Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

Ineptia lui Ioan Sabau – Turbina gravitationala

Creat de silvianlica, Iulie 27, 2010, 04:22:16 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

ioan

#1305
Citat din: Electron din August 10, 2020, 01:03:30 PM
(...) Personal sper ca exemplul (extrem de negativ) al lui Sabau Ioan, care insista in ignoranta si in loc sa se informeze [...] macar sa construiasca un prototip cu care sa-si dovedeasca in practica (...)

Dle denigrator *Electron*.
Numai daca sunt greseli la teorie si calcule, posteaza fiecare fragment presupus gresit, analizati presupusa gresala, pentru a scoate in evidenta presupusa ineptie, si motivati cu argumente fiecare fragment stupid, daca nu o faceti dovediti faptul ca nu puteti face operatii de baza: adunare, scadere, imultire si impartire sau nu puteti intelege teoria inventiei descrisa  pe linkuri"

Citez si de la pag. 5 - 6 din link:  http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/petitie.html     

"... Pentru bunastarea poporului Roman si nu numai, astept de la toate institutiile abilitate ale statului, inclusiv de la SRI si DNA, sa aleaga 2 specialisti din domeniu, un profesor de fizica (de la liceu) si al 2-lea licentiat in mecanica (profesor sau inginer mecanic), sa nu fie atasati de trecut in domeniul lor de activitate, sa nu fie papagali licentiati, sa nu fie cu o gandire mecanicista blocata in legile lui Newton, sa fie deschisi la legitati noi, pentru o discutie de ~2 ore inregistrata (la telefon).

Orice specialist din domeniu sau orice om cu studii medii, cu discernamant, isi stabileste o strategie pentru a analiza o descoperire in domeniul lui de activitate. Prima data invata ce nu cunoaste, abia dupa ce a inteles informatia de fond, poate face o corelatie intre ceea ce stia si noutatea descoperita. "

"... Pentru a intelege inventia mileniului 3 specialistii trebuie sa analizeze cel putin linkurile:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html 
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie%20.0..html
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/legile%20excentricitatii%20permanente.html 
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/lucru%20mecanic%20multiplu.html   
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structura%20de%20rezistenta.html  "

"... Abia dupa ce inteleg partial din lucrarile stiintifice poate pune intrebari la ce nu inteleg (din teorie sau calcule). Intrebarile la calcule fi-vor numai la formula L=mgh. Discutia inregistrata (si linkurile care dovedesc cele afirmate de autor) trebuie analizate de o comisie cu specialistii, din domeniu, din Guvernul Romaniei, care vor raspunde penal daca raspunsul lor este evaziv si produce in viitor alte sute de miliarde de euro pierderi poporului Roman."     

Citez de la pagina nr. 15 si 16, din link: http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Perpetuum%20mobile.html
"... Miniturbina cu diametrul de circa 0,5 m. A fost realizata si distrusa in anul 1971, de inventator, din motive subiective. Miniturbina este o roata cu cupe care are dimetrul de cel mult 0.5 m si o latime de ~0.1 m. Are 8 brate actionate cu parghii fara brat scurt. Aceasta varianta are 16 brate cu 16 cupe, sudate sau asamblate cu suruburi pe arbore.  Miniturbina se blocheaza. In exteriorul a 8 brate, pe circumferinta numai in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric, se pune manual 8 greutati (egale = 1kg).

Cele 2 lagare cu rulmenti sunt montate cu surburi pe un suport cu inaltimea = 0.5 m, ambele impreina au un ~1 metru inaltime.

In exteriorul lagarului, pe arbore, se infasoara un cablu subtire de sarma la capatul caruia se pune o greutate de 8 kg cu posibilitatea de-a adauga pe rand, mai multe greutati de 1 kg. Lungimea cablului de la arbore la greutatea de 8 kg rezulta din incercarile repetate la experiment.

Dupa deblocare cupele se deplaseaza odata cu turbina, si atunci cand cade greutatea din zona inferioara se pune in acelasi timp alta greutate in zona superioara in cupa care se roteste goala (din rezerva cu greutati de un kg).

Dupa deblocare cele 8 kg din cupe, de pe circumferinta din cadranele 1 si 4 in sens trigonometric, se rotesc deodata cu turbina. Pentru a opri miniturbina se adauga la cele 8 kg de la arbore alte greutati pana se opresc cele 8 cupe cu cele 8 kg de pe circumferinta din cadranele 1 si 4 in sens trigonometric.

Din totalul de kg de la arborele miniturbinei se scade aproximativ 3kg, si ceea ce ramane este castig de lucru mecanic gratuit. Cele 3 kg sunt scazute pentru pierderi si pentru cele 2 greutati care trebuie ridicate conf. inventie la faza a 2-a. (Inventaorul a realizat la miniturbina, la  fiecare ciclu o singura faza)"

Dle denigrator *Electron*
ATENTIE! Greutatea de cel putin 8 kg legata pentru infasurare pe arborele miniturbinei reprezinta multiplicatorul de turatie, cele 2 generatoare cu castigul de energie electrica gratuita. Dupa verificare rezulta foarte clar castigul de lucru mecanic gratuit la arborele din afara sistemului cu 8 parghii fara brate scurte, care in timpul functionarii  se transforma in  8 forte neconservative, conf. link:   http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html   


ioan

#1306
Citat din: A.Mot din August 08, 2020, 07:03:01 PM
Citat din: ioan din August 07, 2020, 12:42:57 PM

Dezvoltarea stiintei si tehnicii continua cu epoca grupurilor cu forte neconservative (grupuri de parghii cu brate scurte sau grupuri de parghii fara brate scurte.
Teoria grupurilor cu forte neconservative este descrisa pe link: http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html   
Manipularea celor 16 greutati egale pe link: http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/virtual%20ansamblu.html

In absenta (din lipsa) referintelor bibliografice trebuie analizate si linkurile din mesaj.
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie%20.0..html

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/legile%20excentricitatii%20permanente.html

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/lucru%20mecanic%20multiplu.html
REPET:

Ai făcut pentru casa ta o turbină gravitațională?Cum poți crea curent electric cu așa zisa ta turbină gravitațională?

Dle A Mot. 
Am citat un experiment pentru Dl Electron in mesajul anterior. Ar fi bine sa-l cititi si dvs., de la pagina nr. 15 si 16, din link: http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Perpetuum%20mobile.html

Citez din experiment numai  un fragment. 

"... Miniturbina cu diametrul de circa 0,5 m.
A fost realizata si distrusa in anul 1971, de inventator, din motive subiective. Miniturbina este o roata cu cupe care are dimetrul de cel mult 0.5 m si o latime de ~0.1 m. Are 8 brate actionate cu parghii fara brat scurt. Aceasta varianta are 16 brate cu 16 cupe, sudate sau asamblate cu suruburi pe un arbore ..." 

La aceasta varianta am facut si un mecanism simplu pentru alimentarea cu mai multe greutati in plus din partea superioara a miniturbinei desi pentru experiment ca proba preliminara nu era nevoie ...

Dle A Mot. 
Pentru dvs., si pentru cei care doresc sa faca experimentul am o varianta mult mai simpla.
Orice om cu discernamant (tamplar, zidar, lacatus etc) poate verifica castigul de lucru mecanic gratuit la arborele unei miniturbine gravitationale numai in cateva ore.

Prima data cauta o  roata de bicicleta fara anvelopa si ax; la care foloseste un ax din lemn care la un capat se gaureste pentru a se lega plasa cu greutatea (de ~1 kg) din afara sistemului cu cele 8 parghii fara brate scurte, care se poate rotii si cu o viteza de  cel mult un milimetru pe secunda pe circumferinta sau se poate si tine in echilibru dinamic etc.

Roata este asamblata pe doua lagare; fabricate din 4 scanduri din lemn in care se roteste roata cu 16 cupe realizate din 16 cuti de conserve goale care se asambleaza pe circumferinta rotii astfel incat sa se respecte unghiul de 22.5 grade dintre cupe.

In cupe se pune cele 8 greutati egale (cu ~100 grame fiecare) numai in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric conform figura N/2 din link:   http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html   

Atentie! La protectia muncii.
Se pregateste o plasa cu ~1kg de pamant, se leaga plasa cu o sfoara, cu lungimea de ~1 metru. Celalalt capat al sforii se introduce in gaura de la arbore si se leaga pentru a se infasura daca se roteste roata; diametrul gaurii din lagarele in care se roteste roata trebuie sa fie mai mare decat diametrul arborelui de lemn cu cel putin 3 milimetri.

Inainte de experiment se verifica, cu 2 degete, daca roata se roteste usor.

Plasa cu 1 kg reprezinta multiplicatorul de turatie, cele 2 generatoare cu castigul de energie electrica gratuita. Dupa verificare se pune cele 8 greutati conf fig. N/2, daca plasa se ridica experimental a reusit sa produca lucru mecanic gratuit la arborele din afara sistemului cu 8 parghii fara brate scurte.

Turbinele gravitationale de orice tip poate functiona si cu o singura faza la fiecare ciclu, dar cu un control al entropiei mai mic de 99.99%, conform link:   http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html   

*Turbinele gravitationale mixte* poate functiona si cu 2 faze in fiecare ciclu, conf. linkuri: 
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/turb%20gravitationala%20mixta.html 
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structura%20de%20rezistenta.html   

A.Mot-old

#1307
Citat din: ioan din August 17, 2020, 02:49:42 AM
Citat din: A.Mot din August 08, 2020, 07:03:01 PM
Citat din: ioan din August 07, 2020, 12:42:57 PM

Dezvoltarea stiintei si tehnicii continua cu epoca grupurilor cu forte neconservative (grupuri de parghii cu brate scurte sau grupuri de parghii fara brate scurte.
Teoria grupurilor cu forte neconservative este descrisa pe link: http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html   
Manipularea celor 16 greutati egale pe link: http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/virtual%20ansamblu.html

In absenta (din lipsa) referintelor bibliografice trebuie analizate si linkurile din mesaj.
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie%20.0..html

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/legile%20excentricitatii%20permanente.html

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/lucru%20mecanic%20multiplu.html
REPET:

Ai făcut pentru casa ta o turbină gravitațională?Cum poți crea curent electric cu așa zisa ta turbină gravitațională?

Dle A Mot. 
Am citat un experiment pentru Dl Electron in mesajul anterior. Ar fi bine sa-l cititi si dvs., de la pagina nr. 15 si 16, din link: http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Perpetuum%20mobile.html

Citez din experiment numai  un fragment.  "... Miniturbina cu diametrul de circa 0,5 m.
A fost realizata si distrusa in anul 1971, de inventator, din motive subiective. Miniturbina este o roata cu cupe care are dimetrul de cel mult 0.5 m si o latime de ~0.1 m. Are 8 brate actionate cu parghii fara brat scurt. Aceasta varianta are 16 brate cu 16 cupe, sudate sau asamblate cu suruburi pe un arbore ..." 

La aceasta varianta am facut si un mecanism simplu pentru alimentarea cu mai multe greutati in plus din partea superioara a miniturbinei desi pentru experiment ca proba preliminara nu era nevoie ...

Dle A Mot.  Pentru dvs., si pentru cei care doresc sa faca experimentul am o varianta mult mai simpla.
Orice om cu discernamant (tamplar, zidar, lacatus etc) poate verifica castigul de lucru mecanic gratuit la arborele unei miniturbine gravitationale numai in cateva ore.

Prima data cauta o  roata de bicicleta fara anvelopa si ax; la care foloseste un ax din lemn care la un capat se gaureste pentru a se lega plasa cu greutatea (de ~1 kg) din afara sistemului cu cele 8 parghii fara brate scurte, care se roteaste cu o viteza de  cel mult un milimetru pe secunda pe circumferinta.

Roata este asamblata pe doua lagare; fabricate din 4 scanduri din lemn in care se roteste roata cu 16 cupe realizate din 16 cuti de conserve care se asambleaza pe circumferinta rotii astfel incat sa se respecte unghiul de 22.5 grade dintre cupe.

In cupe se pune cele 8 greutati egale (cu ~100 grame fiecare) numai in cadranele 1 si 4 in sens trigonometric conform figura N/2 din link:   http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html   

Atentie! La protectia muncii. Se pregateste o plasa cu ~1kg de pamant, se leaga plasa cu o sfoara, cu lungimea de ~1 metru. Celalalt capat al sforii se introduce in gaura de la arbore si se leaga pentru a se infasura daca se roteste roata; inainte de experiment se verifica, cu 2 degete, daca roata se roteste usor.

Plasa cu 1 kg reprezinta multiplicatorul de turatie, cele 2 generatoare cu castigul de energie electrica gratuita. Dupa verificare se pune cele 8 greutati conf fig. N/2, daca plasa se ridica experimental a reusit sa produca lucru mecanic gratuit la arborele din afara sistemului cu 8 parghii fara brate scurte.

Turbinele gravitationale de orice tip poate functiona si cu o singura faza la fiecare ciclu, dar cu un control al entropiei mai mic de 99.99%, conform link:   http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html   

*Turbinele gravitationale mixte* poate functiona si cu 2 faze in fiecare ciclu, conf. linkuri: 
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/turb%20gravitationala%20mixta.html 
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/structura%20de%20rezistenta.html   

Cât timp poate funcționa această turbină gravitațională creată de tine în orice variantă?Ce impuls inițial trebuie aplicat turbinei tale gravitaționale indiferent de varianta propusă?

Este adevărat ceea ce se spune în https://youtu.be/gpP7c-VN0x8 și în https://youtu.be/kJ9F23nZaVo?
Adevărul Absolut Este Etern!

ioan

Citat din: ioan din Azi la 02:49:42 a.m.
Citat din: A.Mot din August 08, 2020, 07:03:01 p.m.
Citat din: ioan din August 07, 2020, 12:42:57 p.m.

Dezvoltarea stiintei si tehnicii continua cu epoca grupurilor cu forte neconservative (grupuri de parghii cu brate scurte sau grupuri de parghii fara brate scurte.
Teoria grupurilor cu forte neconservative este descrisa pe link: http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html   
Manipularea celor 16 greutati egale pe link: http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/virtual%20ansamblu.html

In absenta (din lipsa) referintelor bibliografice trebuie analizate si linkurile din mesaj.
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie%20.0..html

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/legile%20excentricitatii%20permanente.html

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/lucru%20mecanic%20multiplu.html  [...]


Cât timp poate funcționa această turbină gravitațională creată de tine în orice variantă?Ce impuls inițial trebuie aplicat turbinei tale gravitaționale indiferent de varianta propusă?

Dle A Mot.
Turbinele gravitationale utilizeaza pentru functionare numai si numai grupuri cu forte neconservative conform link: http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html   

Dupa ce citsti linkul vei stii de ce raspunsul dvs. nu are nimic comun cu turbinele gravitationale

Daca nu intelegeti din link oarece, raspund cu placere la telefon nr. 0770561002 ...

A.Mot-old

Citat din: ioan din August 17, 2020, 09:16:56 AM
Dupa ce citsti linkul vei stii de ce raspunsul dvs. nu are nimic comun cu turbinele gravitationale
Daca nu intelegeti din link oarece, raspund cu placere la telefon nr. 0770561002 ...
Citez din experiment numai  un fragment.
"... Miniturbina cu diametrul de circa 0,5 m.
A fost realizata si distrusa in anul 1971, de inventator, din motive subiective. Miniturbina este o roata cu cupe care are dimetrul de cel mult 0.5 m si o latime de ~0.1 m. Are 8 brate actionate cu parghii fara brat scurt. Aceasta varianta are 16 brate cu 16 cupe, sudate sau asamblate cu suruburi pe un arbore ..."
Din păcate din acel link rezultă că ai creat un perpetuum mobile de tipul https://youtu.be/kJ9F23nZaVo ceea ce este imposibil...și tocmai de aceea nu ți-a fost brevetată acea turbină gravitațională... ???
De ce ați distrus acea miniturbină?Ați mai făcut vreo altă turbină gravitațională?Dacă da , atunci puneți un filmuleț pe "youtu.be" ca să o vedem toți cum funcționează și ce se poate obține cu acea turbină gravitațională...Dacă nu , atunci faceți o turbină gravitațională din acea roată de bicicletă și puneți un filmuleț pe "youtu.be" ca să o vedem toți cum funcționează și ce se poate obține cu asta.... ???
Nu cheltuiesc banii pe telefon ca să discut despre perpetuum mobile... ??? 

Adevărul Absolut Este Etern!

ioan

Citat din: A.Mot-old din August 17, 2020, 07:03:09 PM
Citat din: ioan din August 17, 2020, 09:16:56 AM
Nu cheltuiesc banii pe telefon ca să discut despre perpetuum mobile... ??? 
Dle A Mot raspunde la subiect si incearca sa intelegi turbina gravitationala realizata dintr-un tambur ...
Pentru binele tuturor popularizati Inventiai mileniului 3
"... La fortele neconservative cunoscute pana acum nu se poate controla si utiliza energia entropiei.
Conform inventiei mileniului 3 se poate creste, scadea, echilibra si controla entropia 99.99%, numai in acest mod se poate realiza, pentru prima data in era noastra, cu 8 parghii fara brate scurte lucru mecanic gratuit, energia electrica gratuita, care se poate transforma in energie termica gratuita, fiindca materia prima utilizata este forta de gravitatie gratuita; procedura este descrisa si pe linkurile: 

http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html         
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie%20.0..html                     
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/lucru%20mecanic%20multiplu.html         
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/legile%20excentricitatii%20permanente.html 
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/virtual%20ansamblu.html 

Cele 4 legitati noi descrise in linkurile scrise mai sus estinde si completeaza legile: 
legea entropiei, legile lui Newton, legea parghiei, legea lucrului mecanic etc., fiindca nu sunt compatibile cu cele 8 parghii fara brate scurte care in timpul functionarii se transforma in 8 forte neconservative, care sunt diametral opuse si fortelor conservative.
Fiindca nu au fost referinte bibliografice pana in anul 1993, la turbinele gravitationale, fabricate din 8 chesoane, inventatorul a descris toate noutatile in 4 legitati noi, in linkurile scrise mai sus."

"... Inventia mileniului 3 foloseste forta de gravitatie (conservativa) si 8 parghii fara brate scurte (8 forte conservative), care in timpul functionarii (conform inventie) se transforma in 8 forte neconservative si realizeaza la arborele turbinei gravitationale lucru mecanic gratuit (conservativ); care este transmis in exteriorul sistemului la un multiplicator de turatie si cel putin 2 generatoare care produce energie electrica  gratuita (conservativa), care poate fi transformata si in energie termica gratuita fiindca forta de gravitatie este gratuita."

ioan

Citat din: ioan din August 17, 2020, 02:37:41 AM
Citat din: Electron din August 10, 2020, 01:03:30 PM
(...) Personal sper ca exemplul (extrem de negativ) al lui Sabau Ioan, care insista in ignoranta si in loc sa se informeze [...] macar sa construiasca un prototip cu care sa-si dovedeasca in practica (...)

Dle denigrator *Electron*.
Numai daca sunt greseli la teorie si calcule, posteaza fiecare fragment presupus gresit, analizati presupusa gresala, pentru a scoate in evidenta presupusa ineptie, si motivati cu argumente fiecare fragment stupid, daca nu o faceti dovediti faptul ca nu puteti face operatii de baza: adunare, scadere, imultire si impartire sau nu puteti intelege teoria inventiei descrisa  pe linkuri"

Incearca sa intelegi din link:  http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/virtual%20ansamblu.html 

de ce se castiga lucru mecanic si energie electrica gratuita chiar din primul ciclu conform inventie.

atanasu

Dle Ioan Sabau,
Ma cam enervezi in sens pozitiv. Adica nu pot crede ca pe parcursul a peste 1300 de postari nu a facut nimeni ce-i ceri tu lui Electron. pe care-l acuzi de impotenta stiintifica iar el iti v-a raspunde ca nu are timp pentru orice prostie dar asta nu va inlatura deloc suspiciunea de impotenta stiintifica pe care i-o ridici tu la fileu in mod politicos. Deci un fel de meci nul in care daca ma voi simti mai bine poate ca voi intervenii si eu daca imi garantezi ca nu e nevoie sa citesc decat linkul pe care-l indici mai jos, care sa contina relatii fizice srse ca insotitoare la niste scheme fizice  si daca nu voi putea sa-ti gasesc greseli  voi spune ca poate nici electron nu a fost in stare desi nu sustin ca as fi eu un etalon in acest domeniu al perpetuum mobilelor. :)
Pe acest forum a aparut un personaj mai nou cu nikul xsnac  si care poate are mai multa forta si ceva timp si cum tu indici numai un singur link orfeindu-l oricui  vrea sa-si incerce puterile cu el poate ca odata ce s-a ocupat de calahan sa se ocupe si de tine dar ar fi politicos sa-i solicti asa ceva.
Succes.

ioan

Citat din: atanasu din Decembrie 27, 2020, 02:00:06 PM
Dle Ioan Sabau,
Ma cam enervezi in sens pozitiv. Adica nu pot crede ca pe parcursul a peste 1300 de postari nu a facut nimeni ce-i ceri tu lui Electron. pe care-l acuzi de impotenta stiintifica iar el iti v-a raspunde ca nu are timp pentru orice prostie dar asta nu va inlatura deloc suspiciunea de impotenta stiintifica pe care i-o ridici tu la fileu in mod politicos. Deci un fel de meci nul in care daca ma voi simti mai bine poate ca voi intervenii si eu daca imi garantezi ca nu e nevoie sa citesc decat linkul pe care-l indici mai jos, care sa contina relatii fizice srse ca insotitoare la niste scheme fizice  si daca nu voi putea sa-ti gasesc greseli  voi spune ca poate nici electron nu a fost in stare desi nu sustin ca as fi eu un etalon in acest domeniu al perpetuum mobilelor. :)
Pe acest forum a aparut un personaj mai nou cu nikul xsnac  si care poate are mai multa forta si ceva timp si cum tu indici numai un singur link orfeindu-l oricui  vrea sa-si incerce puterile cu el poate ca odata ce s-a ocupat de calahan sa se ocupe si de tine dar ar fi politicos sa-i solicti asa ceva.
Succes.

Dle atanasu
Cand aveti timp analizati link:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Motor%20gravitational%20ISF.html
Dupa analiza Dvs
Astept intrebari, la care voi raspunde cu pacere...

Virgil

Citat din: ioan din Noiembrie 10, 2021, 11:47:07 AM
Citat din: atanasu din Decembrie 27, 2020, 02:00:06 PM
Dle Ioan Sabau,
Ma cam enervezi in sens pozitiv. Adica nu pot crede ca pe parcursul a peste 1300 de postari nu a facut nimeni ce-i ceri tu lui Electron. pe care-l acuzi de impotenta stiintifica iar el iti v-a raspunde ca nu are timp pentru orice prostie dar asta nu va inlatura deloc suspiciunea de impotenta stiintifica pe care i-o ridici tu la fileu in mod politicos. Deci un fel de meci nul in care daca ma voi simti mai bine poate ca voi intervenii si eu daca imi garantezi ca nu e nevoie sa citesc decat linkul pe care-l indici mai jos, care sa contina relatii fizice srse ca insotitoare la niste scheme fizice  si daca nu voi putea sa-ti gasesc greseli  voi spune ca poate nici electron nu a fost in stare desi nu sustin ca as fi eu un etalon in acest domeniu al perpetuum mobilelor. :)
Pe acest forum a aparut un personaj mai nou cu nikul xsnac  si care poate are mai multa forta si ceva timp si cum tu indici numai un singur link orfeindu-l oricui  vrea sa-si incerce puterile cu el poate ca odata ce s-a ocupat de calahan sa se ocupe si de tine dar ar fi politicos sa-i solicti asa ceva.
Succes.

Dle atanasu
Cand aveti timp analizati link:
http://gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Motor%20gravitational%20ISF.html
Dupa analiza Dvs
Astept intrebari, la care voi raspunde cu pacere...
Am si eu o intrebare; Este necesara o anumita dimensiune (volum, masa, gabarit etc) pentru realizarea unei astfel de turbine gravitationale, sau poate fi realizata la orice dimensiune ? banuiesc ca daca functioneaza o astfel de turbina aceasta poate fi oricat de mare sau oricat de mica, in functie de posibilitatile tehnologice si materiale ale executantului. Daca o turbina de dimensiuni mari necesita costuri foarte ridicate, consider ca un model de dimensiuni reduse cat un robot de bucatarie de exemplu, ar putea fi realizat cu costuri minime care si le permite oricine daca are destula indemanare si ceva cunostiinte de prelucrari mecanice. In aceasta idee sugerez inventatorului sa realizeze un model la scara redusa care sa fie functional prin care s-ar demonstra cu usurinta calitatile acestei inventii.

atanasu


ioan

Citat din: atanasu din Noiembrie 11, 2021, 09:10:35 AM
O idee foarte buna!
Energia electrica si termica se poate realiza gratuit in cantitate mica sau mare, in orice loc pe terra, conform link:  http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Inventia%20mileniului%203.html
Orice om cu studii medii poate intelege inventia mileniului 3, care produce energie electrica gratuita si pentru binele tuturor sa o popularizeze impreuna cu film video ...


ioan

Citat din: ioan din Mai 17, 2022, 01:24:20 PM
Citat din: atanasu din Noiembrie 11, 2021, 09:10:35 AM
O idee foarte buna!
Energia electrica si termica se poate realiza gratuit in cantitate mica sau mare, in orice loc pe terra, conform link:  http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Inventia%20mileniului%203.html
Orice om cu studii medii poate intelege inventia mileniului 3, care produce energie electrica gratuita si pentru binele tuturor sa o popularizeze impreuna cu film video ...

Se poate fabrica foarte usor, conform link: http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/investitor.html

odragos

Ioan, cat costa un prototip care sa produca 25W in plus?
The needs of the many outweigh the needs of the few

ioan