IT şi electronică > Software

Documentaţie Linux

<< < (5/6) > >>

tavy:
Personal am folosit un laptop cu wireless pentru cca. 6 luni acum vreo doi ani. Laptopul era un Fujitsu și nu mai am alte detalii despre el. Nu am avut probeme cu conexiunea wireless. Mandriva a detectat fără probleme placa de rețea și conexiunile wireless de fiecare dată și nu am avut nevoie să-mi bag nasul în chestiuni mai lowlevel.

Dendros:
Aş avea nevoie de ceva sfaturi privind aplicaţiile GTK-based în KDE. Cum pot face să arate cât mai asemănător, d.p.d.v. vizual, cu cele native QT? Mă deranjează discrepanţele vizuale, dar rămân oricum la KDE. Există vreo soluţie?

AlexandruLazar:
Ar trebui să arate la fel în mod "natural". Ce distribuție folosești?

Dendros:
Folosesc Kubuntu 11.04. Ce am vrut să spun este că aplicaţiile GTK arată diferit în KDE, comparativ cu  aplicaţiile native QT. De exemplu, dacă în KDE stilul este Plastique, programele GTK au un alt stil. Mă deranjează d.p.d.v. vizual. Cum se poate corecta asta?

AlexandruLazar:
Asta sună a problemă de kubuntu, în mod normal aplicațiile GTK ar trebui să fie automat theme-uite cu aceleași widget-uri ca și cele de KDE; n-au mai arătat diferit de ani de zile. Țin minte vag că prin control center-ul KDE ar trebui să fie o rubrică "GTK Applications"; altfel șterge ~/.gtkrc-2.0 și vezi dacă nu cumva te ajută asta: http://kde-apps.org/content/show.php?content=74689 .

La mine există și un fișier ~/.gtkrc-2.0-kde4 , am avut la un moment dat KDE instalat deci probabil de acolo vine. Dacă nu vrea și nu vrea, pot să-mi pun KDE ca să văd dacă trebuie bibilit într-un mod anume -- doar că eu am Ubuntu, nu Kubuntu.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă