Welcome, Guest. Please login or register.

Autor Subiect: Schema organizmului  (Citit de 3479 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Anatol

  • Experimentat
  • ***
  • Mesaje postate: 333
  • Popularitate: +5/-28
Schema organizmului
« : Iulie 18, 2009, 08:50:57 p.m. »


Dati sa comparam doua lucruri: -1. codul genetic, care raspunde de orce proteina
                                                               -2. Proectul unei case de locuit.
Intre aceste doua proecte noi astazi gasim o deosebire. Arhitectorul indica :a)Schema casei ,adica cate camere ,forma,... si         b)materialele  de constructie. Genetica insa vine numai cu: b) materialele de constructie.! De punctul a nu dispune adica forma , amplasarea anumitor organe,tesuturi in anumit loc.
-Propun ca sistemul limfatic se ocupa de aciasta functie.
   
Rolul sistemului limfatic in depunerea vetii in memoria genetica
Daca in sistemul venos conductele se unesc direct intre ele, atunci  la sistemul limfatic dupa cum se stie , aceste uniri au loc prin nodurile limfatice. Propunerea mea este ca printre genele hromozomilor se afla gene  care raspund  de schema in ce loc sa se activeze careva gena in organizm. Aciasta schema  pe parcursul evolutii , este formata de sistemul limfatic si ea reprezinta cele gene mediu care activeaza genele respective in locul respectiv pentru celulele cu proteinele respective ce sa analizat pe parcursul evolutii, si acum la nasterea unui organizm dau forma si  ordine de amplasare a organelor, tesuturilor ososoase , musculare,...  Mai este gena de crestere , aceste gene a schemei amplasarii nu raspund de fiecare celula, ci de o ordine de proportii de celule.
Tesuturile nervoase nu au limfa ,din aciasta lucrare reese  ca centrele nervoase se formeaza  individual , (aici am alta lucrare,care este alt ceva dar tot odata da raspus la neajunsurile din aciasta lucrare). 
« Ultima Modificare: Iulie 18, 2009, 09:13:09 p.m. de Anatol »