1/1)

bowecho:
Ma numesc Adrian Matei, student, in ultimul an, la Facultatea de Fizica din Timisoara. Domeniul meu de interes este geofizica, in special dinamica atmosferei, dar, bineinteles, ma fascineaza intreaga fizica a naturii. Ma bucur ca am ocazia sa cunosc oameni pasionati de stiinta. Numai bine.

sumalan dorin:

  Salutare

 Bun venit in comunitate.

 
--- Citat din: bowecho din Mai 19, 2011, 10:14:35 a.m. --- ...Domeniul meu de interes este geofizica, in special dinamica atmosferei....

--- Terminare citat ---

  Ar fii util si fain daca ai deschide un topic,legat de : "atmosfera Terrei" ( cunoastere si provocari in studiul atmosferei) .

Adi:
Buna Adrian, ma bucur ca deja ai pus o intrebare de fizica particulelor, sper ca ti-a placut raspunsul meu. Nu ezita sa vii cu noi intrebari, dar la fel sa scrii tu din cand in cand cate un articol de popularizare a stiintei din domeniul tau (fizica atmosferei), care poate fi publicat direct pe site la Scientia.ro. Speram sa fii si activ aici pe forum. Numai bine!

bowecho:
Multumesc pentru primire. Voi fi (cat voi putea) activ atat cu intrebari si pareri, cat si cu eventuale publicatii din domeniul meu.

florin_try:
Bine ai venit pe forum!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

Du-te la versiunea completă