Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

Ineptia lui Ioan Sabau – Turbina gravitationala

Creat de silvianlica, Iulie 27, 2010, 04:22:16 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

odragos

Scrie acolo cat costa un prototip care produce 25W in plus?
The needs of the many outweigh the needs of the few

ioan

D-le Dr. ing. odragos, aveti in prezentul mesaj toate linkurile legitatilor noi in fizica; dovediti cu argumente faptul ca sunt gresite.
Energia electrica gratuita este blocata de ~30 de ani, de OSIM si Academia Romana care respinge inventia din anul 1993 pana in 2022, cu hotarari neadecvate inventiei. Citez din, link: http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/descriere.ro.html 
"... inventia este atipica si pentru a fi inteleasa de cititori, trebuie inceput cu legitatile noi in fizica; care sustine toate noutatile din descrierea inventiei, a grupurilor cu parghii de ordin zero ..."
"... Inventia are doua parti, Prima parte cuprinde teoria celor 5 legitati noi in fizica, care certifica noutatile tehnice din descrierea turbinelor gravitationale,
care are acelasi principiu de functionare si folosesc in timpul functionarii grupuri cu parghii fara brate scurte,
care realizeaza in timpul functionarii entitatea excentricitatii permanente cu forte neconservative*/Q incluse intr-un camp mixt impreuna cu forte conservative,   
fragment mentionat si in petitie, link: http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/petitie.html
Exemplu nr. 1 pentru certificare a legii priviind grupurile cu parghii de ordin zero: legea clasica a parghiilor cuprinde parghii de ordin 1,2 si 3. Deci nu are parghie de ordin zero, conf. link: http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/pirghie%20.0..html 
"... Modelul de functionare a turbinelor gravitationale este si roata de apa care dateaza de ~4000 de ani inaintea erei noastre fiindca functioneaza cu grupuri de parghii de ordin zero.
Sau oricare turbina hidraulica din era noastra care foloseste pentru functionare grupuri cu parghii de ordin zero"
Exemplu nr. 2 pentru  certificare a legii *Lucru mecanic multiplu*:
Legea clasica a *Lucrului mecanic*, este pentru un singur corp (greutate); inventia foloseste pentru functionare 8 corpuri deodata (8 greutati) si acelasi Neica Nimeni face cu ajutorul lui Dumnezeu si *Legea Lucrului mecanic multiplu, conf. link:
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/lucru%20mecanic%20multiplu.html
Exemplu nr. 3 pentru  a certifica *Legea excentricitaţii permanente*
Legea clasica, *Legile lui Kepler* pentru excentricitatea din afara cercului la elipse (...), si acelasi Neica Nimeni face cu ajutorul lui Dumnezeu *Legea excentricitaţii permanente* intr-un cerc, conf. link: http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/legile%20excentricitatii%20permanente.html "
",,, Exemplu nr. 4 pentru  certificare a legii *Perpetuum mobile de speta a 4-a*
Lege clasica nu exista, in consecinta acelasi Neica Nimeni face cu ajutorul lui Dumnezeu si Legea *Perpetuum mobile de speta a 4-a*, conf. link:
http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/Perpetuum%20mobile.html 
Legea nr. 5 este prima lege a universului cu titlul "Legea pentru grupuri cu parghii, cu sisteme deschise din UNIVERS"
Legea este realizata ~50% fiind intrerupta in 2018 din motive de sanatate. Legea nr. 5 este postata de la pagina nr. 30, fiindca foloseste o parte din teoria celor 4 legitati noi in fizica care sunt postate pe link: http://www.gravitationalturbines-lucrumecanicmultiplu.com/entropie%20controlata.html

odragos

Răspunde punctual la ce te întreb. Nu mă interesează decât să știu cât costă un prototip care poate să producă măcar 25W ... ceva măsurabil ... eventual să aprindă un bec.
Cât costă un prototip capabil să producă măcar 25W?
Nu mai evita să răspunzi la întrebare!
The needs of the many outweigh the needs of the few