Le-am dat e-mail la absolut toate..singura care mi-a spus ca indeplinesc cerintele a fost Bristol [...]
Salut. Insista prin emailuri sau telefoane pana iti raspund si celelalte—nu are rost sa neglijezi celalte oportunitati doar pentru ca nu ti-au raspuns la emailuri.
4.fac un curs de Access to Medicine,de un an..dupa care aplic la universitate. Putin probabil, pentru ca nu ti se acorda imprumuturi pentru el...si nu as avea posibilitatea materiala.
Daca e doar un an, poate vei reusi sa faci rost de bani. Oricum, vor fi si alte cheltuieli importante cat studiezi, in afara de taxele de studiu.
Poate poti face cursul de Access to Medicine in Scotia, unde de obicei nu sunt taxe de studiu pentru cei din UE.
5. e posibil sa invat in particular biologie si chimie si sa imi echivalez cu A-levels-urile lor printr-un test?
Poate poti prin
SAT Subject Tests. Verifica daca sunt acceptabile.
Alta posibilitate e sa studiezi altceva si, dupa ce obtii un bachelor's degree, sa faci medicina. Asta nu ar trebui sa fie foarte neobisnuit, pentru ca in unele tari chiar e (aproape) obligatoriu sa faci asa (SUA, Canada, Australia). Si cred ca exista si in Anglia niste sisteme puse la punct special pentru graduate entry la medicina.
O problema cu a studia altceva inainte ar fi ca, daca vrei sa studiezi biologie, chimie sau ceva similar, tot ai probleme pentru ca nu faci materiile astea in liceu. Dar poate le poti depasi mai usor...
Nu poti sa urmezi International Baccalaureate sau A Levels in loc de liceu?
Eu sper sa ai succes.