Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

Lectii online de chimie organica pentru liceeni

Creat de eeewsimionescu, Octombrie 03, 2010, 10:16:46 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

BeeBee

Apa aia are gust de pamant, ce dovada mai trebuie? Atata timp cat nu cunosc oameni care s-o mai bea, conteaza ca respecta concentratiile? Ma intreb daca tu mai bei apa de la robinet. Si argumentul cu rezultatul de la nationala deja este exagerat. Daca doresti detalii personale care constituie un motiv real pentru care am avut un rezultat slab, exista si mesagerie privata, ca tot insisti pe olimpiada. Drept argument ofer punctajul cu care m-am calificat la faza nationala, dar de ala nu prea ai cum sa te legi. Chiar asa nu dormi noaptea de olimpiada mea? Ofer sfaturi cui vreau, eu sunt aici in calitate de voluntar al site-ului, iar opinia personala trebuie respectata.
Si ce mare scoala platesti tu? Manualele ni le platim singuri, iar performanta este rezultatul muncii noastre in proportie de peste 90%. Cat despre mine, eu sunt la liceu privat, mie nu imi platesti nimic. Iar salariile profesorilor sunt deplorabile, impartit la cata lume contribuie la stat, nu platesti nici o paine pentru profesori.
Pierd prea mult timp cu bagatori de seama, cand mai ai ceva de comentat poti bombani in oglinda.

silvi

mda.. sigur tu aveai cunostintele mele cand erai de varsta mea... sau nu, tu aveai cunostinte practice, ceea ce ti-a propulsat cariera... uite, eu nu o sa ma fac inginer chimist, si o sa fac si doctorat chiar daca iti place tie sau nu...
si cat despre scoala, imi pare rau.. dar nu cred ca banii tai se duc acolo... probabil un platitor de taxe nu intretine scoala niciunei jumatati de elev... banii tai se duc in mare parte la pensionari. si oricum, ce a facut scoala pentru mine? rezultatele se datoreaza in proportie de 99 % muncii mele, nu a scolii unde pierd timpul inutil!

chimistul

salut

Citatsi oricum, ce a facut scoala pentru mine? rezultatele se datoreaza in proportie de 99 % muncii mele, nu a scolii unde pierd timpul inutil!

exact ce spuneam....un mic geniu....si parerea lui despre el insusi.....http://en.wikipedia.org/wiki/Dunning_kruger_effect

CitatManualele ni le platim singuri, iar performanta este rezultatul muncii noastre in proportie de peste 90%

domnita putin mai modesta


.......http://en.wikipedia.org/wiki/Dunning_kruger_effect

silvi

multumim domnule chimist pentru diagnostic.... nu stiam ca ti-ai luat Ph. D. in psihiatrie:-??

Adi

Una corecta de fiecare parte.

1. chimistul are dreptate aici: Scoala tuturor care studiaza la stat este platita de cei care muncesc si platesc impozite in Romania, intre care si chimistul. Nu e vorba de manuale, ci de salariile profesorilor, de incalzirea scolii, de creta, de bureti, de femeia de serviciu, de consumabilele pentru imprimanta directorului, de cartile de la biblioteca si chiar de cafeaua directorului.

2. elevii au dreptate aici: daca un elev invata dupa o carte si greseste la olimpiada nu inseamna ca nu a fost buna cartea, ci ca elevul nu a invatat suficient de bine (poate nu a invatat deloc, sau poate a gresit din neatentie sau din alte cauze). Cartea e buna sau nu, indiferent de ce face un elev anume. Un elev o poate recomanda din auzite de la surse oficiale, nu e musai sa o fi parcurs personal.
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

eeewsimionescu


Adi

Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro


Adi

Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

eeewsimionescu


Adi

Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

justakid


Scientia

#72
Citat din: justakid din Mai 07, 2011, 08:49:24 AM
Ati mutat articolele o data mutarea pe scientia.ro?

Articolele de chimie organica vor aparea treptat pe scientia.ro incepand cu acest week-end.
Vom modifica si linkurile in consecinta, odata cu fiecare articol publicat...