Welcome, Guest. Please login or register.

Autor Subiect: ADN-ul si Originile Cunoasterii  (Citit de 8761 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Electron

  • Veteran
  • *****
  • Mesaje postate: 8404
  • Popularitate: +245/-217
Re: ADN-ul si Originile Cunoasterii
« Răspuns #15 : August 05, 2009, 06:19:37 p.m. »
In acest caz mi se pare normal ca adepţii creaţionismului să scoată în evidenţă limitele adepţilor evoluţioniştilor în ce priveşte cunoaşterea adevărului şi realităţii – iar aceştia din urmă probabil că încă multă vreme vor mai avea motive de supărare pentru faptul că ştiinţa nu le oferă răspunsuri adecvate.
Sunt de acord ca ceea ce cunoastem pe cale stiintifica in ziua de azi este incomplet si ca mai este mult drum de parcurs pentru a intelege complet Universul in mod stiintific. Totusi, stiinta a facut pasi mari pana acum, iar metoda stiintifica permite continuarea calatoriei pe acest drum.

In contra-partida, cei care se multumesc cu "raspunsuri" de genul celor oferite de creationisti, sunt de fapt mult mai departe de cunoasterea Universului, tocmai pentru ca in cazul creationistilor acestia nu dau de fapt raspunsuri, ci doar ipoteze neverificabile. Tot ce afirma ei pe baza de "miracole" si "minuni" si "vointa divina" e pura fabulatie din punct de vedere stiintific si ca atare are valoare stiintifica nula.

Fiecare decide sa caute adevarul si cunoasterea cu "instrumentele" pe care le prefera, dar a nu admite limitarile si neajunsurile instrumentelor alese da dovada de o onestitate intelectuala practic inexistenta.

e-

Don't believe everything you think.