Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

Aducem tehnologia în școlile clujene!

Creat de Fundatia Comunitara Cluj, August 21, 2012, 11:20:39 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Fundatia Comunitara Cluj

Fundația Comunitară Cluj - FCC -  îi invită pe dascălii din școlile și liceele clujene să identifice acele nevoi care pot fi soluționate cu ajutorul tehnologiei, în cadrul programului "Collegium. Excelență în Educație", susținut din Fondul Electrogrup. Creat de compania cu același nume în cadrul FCC, fondul asigură un cadru prin care nevoile școlilor și liceelor clujene sunt puse în legătură cu ideile și soluțiile propuse de studenții facultăților cu profil tehnic. Astfel, vor fi finanțate până la patru proiecte ale instituțiilor de învățământ clujene, de până la 15.000 de lei fiecare, implementate pe baza soluțiilor dezvoltate pornind de la propunerile studenților. De asemenea, pentru echipele de studenți implicate sunt disponible patru burse în valoare de 4.500 de lei fiecare. Bursele vor fi acordate tinerilor selectați și vor acoperi costuri legate de instruire, de achiziționarea de materiale didactice sau softuri sau instrumente necesare în implementarea proiectelor.

Aplicațiile din partea școlilor sunt așteptate până în 23 septembrie 2012. La rândul lor, studenții vor depune aplicații după centralizarea nevoilor din instituțiile de învățământ, când vor putea alege proiectul în care doresc să se implice.

Detalii suplimentare la adresa de dana.stoica@fundatiacomunitaracluj.ro.

Detalii suplimentare despre proiect și fomularele de aplicare sunt disponibile pe http://collegium.fundatiacomunitaracluj.ro/.

Adi

Ma bucur sa aud. Iata se fac pasi inainte si in tara. Un singur comentariu am: orice acronim trebuie definit, caci nimeni nu stie ce este FCC.
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro