Educaţie şi cercetare > Educatie

Studii in Marea Britanie, liceu si facultate

<< < (142/144) > >>

adelina:
   Buna ziua, va salut cu drag si ma bucur sa va gasesc aici, sa schimbam informatii. Baiatul meu a terminat acum a 11-a si dorim sa aplice la una din Univ. din UK. Problema este ca desi teoretic avem timp, nu suntem mai deloc informati...doar ce am gasit pe net-informatii generale. As dori informatii de la cei care chiar au aplicat, sugestii prin cine sa aplicam, si ce e ff important-nu ne putem permite finantarea. Prin urmare, ar trebui sa aplicam doar la Universitatile care ofera burse (si de studii si de cazare).Stiu ca in Scotia taxele sunt zero (inca),dar am incerca mai intai in Anglia (poate avem noroc). Vom merge pe profil ,,inginerie''...inca nu stim de care, el acum este profil tehnic. In octombrie va da IELTS...mai toate Univ. asta cer se pare.
   Va multumesc, si astept orice sugestie!

Adi:
Daca baiatul dvs merge in Anglia la Cambridge, Oxford, University College London sau Imperial College London, sa zicem ca merita 9000 de lire pe an taxele de scolarizare. Daca nu, eu zic ca merita mers si in Scotia. Exista universitati de prestigiu la Edinburgh si Glasgow, unde s-au facut descoperiri mari inca de acum 200 de ani, pe cand in Romania nu existau universitati. Revolutia industriala a pornit din Scotia. Si taxele de scolarizare sunt zero. Ziceti ca nu sunteti informati. Ce informatii va lipsesc? Unde le-ati cautat si nu le-ati gasit? Pe forumul acesta sunt zeci de pagini de discutii despre studii in strainatate. Le-ati citit? Exista apoi comunitati ale romanilor din strainatate, de exemplu pe forumul Ligii Studentilor Romani din Strainatate (lsrs.ro), care sunt apoi grupati pe tari anume si ofera exact informatii celor ce vor in acea tara. Voi rasupnde si eu aici daca puneti intrebari concrete la care stiu ceva. Insa ca idee, asta cu Anglia e un mit. E mai bine, dar e si infinit mai scump (raportul intre 9000 de lire si 0 lire e infinit)! Practic lumea, inclusiv dumneavoastra, nu stiu de Scotia. Va provoc sa studiati si apoi sa enumerati descoperire stiintifice facute in Scotia de scotieni. O sa vedeti ca veti vedea Scotia in alta lumina apoi, iar la 0 lire vi se va parea afacerea ideala.

Zozo:
Buna.
As avea nevoie de niste sfaturi daca se poate.Intru in clasa a 12-a si sunt hotarat sa invat mai departe la o universitate in Marea
Britanie.Am testul CAE,nivel C1.M-as orienta catre drept si business.As dori sa aplic la urmatoarele universitati prin UCAS :
-University of Manchester
-University of East London
-American Intercontinental University London
-Heriot-Watt University,Edinburgh

Care credeti ca ar fi cea mai buna alegere?Stiu ca in Scotia taxele sunt zero.Nu prea stiu cum e cu acomodarea si aplicarea
pentru o eventuala bursa.

Va rog mult,daca ma puteti ajuta.

vvs:

Buna ziua!
As avea nevoie de cateva sfaturi din partea cunoscatorilor sunt eleva in clasa a 11 si as vrea sa studiez in Marea Britanie mai exact la University College London.
De ce am nevoie pentru a aplica ?
Care sunt taxele?
Se fac cursuri de linga engleza pentru stundentii din afara tarii?
Va multumesc

Sieglind:
După cum scrie cu câteva rânduri mai sus, taxa de şcolarizare este destul de mare:

UCL's fees set at £9,000 (for 2012-13) for undergraduate programmes (in common with most universities)

Poate vei primi informaţii mai cuprinzătoare de la alţii, eu le-am găsit aici:

http://www.ucl.ac.uk/prospective-students/undergraduate-study/application-and-entry

Spor!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă