Welcome, Guest. Please login or register.

Autor Subiect: Ideile lui Chalex despre Higgs si Univers  (Citit de 5259 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

CHALEX

 • Vizitator
Ideile lui Chalex despre Higgs si Univers
« : Iulie 23, 2011, 09:12:21 a.m. »
O NOUĂ VIZIUNE
PRIVIND EXISTENŢA
UNIVERSURILOR PARALELE

Bosonul Higgs, supranumită şi „Particula lui Dumnezeu”, este o particulă elementară, ipotetică, din familia bosonilor, care se crede că face parte din mecanismul care conferă masă celorlalte particule elementare. În prezent este căutată cu ajutorul acceleratorului de particule de la Lucerna.
Găsirea Bosonului Higgs va demonstra existenţa unei forţe care face posibilă viaţa Universului. Acest boson este soluţia elegantă pentru a explica una din marile probleme ridicate de fizică: cum de materia are masă şi există întro formă care permite existenţa stelelor, plantelor şi oamenilor? Higgs a emis teoria conform căreia Universul este străbătut de un câmp invizibil de Bosoni care au masă, dar nu au nimic altceva. Când particulele se mişcă prin acest câmp, bosonii se lipesc de unele dintre ele, făcându-le să devină mai masive, în timp ce altele trec neatinse. Fotonii, particule de lumină care nu au masă, nu sunt afectaţi deloc de câmpul Higgs(Vikipedia).

● Întro primă viziune simplistă, Universul poate fi asemuit cu o coală de hârtie(grosimea foii, comparată dimensional cu un element din Teoria Corzilor, este nesemnificativă în comparaţie cu cele două dimensiuni ale suprafeţei) sau cu o bancnotă ce are avers şi revers.
● Pe o parte a foii(sau pe aversul bancnotei) este situat Universul Material iar pe cealaltă parte a foii(sau pe reversul bancnotei) este situat Universul Spiritual de sorginte Divină.
● Cele două Universuri pot fi imaginate şi ca o minge de dimensiuni infinite în care Universul Material este situat la exterior, iar Universul Spiritual, de sorginte Divină, este situat la interior(miez existenţial virtual, un adevărat Centru Divin de Supraveghere şi Comandă).
● În acest ultim caz, se poate spune că Universul Material este „haina” pe care o îmbracă Universul Spiritual Divin, o haină care suferă permanente modificări, înnoiri, croieli şi răscroieli.
● În Universul Material există un câmp infinit de Bosoni Higgs, liberi, o potenţială sursă inepuizabilă de viitoare Particule ale Lui Dumnezeu.
● Lucrarea Divină prin care se decide naşterea unei noi entităţi, se realizează prin atribuirea de Masă Divină unui boson liber din câmpul Higgs(care devine, prin Har Divin, Particulă a Lui Dumnezeu) situat în Universul Material, lucrare preluată în custodie permanentă de un Înger Păzitor situat în Universul Spiritual.
● În Universul Spiritual Divin există, astfel, câte un alter-ego(Înger Păzitor, însoţitor spiritual permanent) pentru fiecare entitate dintre cele care trăiesc, efemer, în Universul Material.
● Fiecare Înger Păzitor(acest alter-ego al unei entităţi) este permanent conectat la Memoria Universului Spiritual Divin şi intră, instantaneu, în relaţie de comunicare spirituală cu toţi ceilalţi Îngeri Păzitori.
● În atare condiţii, fiecare Înger Păzitor deţine o „dublură” atât a Bosonului Originar, cât şi a Fotonului Originar, elemente primordiale ale entităţii create şi pe care o are în pază permanentă.
● Aglomerările de entităţi din Universul Material Uman(familii, popoare) sunt aidoma piliturii de fier care este strânsă laolaltă şi ordonată întrun anumit mod de liniile unui câmp magnetic declanşat şi întreţinut de Forţele Universului Spiritual(Forţe de origine Divină).
● Decesul unui entităţi din Universul Material este însoţit, de fiecare dată, de trecerea în Universul Spiritual a unei Unde de natură Spirituală, respectiv sufletul acelei entităţi.
● Sufletul este Creaţia Divină(Fotonul Originar) care însoţeşte fiecare entitate de la întruparea sa, şi până la părăsirea Universului Material.
● Trecerea sufletului în Universul Spiritual se face printro zonă de penetrare-trecere(un fel de frontieră nevăzută) prin intermediul unui Foton Originar de Penetrare-Trecere care există, în stare latentă, în fiecare entitate, încă de la întruparea sa din Bosonul Originar.
● Bosonul Originar şi Fotonul Originar sunt singurele elemente de legătură dintre cele două Universuri, ele fiind interfaţa Material-Spiritual pe perioada cât entitatea(fiinţă, construcţie naturală, construcţie făcută de mâna omului, corp ceresc) îşi petrece existenţa în Universul Material.
● Toate acţiunile care se derulează în Universul Material sunt dictate de Forţele Superioare, Divine, situate în Universul Spiritual.
● Gândurile sunt Unde de natură Spirituală(Bosoni Originari, Fotoni Originari şi dublurile lor situate în custodia Îngerilor Păzitori) care coabitează la graniţa dintre cele două Universuri, şi care fac posibilă atât comunicarea spirituală(telepatia) cât şi avertizarea unui potenţial pericol iminent(premoniţia).
● Relaţia de comunicare în interiorul Universului Spiritual este una instantanee, ceea ce conduce la concluzia că timpul nu există în acest Univers Divin, timpul fiind un element artificial, de sorginte umană, menit a permite cronologia existenţială, efemeră, din Universul Material.
● Astfel, în interiorul Universului Spiritual Divin nu există noţiunile de timp şi spaţiu pentru că totul se produce instantaneu şi derivă din necesitatea de echilibru perfect între ceea ce se petrece în Universul Material, ca urmare a ceea ce se decide la nivelul Universului Spiritual Divin.
● Nu există un timp „TO”, care se presupune a fi „borna de hotar temporal” pusă la crearea Universului Material, pentru că Universul Spiritual Divin este veşnic, iar cel Material este o consecinţă firească a Voinţei Divine, el fiind în permanentă schimbare(muabilitate totală).
● Nevoia de ordonare permanentă(conform axiomei biblice: „Precum în Cer, aşa şi pre Pământ”) guvernează viaţa materială a fiecărei entităţi, respectiv existenţa sa în Universul Material, precum şi toate acţiunile acesteia menite de a aduce în echilibru Universul Material cu deciziile instantanee luate la nivelul Universului Spiritual Divin(rezonanţă univocă, ireversibilă), decizii transmise entităţii prin intermediul Îngerului Păzitor.
● Elementul de natură materială reprezintă întruchiparea fizică(mai mult sau mai puţin accesibilă entităţilor din Universul Material) prin care Universul Spiritual Divin menţine echilibrul fizico-psihic şi controlează toate interacţiunile la nivelul Universului Material.
● Expansiunea Universului Material este o consecinţă firească a nevoii Entităţii Supreme, de sorginte Divină, de a realiza şi menţine permanent paralelismul şi echilibrul între cele două Universuri.
● Cele două Universuri realizează două schimburi de interfaţă şi anume: dinspre Universul Spiritual înspre cel Material(prin intermediul unui boson din câmpul Higgs investit cu Har Divin, la procreierea unei entităţi), respectiv dinspre Universul Material înspre cel Spiritual Divin(prin intermediul Fotonului Originar, la trecerea sufletului în Universul Spiritual), când entitatea şi-a îndeplinit misiunea pentru care a fost creată.
● Situaţiile întâlnite la graniţa dintre cele două Universuri, prin care sufletul unei entităţi nu reuşeşte să treacă din Universul Material în cel Spiritual este, de fapt, momentul în care Îngerul Păzitor nu permite Fotonului Originar de Trecere să penetreze interfaţa Material-Spiritual(la ordinul Forţei Divine), întrucât se consideră că entitatea respectivă nu şi-a îndeplinit, în integralitate, menirea pentru care a fost creată, şi există în formă materială.

                           astrolog Chiş Alexandru – CHALEX


« Ultima Modificare: Iulie 27, 2011, 07:18:53 p.m. de Adi »

Offline A.Mot-old

 • Senior
 • ****
 • Mesaje postate: 1080
 • Popularitate: +13/-57
Ideile lui Chalex despre Higgs si Univers
« Răspuns #1 : Iulie 26, 2011, 09:35:53 a.m. »
<eliminat citat inutil>

Nu exista universuri paralele.Exista un singur Univers!Universul este mult mai simplu decat il complici tu si alti oameni de stiinta. ::)
« Ultima Modificare: Iulie 27, 2011, 07:19:17 p.m. de Adi »
Adevărul Absolut Este Etern!

Offline virgil 48

 • Experimentat
 • ***
 • Mesaje postate: 940
 • Popularitate: +40/-236
Răspuns: Ideile lui Chalex despre Higgs si Univers
« Răspuns #2 : Iulie 28, 2011, 07:30:45 a.m. »
 Asa este A.Mot! M-am intalnit cu tine pe alt forum si nu mi-am inchipuit ca poti fi realist.
 Incep sa cred si eu ca unii oameni de stiinta alimenteaza intentionat moara, numai ca sa nu se opreasca. Pentru a-si creea ragazul necesar producerii unor rezultate reale. Sau
 pentru a opri evolutia spre rezultate reale? Nu stiu daca teoria conspiratiei este considerata
 o latura a stiintei, asa ca ma opresc aici. Scuze pentru" referiri personale".
« Ultima Modificare: Iulie 28, 2011, 07:46:45 a.m. de virgil 48 »

Offline Electron

 • Veteran
 • *****
 • Mesaje postate: 8404
 • Popularitate: +245/-217
Răspuns: Ideile lui Chalex despre Higgs si Univers
« Răspuns #3 : Iulie 28, 2011, 11:01:17 a.m. »
O NOUĂ VIZIUNE
PRIVIND EXISTENŢA
UNIVERSURILOR PARALELE

[...]

● Pe o parte a foii(sau pe aversul bancnotei) este situat Universul Material iar pe cealaltă parte a foii(sau pe reversul bancnotei) este situat Universul Spiritual de sorginte Divină.
Se poate testa fizic, obiectiv, existenta acestui "Univers spiritual de sorginte Divina" ?

e-
Don't believe everything you think.

Offline A.Mot-old

 • Senior
 • ****
 • Mesaje postate: 1080
 • Popularitate: +13/-57
Răspuns: Ideile lui Chalex despre Higgs si Univers
« Răspuns #4 : Iulie 29, 2011, 09:00:13 a.m. »
O NOUĂ VIZIUNE
PRIVIND EXISTENŢA
UNIVERSURILOR PARALELE

[...]

● Pe o parte a foii(sau pe aversul bancnotei) este situat Universul Material iar pe cealaltă parte a foii(sau pe reversul bancnotei) este situat Universul Spiritual de sorginte Divină.
Se poate testa fizic, obiectiv, existenta acestui "Univers spiritual de sorginte Divina" ?

e-

Nu sunt de-acord cu ce spune Chalex si eu zic ca exista numai un singur Univers si acesta este de natura materiala care este cercetat asa cum se poate deocamdata dar va veni ziua cand se va vedea exact ce anume sustine existenta Universului si a tuturor corpurilor si elementelor acestuia.Cand omul va cauta ceea ce aparent nu se vede (si ma refer la suflet,duh,sau spirit care si acestea sunt tot de natura materiala dar invizibile pentru 99,999999% dintre oameni) atunci totul va fi clar si nu vom mai avea nevoie sa orbecaim in nestinta.........
Adevărul Absolut Este Etern!

florin_try

 • Vizitator
Răspuns: Ideile lui Chalex despre Higgs si Univers
« Răspuns #5 : Iulie 29, 2011, 09:14:12 a.m. »

Dificil text (pentru mine), probabil autorul se referea la altceva.  

As nota in treacat o intrebare:  

● Bosonul Originar şi Fotonul Originar sunt singurele elemente de legătură dintre cele două Universuri, ele fiind interfaţa ....
Care o fi diferenta intre "fotonul originar" si cel "normal" pe care il stim noi ?


Offline Electron

 • Veteran
 • *****
 • Mesaje postate: 8404
 • Popularitate: +245/-217
Răspuns: Ideile lui Chalex despre Higgs si Univers
« Răspuns #6 : Iulie 29, 2011, 10:40:58 a.m. »
[...] eu zic ca [...] va veni ziua cand se va vedea exact ce anume sustine existenta Universului si a tuturor corpurilor si elementelor acestuia.
De ce zici ca va fi asa? Esti cumva clarvazator ?

Citat
Cand omul va cauta ceea ce aparent nu se vede [...] atunci totul va fi clar si nu vom mai avea nevoie sa orbecaim in nestinta...
Pai se vede sau nu se vede ceea despre ce vorbesti? Daca se vede, cum se vede? Ma refer la modul obiectiv, nu la halucinatiile unora sau altora.

Citat
(si ma refer la suflet,duh,sau spirit care si acestea sunt tot de natura materiala
De unde stii tu ca acestea sunt de natura materiala?

Citat
dar invizibile pentru 99,999999% dintre oameni)
De unde stii ca 0,000001% dintre oameni "le vad" ?

e-
Don't believe everything you think.