Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

28 mai - finala FameLab 2012

Creat de Scientia, Mai 17, 2012, 04:56:32 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Scientia

Vino la finala FameLab 2012 – concursul international de comunicare a stiintei organizat de British Council!


Cine va fi urmatorul star al stiintei din Romania?

Daca esti pasionat de stiinta si tehnologie vino sa-i cunosti pe cei mai buni comunicatori de stiinta din Romania concurand in cadrul finalei celei de-a V-a editii a competitiei FameLab Romania!

De la Creier, dragoste si aer si pana la Fibonacci in natura sau Radiatia cosmica – de la puzzle la mister, vei avea ocazia sa vezi live prezentarile de 3 minute din diverse domenii ale ale stiintei sustinute de cei 10 finalisti.

Finala va avea loc luni, 28 mai, de la ora 15:00 in Sala Atrium din noul sediu al Bibliotecii Nationale a Romaniei (Bulevardul Unirii nr. 22). Intrarea este libera.

FameLab International este o competitie incitanta, menita sa gaseasca vocile noi ale stiintei si ingineriei din intreaga lume. Organizata de British Council in asociere cu The Times Cheltenham Science Festival din Marea Britanie, competitia are loc in peste 20 de tari din Europa, Orientul Mijlociu, Asia, Africa de Sud si SUA.

Pentru mai multe detalii despre FameLab, viziteaza www.britishcouncil.ro/famelab.