Welcome, Guest. Please login or register.

Autor Subiect: Lansarea proiectului Phare ''Instruirea moderna incepe cu ECDL online!''  (Citit de 2493 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Adi

  • Global Moderator
  • *****
  • Mesaje postate: 11298
  • Popularitate: +15/-7
    • Site personal Adrian Buzatu
Proiectul "Instruirea moderna incepe cu ECDL online!" are o durata de 12 luni si are ca obiectiv general promovarea cresterii productivitatii angajatilor la locul de munca in scopul sustinerii unei calitati mai ridicate a locurilor de munca, precum si cresterii competitivitatii si adaptabilitatii fortei de munca in regiunea Nord-Est.
Obiectivele specifice sunt urmatoarele:
1. Dezvoltarea abilitatilor de operare PC recunoscute prin Permisul European de Conducere a Computerului (ECDL) pentru 100 adulti cu varsta cuprinsa intre 25-64 ani, barbati si femei, din regiunea Nord-Est printr-o platforma de invatamant la distanta (platforma e-Learning).
2. Dezvoltarea unei platforme de e-Learning, realizata pentru 100 angajati cu varsta cuprinsa intre 25-64 ani barbati si femei, ce fac parte din fiecare judet din regiunea Nord-Est, care va contribui la imbunatatirea productivitatii organizatiei si a gradului de competivitate si va permite invatarea la distanta pentru o gama variata de cursuri destinate dezvoltarii de noi competente in concordanta cu nevoile pietei muncii.
3. Promovarea si sustinerea unui sistem de invatare pe tot parcursul vietii, a avantajelor formarii continue si dezvoltarii de noi competente in concordanta cu nevoile pietei muncii, finalizate cu obtinerea unei certificari recunoscute national si international.

http://www.comunicatemedia.ro/detalii_comunicat.php?id=13765
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro