Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

Solidari cu S&Tp

Creat de sumalan dorin, Ianuarie 17, 2015, 01:49:20 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

sumalan dorin

 Salutari

Titu Maiorescu avea dreptate cu a lui teorie a formelor fara fond.Auzim si vedem zi de zi oameni care prefera sa faca compromisuri fara a face nimic concrect pt oamenii din jur.Formatori de opinie ne spun ca nu avem modele de urmat sau de la care sa invatam ceva.

Spun asta deoarece spre bucuria mea chiar avem oameni-model,chiar avem oameni care sunt interesati sa ii invete si pe altii sa gandeasca critic,chiar avem oameni care destrama teorii pretins stiintifice si fac toata munca asta pentru cei din jur.Legea bunului simt ne obliga sa ii respectam legile  (cand ai fost ajutat ,ajuta si tu la randul tau).

Acestia sunt oamenii-model,acestia sunt oamenii care destrama teorii pretins stiintifice www.paginademedia.ro/2015/01/revista-stiintatehnica-iese-din-adevarul-holding-echipa-revistei-a-demisionat-ieri-din-grupul-lui-cristian-burci/

Ca revista Stiinta si Tehnica sa reziste pe piata are nevoie de publicitate deoarece o sa fie editata sub egida Science&Technology Press.Cine are sugestii sau doar un gand bun pentru echipa redactionala o  poate face pe facebook : www.facebook.com/SciencePress?pnref=lhc

In copilarie ma jucam "tara tara vrem ostasi" cred ca denumirea jocului ar fii mai buna asa:Tara Tara vrem Stiinta!


De sustinerea noastra depinde revista Stiinta si Tehnica de ideile noastre cum sa se promoveze si cum sa o promovam depinde Stiinta si Tehnica.


Pozitron


Sieglind