Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

Mistere ale Pamantului - Curbura la Suprafata [2.0]

Creat de Electron, Aprilie 10, 2008, 10:08:32 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

ariel55

Mai Sandokane, de ce nu te inscrii tu aici: http://www.scientia.ro/forum/index.php?topic=3423.msg49535;topicseen#new
Avantajele sunt multiple.
1.Devi Membru al Academiei de Stiinte din New York.
2.Asta iti va da o mai mare deschidere stiintifica in a-ti propaga argumentele in lumea asta nedreapta.
3.Te vei regasi alaturi de adevarati specialisti in studiul fenomenelor naturii, precum protilesav si D.Economist din Alba.
4.Vei putea publica si dezvalui lumii, adevarata situatie a curburii Pamantului, eliminand astfel contraargumentele ignorantilor de pe aici.Acolo te gasesti in adevarata societate a spiritelor deschise.
Pe bune, nu te mai enerva degeaba si treci la fapte.
Ai o argumentatie solida ce trebuie dezvaluita celor cu o adevarata cultura stiintifica ca si tine.Lasa-i pe cei ce te contrazic sa se scalde in besna ignorantei lor.
Succes!
Lipsa umorului , pentru un om de stiinta este un dezastru personal!

Electron

Citat din: ariel55 din Noiembrie 15, 2011, 10:32:33 PM
Mai Sandokane, de ce nu [...]
Lasa-l pe clonat, nu vezi ca-i tremura nadragii pe el cand e vorba sa poarte o discutie serioasa despre acest subiect? Asta o spun fara ocolis, pentru ca stiu ca citeste postarile de aici si fierbe in suc propriu din cauza ca nu are raspunsuri la intrebarile adresate pe tema aceasta. (Nu, insultele sale si pasajele kilometrice postate cu copy/paste care nu sunt la obiect nu constituie raspunsuri).

Pentru cei mai proaspeti pe forum si cei care nu au parcurs aceasta discutie pana acum, una din intrebarile la care nici pana in ziua de azi nu a raspuns in acest topic este cea legata de pozele in care lipseste o banda orizontala  la orizont, chipurile din cauza lentilelor folosite. In loc sa admita ca doar curbura Pamantului explica lipsa acelei benzi lipsa, in droaia de poze peste Lacul Ontario, el insista cu ineptiile despre "tehnica fotografica" initiatica pe care o are si la care din pacate doar el are acces, el avand neputinta de a o populariza.  ::)

Oricum profit de ocazie pentru a-i multumi inca o data pentru participarea pe acest forum, cu toate clonele sale, pentru a lasa o urma clara a ... capacitatilor sale la loc vizibil. :)


e-

PS: citate de referinta pentru a continua discutia, in caz ca revine clonatul:

Intrebare lentile:  http://www.scientia.ro/forum/index.php/topic,153.msg10198/topicseen.html#msg10198

Capacitatile clonatului: http://www.scientia.ro/forum/index.php/topic,153.msg26412/topicseen.html#msg26412

Aberatiile clonatului: http://www.scientia.ro/forum/index.php/topic,153.msg26893/topicseen.html#msg26893
Don't believe everything you think.

ionut

   Salut Electron,
  E incredibil cat s-a discutat pe acest subiect :). Am postat si eu acum vreo 3 ani pe forumul asta si subiectul asta era unul din cele mai active. Si acum vad ca e la fel :). Inca mai sunt membri din grupul satonek et co. care vor sa ne converteasca la religia lor?

        Cele bune,
            Ionut 

Electron

Citat din: ionut din Noiembrie 27, 2011, 02:56:03 AM
   E incredibil cat s-a discutat pe acest subiect :). Am postat si eu acum vreo 3 ani pe forumul asta si subiectul asta era unul din cele mai active. Si acum vad ca e la fel :). Inca mai sunt membri din grupul satonek et co. care vor sa ne converteasca la religia lor?
Desigur, "grupul" s-a intors (adica s-a intors clonatul cu 100 de clone) pentru ca la schimbarea echipei de administratie a forumului s-a recurs la o amnistie totala a celor banati anterior. De atunci participarea clonatului a fost foarte redusa, ceea ce explica de ce noua administratie inca nu l-a banat definitiv. In fond, decat sa raspunda cu vulgaritati si injurii, prefer tacerea lui care demonstreaza intr-un mod atat de graitor faptul ca nu are raspunsuri la intrebarile la obiect care i s-au adresat aici.


e-
Don't believe everything you think.

Electron

#799
Citat din: alexandru n. din Mai 09, 2012, 05:09:39 PM
(de ex. am citit in intregime subiectul "curbura pamantului")
alexandru n., daca tot ai hotarat sa intri in discutie cu cei de pe acest forum, as avea o intrebare pentru tine pe tema Pamantului Plat, la care sper sa poti da un raspuns cat mai clar, scurt si la obiect:

De ce prferi un model geocentric cu Pamantul in forma de Glob, si nu modelul geocentric cu un Pamant Plat in centru? Care sunt motivele tale pentru a respinge varianta cu forma plata a Pamantului?

Sunt efectiv curios si sunt convins ca ai lucruri interesante de spus pe aceasta tema, nu intreb doar asa ca sa ma aflu in treaba.


e-
Don't believe everything you think.