Generalităţi, reguli de funcţionare, propuneri utilizatori, voluntarii Scientia > Să ne cunoaştem! Cartea de vizită a utilizatorilor forumului.

Actualmente suntem în perioada de verificări, dar forumul poate fi folosit

(1/6) > >>

Scientia:
Înainte de orice, vă urăm bun venit pe Forumul Scientia!
După cum v-aţi dat seama, acesta este construit pe baza forumului ŞtiinţaAzi.

În urma deciziei creatorului forumului StiintaAzi de a face transferul acestuia către Scientia, în ultimele zile am efectuat migrarea forumului pe serverele noastre.

Deocamdată suntem în perioada de verificări şi reorganizare a forumului. Toate conturile ar trebui să fie funcţionale. Vă rugăm ca orice disfuncţiune să ne-o semnalaţi prin mesaje la acest subiect ori printr-un email la adresa admin@scientia.ro.

Toţi cei care au format nucleul acestui forum sunt bineveniţi în noua formulă. În scurt timp, după ce o să considerăm verificările şi ajustările încheiate, vom încerca să stabilim contacte cu fiecare în parte, în încercarea de a păstra acest forum ca cel mai important loc de întâlnire al iubitorilor de ştiinţă din România.

florin_try:
Dar administratorii siteului scientia.ro sunt aceeasi de la stiintaazi.ro?

Scientia:
Deocamdată am făcut migrarea forumului, cu toată baza de date, inclusiv utilizatorii, cu diferitele lor "funcţii". Administratorii sunt cei de la Scientia şi nu sunt aceiaşi cu cei de la ŞtiinţaAzi. Moderatorii vechiului forum, în principiu, dacă doresc, or să rămână în continuare. Avem nevoie de câteva zile pentru a înţelege ce s-a întâmplat pe acest forum, relaţiile între utilizatori etc.
În principiu, ne-am dori un număr cât mai mare de moderatori, specializaţi pe categorii. Când o să avem lucrurile clare, o să le facem cunoscute.

florin_try:
Interesant.
Intrebarea inevitabila pe care mi-o pun e de ce stiintaazi.ro a migrat forumul pe alt web.
Mai ales ca aceasta mutare ar trebui sa aduca mai putine cuvinte cheie pe enginele de cautare celor de la stiintaazi.ro (sa le scada un pic din rankingul google).

Oricum, am rasfoit un pic site-ul scientia.ro si este intr-adevar bine facut si cu o multime de intrebari si subiecte interesante.
 

Scientia:
Întreg site-ul Stiintazi va migra pe Scientia.ro. Pentru explicarea motivelor, am să-l las pe Adi Buzatu, creatorul şi proprietarul Stiintaazi să vorbească, dacă va dori.
Important este că în perioada următoare vom încerca să finalizăm transferul şi... să mergem mai departe.
Ce trebuie ştiut de toţi pasionaţii de ştiinţă, fideli forumului ŞtiinţaAzi este că prin acest transfer nu facem decât să întârim comunitatea ştiinţifică de pe Internetul românesc. Nimic nu se pierde, eventual vom reuşi să venim cu ceva nou şi ceva în plus, adică ceea ce reprezenta deja Scientia.ro

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă