Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

Lectii gratuie de electricitate si electronica - siteul CircuiteElectrice.ro

Creat de Adi, Martie 23, 2010, 02:33:29 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Adi

Am primit pe email rugamintea de a promova siteul CircuitulElectrice.ro. Este un site tradus dupa o carte manual de curent continuu, curent alternativ si electronica cu licenta copyleft care ofera tuturor dreptul de a o traduce. Este o munca asadar din aceea care vrea sa faca lumea un colt mai bun si atunci o promovez si eu la Stiinta Azi.

http://circuiteelectrice.ro/index

Este un site ce merita citit, cu lectii online, bune pentru liceeni si numai!
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

molteanu

Adi,

Mersi pentru raspunsul promp si pentru sustinere.

In decursul realizarii proiectului am dat si peste tabelul periodic al elementelor de pe siteul estiinta.ro (acest site nu-mi apartine), la urmatoarea adresa: http://www.estiinta.ro/glossar/t/tabelul-periodic-al-elementelor.php.

Presupun ca s-ar preta foarte bine la seria de lectii online si articole stranse si promovate pe pagina "/elevi"

Mihai

Adi

Salut, intr-adevar, acest tabel periodic al elementelor l-am promovat deja in articole la Stiinta Azi si acele articole ale noastre sunt pe pagina "/elevi". Speram sa adunam cat mai multe resurse educationale de valoare.
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

1Q-D3XT3R


Thorth

arata foate bine acele lectii cel putin din domeniu electronici digitale ;)

ar fi extraordinar de bine, daca pe langa aceste lectii practice, s-ar posta niste informatii din domenii precum: proiectarea dispozitivelor numerice, proiectare logica, sisteme dinamice .