Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

Energia cinetică în cădere spre o gaură neagră

Creat de Abel Cavaşi, Aprilie 10, 2012, 08:25:36 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Abel Cavaşi

Aşa cred şi eu. Dar acuma trebuie văzut unde e greşeala. Am greşit eu la identificarea coeficienţilor sau e greşită fundamental teoria? Sau greşelile provin din altă parte? Şi până la urmă, care este energia cinetică a unui corp care cade spre gaura neagră?

Eu unul nu pot să cred în găurile negre până nu văd nici măcar o formulă de acest fel. Şi mai am tare multe nedumeriri, pe care sper să vi le pot detalia ca unor oameni atenţi şi sinceri, cu adevărat interesaţi de Ştiinţă.

Electron

Abel Cavasi, nici pana azi nu ai reusit sa aduci vreun (contra)argument corect importriva existentei gaurilor negre. De ce insisti tu cu asta, in loc sa te ocupi sa elimini incoerentele din "fizica elicoidala" de exemplu?


e-
Don't believe everything you think.

Abel Cavaşi

Eşti liber să-mi arăţi incoerenţele de la Fizica elicoidală. Dacă respecţi condiţiile mele de decenţă şi de relevanţă, îţi răspund cu drag la mesajele curate.

Electron

Sunt deja mesaje la care refuzi sa raspunzi, in plus refuzi sa-mi arati cu ce ti-am gresit in ele. Concludent, nu-i asa?

e-
Don't believe everything you think.

ariel55

CitatEnergia cinetică în cădere spre o gaură neagră
Cu,cat e mai neagra gaura,cu atat miscarea e mai elicoidala! :-X
Lipsa umorului , pentru un om de stiinta este un dezastru personal!