Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

Intrebari fara raspuns

Creat de calahan, August 13, 2020, 04:37:37 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

A.Mot-old

Citat din: atanasu din Septembrie 05, 2020, 10:25:16 AMDesigur ca eu am un nivel destul de ridicat de instructie si poate ai realizat asta adica sunt Phd recunoscut ca atare la univeritati straine nu prin meritele mele ci ale conducatorului meu la doctorat.....
Ce Universitate ți-a acordat titlul de Doctor în filosofie și care a fost teza de doctorat?Înșiruie te rog frumos toate Universitățile străine care te recunosc ca Doctor în filosofie.... ???
Adevărul Absolut Este Etern!

calahan

#106
Atanasu

Vreau sa stii ca eu am gasit acel institut privat de la Cluj, care se ocupa cu stiintele de frontiera. Eu cred ca le-a trimis la un institut privat, in ideea ca le-ar publica neconditionat. Aici cred ca s-a inselat. Fiindca daca este cu mecanica eterului, nu o sa fie publicate nicio data. Cu dl informatician, dupa ce m-am pensionat, m-am intalnit de vreo doua trei ori pe drum. Si ultima data chiar m-a intrebat daca ma mai ocup de fizica. Si cand ma pregateam sa ii povestesc, a facut un gest de lehamite si a plecat imediat. Fiindca dumnealui, bartai inginerul, nu sta la povesti cu un electrician pensionar. Cand m-am pensionat eu tocmai se angajase un tanar absolvent IT-ist, care era in bune relatii cu IT-istul nostru. L-am chemat o data sa imi faca putina curatenie in calculator. Si de abia dupa doua luni a fost amabil sa ma serveasca. Baiatul asta are dexteritate grozava. Si stie toate butoanele. Spune si temperatura procesorului si frcventa bitilor si spatiul consumat si multe altele. Ma tot intreba repede repede, care fisiere le sterge care la pastreaza. Si i-am spus sa le stearga cam pe toate. Am sters si unele care mai imi trebuiau. De la el am aflat ca dl inginer ar fi fost plecat ba in America, ba in Canada, Ba in Franta. Are un aparat care curata hardul de virusi. Si as avea nevoie sa imi faca o curatenie. Caci este o varza in calculatorul meu. Cred ca este virusat rau. Dar nu mai raspunde la apelurile mele. Daca nu reusesc sa il curat pana la sfarsitul anului, am terminat cu internetul. M-a cam obosit. Si dureaza prea mult timp pana obtin o informatie.

atanasu

Eu am un specialist foarte bun. Daca nu te descurci sa-mi dai e-mailul tau ca nu vreau aici in privat cu persoane de un caracter gaunos ( gaunos? si asta o fi un cuvant indecent si daca nu intelegi la ce ma refer daca te vei uita pe ce s-a mai intamplat in ultma vreme vei intelege) care intra pe peste tot cum vad ca exista pe aici.
Acum am inteles mai bine topografia:
Dta ai studii medii ai fost electrician si un autodidact in ale fizicii si cred ca un eletrician bun poate ajunge sa inteleaga mult din fizica, daca reuseste sa inteleaga si mecanica;
IT-istul tau de la servici nu stiu daca il unostea pe inginerul tau, dar cel nou si tanar se pare ca-l cunostea si ii cunostea si drumurile prin lume;
Am inteles corect ca  ai pierdut din mostenirea primita de la dl inginer care ma mira foarte de ce ti-a dat tie aceste articole ?  credea ca le vei intelege cu adevarat sau conta pe un soi de devotament stiintific din parte ta?

Astept rasunsurile tale, dar la fiecare zicere a mea.

atanasu

PS Intrucat am cam iesit din topic poti sa-mi raspunzi aici in privat si la fel voi continua si eu.Cum vrei dta, dar poate ca este mai bine ca si asta inseamna o fortare a regulamentului si discutia asta nu intereseaza pe nimeni si doar eu am provocat-o pentruca efectiv "epistemologic" sunt interesat de ea. :)