Filozofia ştiinţei, filozofie, psihologie, sociologie şi limba română > Psihologie

Ce impact au asupra voastra preturile care se termina cu , 9?

<< < (2/3) > >>

sicmar:
Evit să cumpăr de la astfel de comercianţi.

Dacă se pretează la astfel de josnicii, cu pretenţii de marketing modern cu substrat psihologic, sunt în stare şi de altele mai mici, de exemplu să vândă mâncare otrăvită, electrocasnice care te omoară curentându-te etc.

Vi se pare că exagerez? Nicidecum. Astfel de comercianţi otrăvesc sufletul şi-ţi omoară buna credinţă.

sumalan dorin:

--- Citat din: sicmar din Aprilie 22, 2011, 12:38:08 a.m. ---Vi se pare că exagerez? Nicidecum. Astfel de comercianţi otrăvesc sufletul şi-ţi omoară buna credinţă.

--- Terminare citat ---

ceva exemple?ceva cazuri,un link ceva?

Scientia:
Interesant ar fi de văzut dacă s-au făcut studii, în sensul măsurării nivelului vânzărilor cu preţ cu ,9 şi cu preţ întreg. Altfel, nu i-aş blama aşa mult pe comercianţi, mai ales pe cei mici, căci probabil că aceştia din urmă doar copiază un comportament al celor mari, crezând că este o reţetă sigură, testată pentru succes.

Wallmart-ul are multe preţuri cu ,8, cică pentru a crea impresia că au preţuri mai mici decât cei cu ,9.

A.Mot-old:
Am vazut preturi 1,99 sau 3,59 sau 889,99 ..........sau 2,54 si asta pentru a fura din punga clientului caci daca la obiecte scumpe precum electrocasnicile n-ar fi o problema sa dai acolo un ban in plus.........ei bine in cazul alimentelor si bauturilor este o metoda de a da rest mai putin motivand ca nu au monede de 1 ban 5 bani sau 10 bani dupa cum e pretul....Niste hoti mafioti....Ce sa mai zic ca la asta se mai adauga si furtul la cantar cum ar fi la alimente in vid care au pret electronic afisat deja.......u pana 5o grame am gasit eu si inmultiti cu numarul clientilor si o sa vedeti unde se duc banii........Am gasit cantare in oras care aratau mase diferite pentru acelasi produs.........iar painea proaspata feliata sau nu este mai usoara cu pana la 30-40 de grame.............

ariel55:
Tot ce se termina cu:.99 este cerere de pomanagiu(firma neserioasa...).Penibil pentru un comerciant!Evit.
P.S.ca sa fiu mai corect, este o jignire a clientului, o banala deja reclama, noi suntem mai inteligenti ca voi  :D...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă