Chimie, biologie, medicină şi antropologie > Medicină

Homeopatie.

<< < (3/7) > >>

07Marius:

--- Citat din: Şumi din Martie 05, 2015, 02:42:04 p.m. ---Asa arata "minunata" "stiinta homeopata" si nu o zic eu sau altul ca mine,o zice ScienceDump .Cam greu de crezut ca sunt platiti de marile companii si alte asemenea pe langa asta nr destul de mare de distriburi pe...facebook.

https://www.facebook.com/sciencedump/photos/a.296290153732762.90161.111815475513565/1035701059791664/?type=1&pnref=story

--- Terminare citat ---

Ce sa zic, argumente... beton, cu adevarat stiintifice.
Cu un lucru sunt totusi de acord. Pentru unii, cam asa arata multe chestiuni pe care nu le inteleg. Asta nu pot sa neg. Printre acelea, probabil ca este inclusa si homeopatia.

07Marius:

--- Citat din: valangjed din Martie 06, 2015, 01:42:19 p.m. ---In aceasta carte literele sunt diluate homeopatic dar raman in memoria hartiei.Nu? :D :D

--- Terminare citat ---

Interesanta idee. Poate ca pina la urma se ascunde ceva in spatele acestui lucru.
Daca ne uitam la copii japonezi, antrenati pentru soroban, poate reevaluam cum functioneaza memoria si rolul interconexiunilor in dezvoltarea si perfectionarea memoriei.Cu moleculele, poate se intampla ceva similar. O memorie care se intipareste (formeaza) datorita prezentei unui compus chimic, care odata indepartat treptat prin dilutie extrema, produce efecte care se declanseaza cand "memoria" este stimulata cu un anumit semnal.
Ceva similar cu socotitul soroban. Miscarea degetelor intr-un anumit ritm, sau secventa, declanseaza un raspuns al memoriei care produce un efect palpabil. Un rezultat al unor operatii matematice, care pentru unii ar reprezenta un oarecare efort si folosind clasica metoda cu hartia si creionul.

Magie sau stiinta?

sumalan dorin:
Sunt 200 de ani de homeopatie tare curios sunt oare in secolele trecute homeopatii ce recomandau oamenilor pt boli si cam ce efect aveau.

Chiar nu stiam de jocul asta soroban intr-adevat abilitatile sunt uimitoare.

valangjed:
Pana la aparitia "calculatorului de buzunar" inginerii foloseau rigla de calcul, un soroban mai "european".Nu inteleg ce legatura are soroban cu "memoria moleculelor de apa" din homeopatie.

sumalan dorin:
Vali are dreptate ce legatura este intre homeopatie si jocul asta al japonezilor?


Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă