"în mod consistent" este mult prea relativ, cît de consistent.
In fizica s-a stabilit asta destul de clar, a se vedea Metoda Stiintifica.
Ai eliminat cuantele din măsurătorile constantei.
Nu am facut asa ceva. Iata ca intr-adevar faci acuzatii mincinoase. Rusine sa-ti fie!
A face mincinos nu este atac la persoană?.
Nu te-am facut mincinos, ci am observat ca faci acuzatii mincinoase. Acestea le poti face si fara sa vrei, nu doar intentionat. Tu care esti mare "filozof" ar trebui sa intelegi nuanta.
Am uitat tu ai voie.
Incepi sa cam intreci limitele bunului simt cu asemenea acuzatii. Pe acest forum sunt mai multi administratori, care printre altele au menirea sa-mi atraga atentia daca incalc normele forumului, pentru ca, nu am voie sa le incalc nici macar eu, iar eu nefiind perfectiunea intruchipata pot sa mai si gresesc. Daca tu consideri ca le-am incalcat, te invit sa atragi atentia celorlalti doi administratori, HarapAlb, dar mai ales Adi, care este creatorul si proprietarul acestui forum.
Chestie de bun simţ, ca şi alte aprecieri lae tale mai ales cînd nu ştii cu cine stai de vorbă.
Eu stiu "cu cine stau de vorba" prin intermediul celor scrise pe forum de fiecare, nici nu ma intereseaza altceva. Nu conteaza varsta sau diplomele pe care le are fiecare, conteaza ce si cum scrie pe forum. Daca ne-am lega de persoana nu de mesajul ei, atunci am incalca tocmai normele acestui forum. E clar?
Şi asta estetot bîrfă, subiectul propus presupune altă discuţie.
De cand ai inceput cu cuvintele scoase din buzunar si nedefinite, refuzand in mod constant sa clarifici termenii inventati de tine, nu prea inteleg care e "subiectul propus". Nici macar titlul discutiei nu a fost clarificat, ceea ce spune multe desre coerenta cu care "comunici" pe aici.
e-