Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

Seminarii de parenting susţinute de psihologul american Larry Cohen

Creat de Scientia, Octombrie 04, 2012, 12:52:45 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Scientia

Parentime, principalul centru de parenting din România, îl readuce la Bucureşti pe Larry Cohen, specialist de talie internaţională în interacţiunea prin joc cu copiii. Acesta va conduce în perioada 4-7 octombrie în Bucureşti mai multe seminarii adresate părinţilor si specialiştilor.


"Suntem bucuroşi să-l revedem pe Larry şi încântaţi că putem să oferim unui număr sporit de părinţi acces la experienţa sa. Părinţii care vor fi prezenţi la seminarii vor avea ocazia să înveţe cum să rezolve conflictele cu copiii prin joc şi cum să abordeze eficient problemele cu care se confruntă în relaţia cu aceştia." a declarat Miruna Pătraşcu, Managing Partner - Parentime.


O altă etapă importantă a vizitei lui Larry Cohen la Bucureşti o reprezintă lansarea cărţii "Reţete de jocuri. De ce şi cum să te joci cu copilul tău", publicată de Editura Trei. Evenimentul de lansare va avea loc joi, 4 octombrie, la librăria Cărtureşti (Verona), începând cu ora 18:00.


Programul complet al vizitei este disponibil la http://www.parentime.ro/noutati


Lawrence "Larry" J. Cohen, Ph.D., este psiholog specializat în jocul copiilor, terapia prin joc şi tehnici de parenting. El susţine ateliere de parenting pentru părinţi, profesori şi profesionişti din domeniul îngrijirii copiilor.


Înfiinţat în 2008, Centrul de cursuri pentru părinţi Parentime s-a născut din dorinţa de a acorda acestora un set de instrumente necesare pentru a face din experienţa de părinte o experienţă plăcută şi relaxată. A fi părinte este cel mai dificil "job" din viaţă; de aceea nu ar trebui să fie singurul pentru care să nu beneficiezi de o pregătire formală. Parentime este reprezentant exclusiv în România al Fundaţiei Gordon Training International.



Fundaţia Gordon Training International, infiinţată de psihologul Thomas Gordon, are drept misiune echiparea oamenilor cu aptitudini de comunicare democratică în vederea rezolvării conflictelor cu câştig de ambele părţi ("win-win"). Având reprezentanţe în întreaga lume, principiile enunţate de dr. Gordon şi-au dovedit valabilitatea universală, depaşind barierele de limbă, naţionalitate sau cultură.


Pentru informaţii suplimentare, va rugăm sa ne contactaţi:

Miruna Pătraşcu

office@parentime.ro
www.parentime.ro
0745 64 78 62
021 330 33 85