Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

Workshop-ul “Energia din Surse Regenerabile in Viziunea Comunitatii Stiintifice”

Creat de Scientia, Septembrie 25, 2012, 03:07:55 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Scientia

COMUNICAT DE PRESA
25 septembrie 2012

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE– CA, alaturi de Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica (ANCS), organizeaza sub inaltul patronaj al Primului Ministru, Dl. Victor Ponta, workshop-ul "Energia din Surse Regenerabile in Viziunea Comunitatii Stiintifice", in cadrul celei de a 3-a editii a Conferintei "Diaspora in Cercetarea Stiintifica si Invatamantul Superior din Romania".
Aceasta manifestare stiintifica se va desfasura la Bucuresti, in perioada 26 - 28 septembrie 2012, Hotel IBIS Bucuresti – Palatul Parlamentului, Sala Eliade A&B, in intervalul orar 8.30-18.00.

Organizat sub sloganul "Seminte de Viitor - Seeds for the Future", evenimentul isi propune sa creeze un spatiu al dialogului si al colaborarii intre cercetatori romani, indiferent de locul unde traiesc si lucreaza, continuand seria intalnirilor comunitatii stiintifice romanesti din tara si strainatate demarate inca din anul 2008.

Activitatile workshop-ului se vor incheia vineri, 28 septembrie 2012, in Parcarea Bibliotecii Nationale a Romaniei, incepand cu orele 16.00, cu evenimentul "Noaptea Cercetatorilor".
In acest cadru, ICPE-CA va evidentia in jur de 14 experimente stiintifice pentru toti iubitorii stiintei, dar mai ales pentru elevii din invatamantul preuniversitar.
Si de aceasta data, ICPE-CA sustine formarea tinerilor in activitatea stiintifica si, totodata, cresterea interesului acestora pentru acest domeniu atat de important societatii.

                                                                               Biroul de Presa ICPE-CA

valangjed

Buna initiativa!Chiar daca nu sunt un om "de stanga" ca domnul Victor Ponta , ma simt obligat sa-i laud prezenta.
Cele 14 proiecte , banuiesc , vor face "deliciul" a , ceea ce inseamna viitorul Romaniei.
La mai multe editii inainte!
Filosofia este abuzarea sistematica de un limbaj creat anume cu acest scop.