Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

Forte neconservative cu entropie controlata (noutate absoluta in FIZICA)

Creat de ioan, Iulie 24, 2013, 12:36:07 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

ioan

[SPAM]

Sieglind

Argumente?

Elementare (de liceu)


etc.

Ruşinos nu-i că nu ştii, ci că nu pui mâna pe-o carte! >:(

Măcar mâna, dacă nu şi ochii. Cât despre minte ...  

LATE EDIT: Doar n-ai pretenţia să fotografiez tot manualul de clasa a IX-a !!! Chiar și numai capitolul respectiv !

P.S. Dacă nu te potoleşti cu SPAM-ul şi deşănţarea, am să solicit să fii bannat. Pentru încălcarea repetată şi sfidătoare a regulamentului acestui forum!  

Că tot nu citeşti altceva, ia de-aici:

4. Interdicţii:

(...)

4.2 Se interzice SPAM-ul (introducerea în mai multe subiecte de discuţii a aceluiaşi mesaj ori repetarea linkurilor către alte site-uri, în mod nejustificat). Folosirea linkurilor este permisă doar pentru a justifica ori ilustra opiniile exprimate în mesaje.


ioan


valangjed

Ioan, crezi ca daca deschizi alt topic cu aceleasi aberatii ai vreo sansa sa functioneze morisca ta.Pune mana pe o carte de fizica si pe una de limba romana, daca scrii prostii macar scrie-le corect gramatical.
Nu ai absolut nici un argument stiintific pentru ceea ce numesti inventia mileniului trei.Tot ce ai scris acolo sunt doar aberatii inventate de tine , fara nici un suport stiintific.Initial mi-a fost mila de tine crezand ca ai ceva probleme psihice dar acum constat ca nu esti decat un sarlatan ordinar.
Nu-ti da de  gandit faptul ca nimeni nu-ti da dreptate?
Filosofia este abuzarea sistematica de un limbaj creat anume cu acest scop.

Sieglind

Val, asta a încetat de mult să mai fie o chestiune de "fizică", este pur și simplu o bătaie de joc.

Refuzul acceptării faptului că sarcina demonstrației cade pe umerii celui care afirmă că X există, și nu pe umerii celui care spune "nu cred că X există" reprezintă o dovadă de lipsă de onestitate intelectuală în cel mai bun caz.

Greșeala de logică este binecunoscută sub numele de transferul sarcinii dovezii sau demanding negative proof, sau burden of proof (ONUS PROBANDI). Epistemiologic cel care face afirmația pozitivă este cel pe umerii căruia cade sarcina dovezii. Cel care spune că există (...) este cel care are ceva de dovedit.

Nu noi!


ioan


valangjed

Ioan am citit tampeniile astea de m-am saturat si nu am vazut nicio demonstratie stiintifica.Are dreptate Sieglind, asta e bataie de joc si lipsa de bun simt.
O vorba romaneasca spune:"Cand doi oameni iti spun ca esti beat, du-te si te culca."Tie ti-au spus mai multi oameni de pe doua forumuri ca "esti beat" dar continui sa ne stresezi cu morisca ta tampita.
De fapt , ce pretentii putem avea de la cineva care, la o varsta inaintata, nu stie sa scrie corect in limba materna?
Filosofia este abuzarea sistematica de un limbaj creat anume cu acest scop.

ioan


zec

Ioane eu demult timp numai inteleg ce limba vorbesti.Din puncte de vedere stiintific esti imposibil de inteles.Ca sa fiu mai explicit la tine anumite notiuni nu se disting ca de exemplu forta si parghie.Daca parghia e o marime vectoriala eu imi fac harakiri:)).E simplu sa aberezi cu definitii noi ca in glumele lui divertis alea mai vechi,dar definitia sau notiunile trebuie sa faca parte dintrun sistem fizic de baza.
Eu sunt mai mult matematician decat fizician dar ca orice studiu o stiinta are la baza niste legi(axiome) pe care functioneaza si cum Hilbert zicea ca un sistem de legi sau axiome e considerat   fundamental daca nu e contradictoriu,e complet si independent.
Pe scurt daca teoria ta functioneaza pe pamant pe principiile fizicii atunci ea trebuie sa satisfaca legile fizicii si in primul rand legea conservarii.De ce crezi ca poate exista perpetuum cand legea conservarii energiei a demonstrat acest fapt ca fiind imposibil nu numai pe pamant ci chiar pe intregul univers.Poti sa ma iei tu ca nu ti am demonstrat nimica si ca nimeni de aici nu are dreptate ,dar logica ta e lisita de rationament atata timp cat ceri demonstratii sau dovezi in afara legilor sau axiomelor.
Plecand de la elementele de logica matematica crearea unei definitii nu inseamna o implicatie  ci inseamna doar o propozitie.Doar ca propozitia ta nu are valoare de adevar si astfel acest gen de propozitii nu se numesc propozitii logice cu care ar trebui sa lucrezi.
E adevarat ca in fizica sau definit multe si multe lucruri de a lungul timpului ele incercand sa explice in fapt fenomene naturale ,astfel acele definitii au avut consistenta si ele au ramas in fizica ,dar pargiile de ordin 0(de ce dracu ai ales sa ii zici zero tu stii,asta ca sa te faca sa te simti inaintea altora ceea ce e urat ca nu tu ai inventat parghia).

ioan


ariel55

 :D :D :D :D :D
1.
CitatDle zec grupul de parghii de ordin 0 le-a inventat Ioan Sabau, dvs le puteti spune si parghii fara brat scurt.
2.
Citat... parghii de ordin 0 sunt neconservative, atipice, neconventionale etc., si respecta legile fizicii inclusiv legea conservarii energiei.

MORTAL! :D :D :D :D :D :D

P.S.
Citat
Dle zec grupul de parghii de ordin 0 le-a inventat Ioan Sabau.
Dle zec grupurile cu parghii de ordin 0 nu le-a descoperit Archytas, Aristotel, Arhimede sau altii inaintea lor sau dupa ...

Asta ca sa fie clar!  :D :D :D :D :D

Spamer-ul asta nu se lasa! ;)
Lipsa umorului , pentru un om de stiinta este un dezastru personal!

Scientia

In urma multiplelor sesizari, am ales sa blocam subiectul si am trimis un mesaj de atentionare utilizatorului ioan.