Educaţie şi cercetare > Educatie

Activitati extrascolare

(1/2) > >>

mihaimihai:
Buna.Vreau sa merg la facultate la Cambridge,si chiar daca din punctul de vedere al notelor de la  scoala si al olimpiadelor ma prezint bine,la capitolul activitati extrascolare nu ma pot lauda.Chiar daca vreau sa ma implic nu gasesc in ce,poate si din cauza faptului ca locuiesc intr-un oras mic...Va rog foarte mult sa ma sfatuiti ce sa fac.

Adi:
Poti face activitati extrascolare platite sau neplatite. Ideal e sa faci activitati extrascolare neplatite. Acestea sunt de doua feluri: voluntariate in beneficiul societatii si pentru tine. Din prima categorie poti ajuta cu articole de stiinta chiar la acest proiect, de exemplu, sau sa te integrezi in ONG-uri care planteaza copaci, fac curatenie in oras, strang fonduri si viziteaza spitale, etc. Sigur exista si intr-un oras mic. Daca nu, poti ajuta pe net traducand articole pentru Scientia.ro de ex. Din a doua categorie face parte sa faci pur si simplu sport pentru tine. E fun si il treci la activitate extrascolara. In special sportul de echipa conteaza la CV, caci te ajuta sa lucrezi in echipa. Succes!

Scientia:

--- Citat din: mihaimihai din Aprilie 15, 2011, 09:35:34 p.m. ---Vreau sa merg la facultate la Cambridge [...] la capitolul activitati extrascolare nu ma pot lauda. Chiar daca vreau sa ma implic nu gasesc in ce,poate si din cauza faptului ca locuiesc intr-un oras mic...

--- Terminare citat ---

În ce tip de activitate ţi-ar plăcea să te implici? Una care să implice activitate fizică, ieşit din casă ori una pe care o poţi desfăşura de pe scaunul de lucru?

::M.

mihaimihai:
In timpul scolii as vrea de acasa,dar in timpul vacantei ambele.

Adi:
OK, prespun ca nu te trebuie sa te tragem de limba si daca vrei sa faci voluntariat pe stiinta la Scientia.ro ne vei spune tu.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă