IT şi electronică > Software

Documentaţie Linux

<< < (6/6)

Dendros:
Problema e ceva mai subtilă. Discrepanța de care vorbeam apare doar dacă schimb stilul widget-urilor. Cu stilul implicit - Oxygen - toate programele, Qt/GTK arată la fel. Dar mie nu-mi place Oxygen, deci îl schimb și atunci apare problema, în sensul că aplicațiile GTK nu urmează această schimbare și rămân la stilul implicit. Oxygen.
Problema e deci cum să fac ca și aplicațiile GTK să urmeze stilul schimbat. Un exemplu, Firefox rămâne la Oxygen, în timp ce Rekonq arată așa cum doresc.
Există în System Settings o rubrică GTK Appearance, nu-mi mai amintesc acum exact dacă așa se numește, dar acolo nu pot alege decât între Oxygen și Raleigh, cel din urmă arată și mai rău, ca Windows 95, ceea ce duce la o discrepanță și mai mare între GTK și Qt.
Se mai poate face ceva?

AlexandruLazar:
Poți să întrebi pe un mailinglist sau un forum de la KDE; sincer nu prea am idei, nu folosesc nici KDE, nici Gnome, așa că sunt cam în urmă cu problemele lor  ;D

Dendros:
Se pare că există o soluție. Și anume să se instaleze Qtcurve, cu gtk2-engines-qtcurve și kde-style-qtcurve. În acest fel, atât aplicațiile Qt cât și cele GTK vor avea același stil - Qtcurve - care poate poate fi configurat destul de mult.
Am să încerc asta.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă