Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

UFO - mit sau adevar?

Creat de 07Marius, Decembrie 23, 2012, 09:09:53 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

atanasu

#75
Transfer aici cele postate pe un fir unde nu era locul lor .Uitasem de firul asta readus la viata de mine in februarie pentruca fata de ce se discuta cand a fost deschis(2012) lucrurile stau cu totul altfel.

Asdar in 6 decembrie :
Seth Shostak recomanda studierea OZN-urilor
http://www.magazin.ro/content/view/16279/4/

si ultimul artiol la subiect postat luni 13  decembrie cu titlul:
Pentru un birou permanent OZN
http://www.magazin.ro/content/view/16294/4/

Din toate astea se vede ca UFO nu mai sunt subiect de gluma sau de negare in USA la nivel inalt ci subiect de cercetare  adica simplul fapt ca guvernul SUA reinoieste ancheta formala asupra obiectelor aeriene inexplicabile, la cincizeci de ani dupa ce a decis ca nu exista nimic in acest sens, este el insusi, o schimbare remarcabila.
Si  programul SETI are are desigur tangenta cu OZN desi nu a recunosut ufologia si reciproc nici acestia nu-l bagau in seama : Invidie si stupidiate omeneasca care ma umple de greata, dar dl Seth Shostack a batut de curand in retragre cum ati vazut din cele postate deasupra.
Nu mai revin decat daca apare un oZN naindoielnic sau din cercetare rezulta ceva necunoscut dar asteptat. :)

atanasu

#76
PS mai adaug ceva inainte de a parsi subitul pntru a astepa de exemplu infiintarea oficiala a Biroului UAP prmanent anuntat in linkul anterior si mai preiau o presupunere a lui Dan Farcas:
"In esenta, in acest moment, nu exista niciun indiciu ca nu vom vedea, in cele din urma, un birou permanent UAP in DoD."
Si adaug ceva ce trebuia sa postez deasupra adica o declaratie importanta:

,,Dupa cativa ani de eforturi dedicate, pentru a-i informa si a-i incuraja pe alesii nostri sa ia in serios subiectul UAP, Congresul a luat in sfarsit masurile indraznete si necesare pentru a aborda aceasta tema importanta", a declarat Luis Elizondo pentru The Debrief. ,,Astazi, felicit Congresul si personalul sau pentru aceasta decizie monumentala si pentru faptul ca lucreaza, intr-un mod bipartizan, in interesul poporului american"

Nota mea: Bipartizan inseamna atat democratii cat si republicanii :)

atanasu

#77
Nu rezist si postez si asta:

Un alt congresman cere studiul OZN  luni, 20 de 2021

http://www.magazin.ro/content/view/16310/4/

Se repeta ideea ca problema trebuie cercetata si nu poate fi negata.
Asa ceva nu se accepta de lumea "seriosa" cand s-a dechis acest fir. :)
Si cativa imbecili "seriosi " , imbecili  caci desi au cunostinte destule tocite de ei prin scoli, nu au si instrument propriu si adevarat de judecata.