Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

Ineptia lui Ioan Sabau – Turbina gravitationala

Creat de silvianlica, Iulie 27, 2010, 04:22:16 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Electron

Citat din: puriu din Aprilie 10, 2014, 12:20:10 PM
O solutie nebrevetata nu e inventie. De aceea titlul topicului mi se pare abuziv.
De acord, propun sa se schimbe titlul in "Ineptia lui Ioan Sabau - Turbina gravitationala". Serios.


e-
Don't believe everything you think.

vasile

Mai omule, esti chiar culmea; crezi ca o sa-ti cad in plasa... Sau vrei sa aplici proverbul: un.....arunca o piatra in balta si sar 10 destepti sa o scoata. Ti-a demonstrat Electron -Quod erat demonstrandum - si cred ca e de ajuns.....mai departe, Dumnezeu cu mila....voi citi si ma voi amuza...e pacat...un forum serios, stiintific devine un show a la Maruta, a la Cristi Brancu sau a la Acces Direct....porcarii televizate (in cazul de fata, porcarii...scrise).
Revin cu intrebarea din postarea anterioara: De ce nu consulti niste specialisti in fizica teoretica de la catedra de fizica a Politehnicii Timisoara ? E chiar atat de greu ?. Daca nu o faci, atunci trag o concluzie: ori esti un incapatanat in propria ineptie (si iti place acest joc), ori tot ce este aici si inclusiv pe site-ul dumitale e un show bine regizat si pus la punct de niste baieti ce vor sa se distreze (caz in care ii felicit pentru divertismentul creat). Sa-ti traiasca "inventia" bade Ioane si matale ca "inventator" al ei. Sper ca nepotii mei sa NU beneficieze de "binefacerile inventiei mileniului III" a dumitale.
p.s. 1.Poti sa nu-mi raspunzi; orice ai scrie eu nu mai revin cu inscrisuri....doar voi citi sa ma amuz.
      2.TE ROG DIN SUFLET: CORECTEAZA-TI GRAMATICAL, POSTARILE ! Fa corect acordurile. In caz contrar, oricine ai fi si oricate brevete de inventii ai avea, te consider un IDIOT care iti bati joc de limba romana.
      3.Daca tot mai ai doua brevete de inventie, distreaza-ma cu un calcul de organe de masini si rezistenta materialelor ca sa-mi demonstrezi functionalitatea acestui..."complex de fiare" si utilajele necesare manipularii acestui complex in vederea asamblarii. (Am tras concluzia ca in acest domeniu ai niscaiva pregatire).
Te pup dulce si astept o emisiune televizata (la CNN, NBC si Antena 1 - Acces direct) de la inaugurarea "moristii lui Ioan Sabau" salvatorul energetic al lumii.
   

ioan

#1232
Raspuns la mesajul d-lui Electron nr. #1229 : Astăzi la 11:34:43

Fragmente create de: Electron
“ … Energia viitorului si criza economoca [sic] nu se rezolva prin INEPTII, deci nu te mai lauda cu ELUCUBRATIILE tale ca iti faci tot neamul de rusine, degeaba.”

“ … Ti s-au indicat greselile si erorile si ineptiile si prostiile deja pe acest forum, de fiecare data, ca sa se vada cat de INEPT esti. Ai dovedit ca esti exact cel care nu poti face operatii de baza precum adunarea si scaderea. Dovada sunt calculele C1, C2 si C3 pe baza listei [8] data de tine, calcule pe care le declari gresite fara sa fii in stare sa arati care e greseala! Iar refuzul tau de a clarifica acel punct blocant din discutie DOVEDESTE ca esti doar un SARLATAN ORDINAR si desigur un MARE MINCINOS.”

Raspuns ioan:
aveti calculele inventatorului, la cele doua faze distincte, redactate la lucrarea cu titlul *Turbina gravitationala mixta* care dovedesc castigul de energie electrica conf. inventiei precum si calcule partiale privind prima faza postate si in mesajul cu nr. #941, Iunie 07, 2013 (pag 63).

Determinarea bilantului energetic, la cele 8 forte neconservative (8 parghii de ordin 0), se face calculand separat fiecare faza distincta, se face diferenta si rezulta lucrul mecanic CEDAT la multiplicatorul de turatie si generatoare pentru transformare in energie electrica.

Energia consumata (primita) de multiplicator si generatoare rezulta numai daca se scade din energia cedata de cele 8 greutati la prima faza, energia primita (consumata) de cele doua greutati care se ridica, la a doua faza, conf. inventiei fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.
 
Energia cedata de cele 7 greutati, la faza a doua, INDIFERENT de VALOAREA ei, fi-va INCLUSA in energia totala (integrala, completa etc) cedata de cele 8 greutati, la prima faza, conf. inventie.

Dle Electron calculele dvs sunt neadecvate inventiei deoarece NU ati facut calcule la fiecare faza separat si ati utilizat TENDENTIOAS locatia celor 8 greutati de pe circumferinta, deoarece lista 8 indica (estimativ) numai si numai locatia celor 8 greutati pe circumferinta, la ambele faze conf. inventie si fig. N/2.

Locatia acestor greutati este folosita de inventator numai pentru a calcula celelate inaltimi derivate din h=10.5m. Toate aceste inaltimi derivate sunt postate si in mesaje adresate dvs sip e acest forum.

Calculele complete adecvate inventiei sunt redactate la lucrarea cu titlul *Turbina gravitationala mixta* care se poate accesa pe site-ul propriu, precum si calcule partiale privind prima faza postate si in mesajul cu nr. #941, Iunie 07, 2013 (pag 63)

Inventatorul turbinelor gravitaţionale, Ioan Sabau.

Pozitron


ioan

Raspuns la mesajul d-lui Electron nr. #1230 : Astăzi la 11:47:41

Fragment comentat de: Electron
Citat din mesajul lui: puriu din Astăzi la 11:20:10
"O solutie nebrevetata nu e inventie. De aceea titlul topicului mi se pare abuziv."

Fragment creat de: Electron
"De acord, propun sa se schimbe titlul in "Ineptia lui Ioan Sabau - Turbina gravitationala". Serios."

Raspuns ioan:
Dle Electron, ineptia de care faceti vorbire nu ati reusit sa o dovediti inca ...
Inventatorul a dovedit faptul ca, calculele dvs sunt neadecvate inventiei in lucrarea cu titlul Turbina gravitationala mixta, care se poate accesa pe site-ul propriu.

Inventatorul turbinelor gravitaţionale, Ioan Sabau.

Electron

Citat din: ioan din Aprilie 10, 2014, 04:00:31 PMRaspuns ioan:
aveti calculele inventatorului, la cele doua faze distincte, redactate la lucrarea cu titlul *Turbina gravitationala mixta* care dovedesc castigul de energie electrica conf. inventiei precum si calcule partiale privind prima faza postate si in mesajul cu nr. #941, Iunie 07, 2013 (pag 63).
Calculele tale DOVEDESC doar ce INEPTII esti in stare sa scrii din cauza ca HABAR NU AI de domeniul acesta.

CitatDeterminarea bilantului energetic, la cele 8 forte neconservative (8 parghii de ordin 0), se face calculand separat fiecare faza distincta, se face diferenta si rezulta lucrul mecanic CEDAT la multiplicatorul de turatie si generatoare pentru transformare in energie electrica.

Energia consumata (primita) de multiplicator si generatoare rezulta numai daca se scade din energia cedata de cele 8 greutati la prima faza, energia primita (consumata) de cele doua greutati care se ridica, la a doua faza, conf. inventiei fig. 1, fig. 2 si fig. N/2.
 
Energia cedata de cele 7 greutati, la faza a doua, INDIFERENT de VALOAREA ei, fi-va INCLUSA in energia totala (integrala, completa etc) cedata de cele 8 greutati, la prima faza, conf. inventie.
Cat de INEPT trebuie sa fii sa te contrazici in acest hal? Sustii ca trebuie facute calcule separate la cele 2 faze, dar ca energia cedata la faza a doua e inclusa in cea de la prima faza! Tu chair nu vezi ce INEPTII scrii?

CitatDle Electron calculele dvs sunt neadecvate inventiei deoarece NU ati facut calcule la fiecare faza separat
Mai ioan, iar vii cu MINCIUNI? Calculele mele C1, C2 si C3 sunt facute exclusiv pentru prima faza, fara sa amestec nimic din a doua. Tu chiar atat de INEPT esti?

Citatsi ati utilizat TENDENTIOAS locatia celor 8 greutati de pe circumferinta, deoarece lista 8 indica (estimativ) numai si numai locatia celor 8 greutati pe circumferinta, la ambele faze conf. inventie si fig. N/2.
Cum sa le folosesc "tendentios", ce INEPTIE mai e si asta? Tu cu mana ta ai scris in lista [8] care sunt pozitiile greutatilor, eu am facut doar diferenta lor aritmetica. Ca tu nu esti capabil sa faci calcule elementare precum suma si diferenta, e doar dovada INEPTIEI tale, ioan!

CitatLocatia acestor greutati este folosita de inventator numai pentru a calcula celelate inaltimi derivate din h=10.5m. Toate aceste inaltimi derivate sunt postate si in mesaje adresate dvs sip e acest forum.
Inaltimile acelea derivate le tot folosesti tu pentru estimari INEPTE care sunt gresite. Eu prin calcule PRECISE ti-am demonstrat ca estimarile tale sunt INEPTE, dar tu esti INCAPABIL sa pricepi.

Uite aici, link-ul spre calculele C1, C2 si C3, ca sa poti verifica faptul ca ele se refera STRICT LA PRIMA FAZA. Te invit din nou sa-ti retragi MINCIUNA cum ca nu ar fi conforme listei [8], citata si ea tot acolo:
http://www.scientia.ro/forum/index.php/topic,2113.msg59977.html#msg59977

Cu ocazia asta, reciteste cu atentie si postarile astea:
http://www.scientia.ro/forum/index.php/topic,2113.msg59979.html#msg59979

http://www.scientia.ro/forum/index.php/topic,2113.msg59980.html#msg59980

http://www.scientia.ro/forum/index.php/topic,2113.msg59984.html#msg59984

http://www.scientia.ro/forum/index.php/topic,2113.msg60018.html#msg60018

http://www.scientia.ro/forum/index.php/topic,2113.msg60149.html#msg60149


Spor si rusine sa-ti fie, SARLATAN ORDINAR ce esti, ioan!


e-
Don't believe everything you think.

Electron

Citat din: ioan din Aprilie 10, 2014, 04:57:19 PM
Dle Electron, ineptia de care faceti vorbire nu ati reusit sa o dovediti inca ...
Poate vrei sa spui ca tu nu ai inteles inca DEMONSTRATIA repetata de fiecare data, din cauza ca esti prea INEPT si ca HABAR NU AI nici de mecanica, nici de logica.

CitatInventatorul a dovedit faptul ca, calculele dvs sunt neadecvate inventiei in lucrarea cu titlul Turbina gravitationala mixta, care se poate accesa pe site-ul propriu.
Nici vorba. Ai aici calculele C1, C2 si C3 pe care le declari neadecvate, desi sunt CONFORME listei [8] data de tine, lista pe care o declari "corecta". MINCIUNILE tale nu dovedesc decat ca esti un SARLATAN ORDINAR. Rusine sa-ti fie, ioan!


e-
Don't believe everything you think.

puriu

Yesss! Schimbarea titlului topicului este un inceput bun.
  Ignoranta nu este o boala grava si poate fi tratata prin invatare. Pentru fanii de buna credinta ai unui perpetuum-mobile gravitational sunt necesare cateva notiuni de fizica.
  Energia de orice fel provine din variatia unui potential (gravitational, electric, magnetic, termic, chimic, nuclear, etc.). Pentru cresterea potentialului se consuma o energie, iar pentru producerea de energie este necesara scaderea unui potential. O masina gravitationala produce energie prin scaderea potentialului gravitational (coborarea) unei mase, de exemplu a greutatii unei pendule sau a apei dintr-un lac de acumulare. O constructie mecanica la care care masa activa nu coboara net (dupa fiecare ciclu) nu poate produce energie mecanica. Un astfel de proiect trebuie sa fie aruncat imediat la cos fara a se mai examina descrieri, desene, calcule, si fara a mai discuta cu autorul.
Ignoranta nevindecata trebuie tratata cu ignorare.
Recomand cu caldura inchiderea si ingroparea definitiva a acestui topic ce a reusit sa  polueze forumul timp de patru ani si sa consume timp si neuroni (125.000 de citiri).

Electron

Citat din: puriu din Aprilie 11, 2014, 11:46:55 AM
Recomand cu caldura inchiderea si ingroparea definitiva a acestui topic ce a reusit sa  polueze forumul timp de patru ani si sa consume timp si neuroni (125.000 de citiri).
Consider ca acest topic, in masura in care e citit de cei interesati, este un bun instrument de invatare, sau cel putin de iesire din ignoranta pe acest subiect. La fel ca discutiile despre pamantul plat si alte astfel de ineptii.

e-
Don't believe everything you think.

ioan

#1239
[SPAM]

ioan

#1240
[SPAM]

ariel55

#1241
CitatRaspuns la mesajul d-lui Electron nr. #1235 : Astăzi la 03:58:16
Hehe! felicitari "ioane", ai inceput sa spamezi si la 4 dimineata.
Nu mai ai vizitatori pe sit si iti faci reclama? Ce mai face Lica?
P.S. Nu iti fa griji, ca Pozitron e activ.Te satura el de spam.
8)
Lipsa umorului , pentru un om de stiinta este un dezastru personal!

Electron

ioan, vad ca iar incepi cu SAPM-ul.

Hai sa lamurim totusi cum e cu MINCIUNILE tale, daca intre timp ti-ai reinnoit interesul pentru ineptia ta.

Iata un frumos fragment din lista [8], data chiar de tine:
Citathg8'i.ciclu = ~1.312m (la inceput de CICLU)
hg8'f.pr.fa = ~0m (la finalul primei faze, 75% din ciclu)
hg8'f.ciclu =  5.25m (la finalul ciclului)
Aceste valori se refera la greutatea cea mai de jos. Sunt ele corecte, adica reflecta pozitiile reale (fie ele si aproximative) ale greutatii la inceput si final de fiecare faza, sau nu sunt corecte? Daca sunt valori "ipotetice", atunci le aruncam la gunoi si le inlocuim cu valorile reale pe care trebuie sa le precizezi, pentru ca tu sustii ca iti cunosti turbina si cum functioneaza ea, cu animatii si desene si tot tacamul.

Deci, intrebarea la care trebuie sa raspunzi daca vrei sa continuam este: sunt valorile citate pentru g8' corecte, adica reale, sau nu?


e-
Don't believe everything you think.

ioan

Citat din mesajul lui Electron:
"Deci, intrebarea la care trebuie sa raspunzi daca vrei sa continuam este: sunt valorile citate pentru g8' corecte, adica reale, sau nu?"

Valorile mentionate in mesajul dvs sunt numai pentru o fractiune nesemnificativa dintr-un ciclu. Valorile mele sunt aproximative deoarece in timpul functionarii turbinelor gravitationale la fiecare fragment dintr-o secunda sunt valori complet diferite. Dvs puteti face calcule cu orice valori doriti pentru a compara pierderile dvs., cu castigul aproape gratuit de energie electrica dovedit cu calcule pe acest forum. Daca doriti alte detalii puteti analiza paginile 29, 30 si 31 din link http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/functionalitate.html

odragos

Domnule Sabau, nu-ti face griji, desi mi-ai interzis accesul pe forumul tau personal ca sa nu iti pot raspunde si "sa ramana ca tine", aici nu ai nici o putere si voi continua sa te impiedic sa raspandesti minciuni.

CitatValorile mentionate in mesajul dvs sunt numai pentru o fractiune nesemnificativa dintr-un ciclu.
Valorile le-ai dat singur in ceea ce tu numesti "lista 8"!
CitatValorile mele sunt aproximative deoarece in timpul functionarii turbinelor gravitationale la fiecare fragment dintr-o secunda sunt valori complet diferite.
Nu, valorile tale sunt aproximative pentru ca in 20 de ani nu ai fost in stare sa calculezi pozitii corecte, exacte, folosind functii trigonometrice! Durata miscarii si drumul pe care se deplaseaza greutatile (adica "la fiecare fragment dintr-o secunda") sunt irelevante, dovada fiind chiar formula de calcul a lucrului mecanic in camp gravitational:
L=mgh, unde h reprezinta diferenta de inaltime parcursa de obiect, nu inaltimea obiectului, asa cum consideri tu in mod gresit.
CitatDvs puteti face calcule cu orice valori doriti pentru a compara pierderile dvs., cu castigul aproape gratuit de energie electrica dovedit cu calcule pe acest forum.
Calcule cu valorile TALE ti-am facut chiar eu (a se vedea mesajul http://www.scientia.ro/forum/index.php/topic,2113.msg59356.html#msg59356) la care mi-ai raspuns eronat in mesajul http://www.scientia.ro/forum/index.php/topic,2113.msg59364.html#msg59364:



CitatRaspunsul inventatorului:

Calculele dvs sunt gresite deoarece:

-nu ati calculat corect cele doua FAZE (fazele sunt DISTINCTE).
-la prima faza este numai si numai castig de energie de la cele 8 greutati conf. fig. N/2.
-la a doua faza se calculeaza numai intervalul de cel mult 25% dintr-un CICLU in care se ridica cele doua greutati si castigul de la cele 7 greutati care coboara odata cu turbina conf. inventie si fig. 1.

La a doua faza castigul de energie de la cele 7 greutati care coboara se anuleaza cu pierderea de energie necesara pentru ridicarea celor doua greutati conf. fig. 1.

  • calculele erau realizate distinct pe fiecare faza: faza 1 are calculate energiile pe coloana G iar faza 2 pe coloana I deci ... care e problema?
  • dupa cum se poate observa din coloana G, toate energiile sunt pozitive, deci ... castig la faza 1! Care este problema pe care o reclami aici?
  • la faza a doua am calculat exact intervalul tau de cel mult 25% din ciclu in care ti se ridica cele doua greutati si iti coboara alte 7: cele doua care urca sunt G8' si G8'' iar cele 7 care coboara sunt G1' ... G7'

Totul este "conform inventiei", am folosit datele tale si in final castigul de energie a iesit ZERO.

In ce priveste inaltimile calculate corect, ti-am calculat si valori corecte (postate aici pe forum) dar ti-a fost teama sa le confirmi, pentru ca nu stii sa faci calcule trigonometrice si nu le poti verifica.
The needs of the many outweigh the needs of the few