Ştiinţă şi tehnologie. Noutăţi, dezbateri pe subiecte ştiinţifice de actualitate > Popularizarea ştiinţei

Prezentari de stiinta in licee

<< < (3/3)

Adi:
Wow! Suna foarte bine. Incearca si daca putem ajuta cu ceva, poate contribuim si noi. Cum ai contacte la liceu, la radio, la firme, poti si vrei sa contribui la a promova stiinta.info si fizicaparticulelor.ro la licee si public in Brasov? Mai ales pregatim un podcast cu stiri din fizica particulelor si stiinta (stiri pe muzica), ar fi interesat radioul din Brasov sa il preia? Noi il oferim gratuit si incepem la un radio online mixcraiova.ro. Sau a da cate o stire din cand in cand si a incuraja ascultatorii sa intre pe stiinta.info?

tatule_m:
azi o sa vb cu tipa de la radio sa vedem ce imi poate spune....si in legatura cu promovarea fizicaparticulelor.ro si stiinta.info o sa fac asta sigur cand ajung acasa...hai ca vad chiar acum ce pot sa rezolv....:D

Adi:
Multumim mult. O sa pregatim si noi un mesaj ce poate fi trimis spre promovare, o brosurica sau un poster. In mare, traducem articole din revistele americane Symmetry si Elementaire, am tradus site-ul Particle Adventure ce este gasit la fizicaparticulelor.ro precum o Vizita Ghidata (pentru cei ce vor sa citeasca cateva pagini si sa aiba un prim contact cu fizica particulelor), oferim o lista de romani in fizica particulelor la lista de linkuri recomandate, preluam stiri din fizica particulelor prin RSS, avem stiri din fizica particulelor traduse sau adaptate in romana, avem un forum tot mai activ, pregatim un podcast cu stiri pe muzica ce poate fi ascultat de pe site sau de la unele radiouri online si asa mai departe. Proiectul creste tot mai mult. La fel cu stiinta.info.

Avem nevoie de voluntari de liceu pentru a traduce articole! Sper sa vina cat mai multe contributii si de la Brasov! Multumesc mult! :)

sooperdooper:
V-ati imaginat vreodata ca salvati lumea impreuna cu ordinul cavalerilor Jedi, sau ca aveti un prieten de nadejde precum R2D2 si v-ati intrebat cum au aparut si s-au dezvoltat robotii, ce anume a stat la baza acestor lucruri incredibile, care acum ne inconjoara la fiecare pas devenind uneori indispensabile?

Raspunsul la aceste intrebari precum si multe altele, il puteti gasi acum pe Robotica - Inteligenta Artificiala ,http://www.robotica.as.ro, site romanesc de robotica, inteligenta artificiala.Noutati din robotica, articole roboti industriali, roboti medicali si roboti militari .

Articolele traduse din diferite reviste straine va tin la curent cu ultimele stiri, in plus, cursul de robotica generala si roboti industriali va prezinta conceptele fundamentale din robotica si inteligenta artificiala. Tehnologia din spatele acelor sisteme mecanice complexe, numite roboti, devenind acum o joaca de copii.

Daca vreti sa evadati din cotidian si sa patrundeti intr-o lume cu totul noua, unde filmele science-fiction devin realitate,nu mai ezitati si vizitati-ne la adresa http://www.robotica.as.ro

Adi:
Excelenta initiativa pentru site-ul de robotica! Te incurajez sa faci si cateva prezentari in scoli, cu niste filmulete, cu o prezentare powerpoint cu multe poze si sa mergi mai ales la generala sau la clasele mici de liceu. Este atunci ca se formeaza pasiuni pentru stiinta sau pentru un anumit domeniu al ei. Si scopul este tocmai de a trezi acest interes. O data trezit, au trezit pentru a face ceea ce facem noi, sau ceea ce faci tu.

Plus da bine si la CV si te antrenezi si mai mult in vorbitul in public si prezentarea cuvintelor pe inteles simplu ...

Iti urez mult succes in toate! Ai o rubrica si Robotica in Romania?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă