Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

TORSER

Creat de [RHF]{NC}The Eagle, Februarie 03, 2008, 10:27:03 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

[RHF]{NC}The Eagle

Titlul siteului este Protectie totala iar numele documentului este :
CitatTORSER
BAZELE FUNDAMENTALE
A UNEI TEHNOLOGII DE VÂRF
A. Akimov, Director al Institutului Internaţional pentru
Fizică Teoretică şi Aplicată al RAEN, Akademician RAEN
Este vorba in general despre torsiune ,campuri de torsiune si multe altele ce tin de torsiune ,fizica din ziua de azi si tehnologie.
CitatPrima criză globală a civilizaţiei a apărut în perioada neoliticului. Caracterul colectiv, ca bază de existenţă a omenirii, şi-a epuizat resursele şi numărul populaţiei de pe pământ, care, potrivit ultimelor aprecieri ale arheologilor, era de aproximativ 3 milioane de oameni, s-a redus de aproape 2 ori. Iată când ameninţarea dispariţiei omului, ca specie de pe Pământ, a fost cu totul reală. Însă acest lucru nu s-a produs.
CitatE.Cartan, postulând câmpurile de torsiune ca un obiect generat de intensitatea momentului unghiular de rotaţie, pentru introducerea acestora a folosit geometria în care nu au existat unghiuri, adică aceste câmpuri de torsiune, în imaginaţia lui E.Cartan, în realitate nu sunt generate de rotaţie.
Pentru mai multe detalii despre acest subiect interesant intrati pe =>> Torser
Sunt multe pagini dar merita citit!

xSFx

Sper ca glumesti. Dispozitivul ala fraudulos nu ar trebui sa fie popularizat pe un forum de stiinta.

m00nkiller

Mda. Ciudat dispozitiv. Se aseamana oarecum cu un dispozitiv al unor distinsi cercetatori de la RSA. Este un dispozitiv folosit pentru cresterea randamentului de ardere al gazelor. Dar "bomba" este ca ei extrag energia din energia... de zero a vidului. Dati-mi voie sa ma indoiesc...

Adi

Intr-adevar, este foarte dubios. Il mut la chat pe teme diverse.
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

m00nkiller

Am vrut sa-l categorisesc la "noi teorii revolutionare" dar acum il incadrez la "mari inselaciuni revolutionare"

userpsy

Torser nu este mai fraudulos decat afirmatiile voastre.. .. stati linistiti ...nu va intrece nimeni .. sunteti cei mai tari :))

HarapAlb

Citat din: userpsy din Mai 30, 2009, 01:29:20 AM
Torser nu este mai fraudulos decat afirmatiile voastre.. .. stati linistiti ...nu va intrece nimeni .. sunteti cei mai tari :))

Noi nu cerem bani pe prostii (http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=220523)

Adi

In plus, vad la linkul oferit, acest dispozitiv pare sa pretinda ca deviaza undele electromagnetice. Dar cum sunt neutre, ele nu pot fi deviate, cel mult pot fi absorbite, dar atunci ar trebui 1) sa fie inconjurat echipamentul electric de un materia; 2) materialul sa fie impenetrabil pentru radiatie. Nu este cazul la acest torser ...
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

userpsy

Pe site-ul lor se spune despre anumite componente informationale negative care sunt continute in aceste radiatii...deci ... aceasta exprimare probabil schimba multe.. oricum cum explicati voi ca dupa prima zi ... cu torser aproape orice individ se odihneste mai bine... daca il pune in fata calculatorului nu mai sunt senzatiile de arsura oculara.. dureri de cap.. si daca de ex. are vreo durere si apropie Torser de zona respectiva... aceasta durere dispare in cateva minute.. sau daca e grav atunci este diminuata in intensitate......

am multi prieteni care au purtat acest dispozitiv.. eu le-am dat special pentru cateva zile.. si toti au avut aceleasi senzatii...

demonstrati voi ca acest fenomen nu se intimpla si eu voi fi total contra acestui dispozitiv!

multumesc..


Adi

Citat din: userpsy din Mai 31, 2009, 01:05:17 AM
Pe site-ul lor se spune despre anumite componente informationale negative care sunt continute in aceste radiatii...deci ... aceasta exprimare probabil schimba multe..

Ce ei aia componenta informationala? Eu nu am auzit de asa ceva in stiinta ... Si apoi, cum de sunt pozitive si negative?

Citat din: userpsy din Mai 31, 2009, 01:05:17 AM
oricum cum explicati voi ca dupa prima zi ... cu torser aproape orice individ se odihneste mai bine... daca il pune in fata calculatorului nu mai sunt senzatiile de arsura oculara.. dureri de cap.. si daca de ex. are vreo durere si apropie Torser de zona respectiva... aceasta durere dispare in cateva minute.. sau daca e grav atunci este diminuata in intensitate......

am multi prieteni care au purtat acest dispozitiv.. eu le-am dat special pentru cateva zile.. si toti au avut aceleasi senzatii...

demonstrati voi ca acest fenomen nu se intimpla si eu voi fi total contra acestui dispozitiv!

multumesc..

Pai intai poate fenomentul nu a avut loc. Sau poate a avut loc, dar functioneaza pe alt principiiu decat cel pretins de ei. Sau poate a fost doar efectul placebo.

De demonstrat ca se intampla trebuie sa fie studiile clinice medicale, dar care ma indoiesc ca il are aparatul!
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

userpsy

Asta e problema ca studiile au fost realizate in peste 26 de tari .. si numai institutii nationale.. toate institutiile sunt pe site-ul lor...

plus ca trebuie tinut cont... ca inventatorul este .....
National Technical Institute of Ukraine `KPI` - head of applied ecology department, candidate of science, assistant professor A. R. Pavlenko. (a contribuit la neutralizarea reactorului de la Cernobal)

deci omul nu vinde mere la taraba :) si faza e ca a fost inventat dupa acel dezastru ..

iar in legatura cu efectul placebo ... o fi el .. placebo dar sa fie atat de puternic.. prea de tot..

iau si eu o piatra de pe strada .. o pun sub perna.. si ma incurajez.. sa ma simt bine.. si clar ca nu are legatura.. cu senzatiile in urma purtarii TORSER..

..de asta spun .. ca efectul este prea puternic .. pentru  a incerca o sugerare ..gen efect placebo ..

mda

userpsy

ah .. da sa nu uit ..aici poate ai dreptate .. posibil sa fie alt principiu decat cel pretins de ei .. :)

ma abtin .. in sensul asta.. :)

Adi

Eu iti spun doar ca nu ai cum sa atragi radiatiile electromagnetice, caci nu le poti devia, cel multi le poti ecrana, daca cumva te incojori cu o cusca de metal.
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

Stilicho

#13
Curis şi eu, am început să sap pe internet dupa Torser.
am gasit la http://www.magazine-online.ro/torser/
CitatTORSER reprezinta cel mai performant sistem de protectie bioinformationala impotriva radiatiilor electromagnetice nocive, elaborat si produs in UCRAINA in colaborare cu NASA, bazat pe cea mai avansata tehnologia in domeniul fizicii cuantice - interactiunea campurilor de torsiune.
userpsy dacă mă poţi lămuri:
- ce-i aia protecţie bioinformaţională.
- cum te protejează  ;) protecţia bioinformaţională de radiaţiile electromagnetice
- care-i legătura cu fizica cuantică
CitatGeneratorul TORSER asigura in mod garantat si fiabil protectia bioinformationala al organismului uman de influenta extrem de nociva a componentei de torsiune a radiatiilor electromagnetice produse de toate aceste aparate.
- definiti-mi va rog componenta de torsiune a radiatiilor electromagnetice

Despre conceptul de câmp de torsiune mai multe amănunte aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Torsion_field
CitatTorsion field, also called axion field, spin field, spinor field, and microlepton field is a pseudoscientific concept loosely based on Einstein-Cartan theory and some unorthodox solutions of Maxwell's equations. The torsion field concept was conceived in the Soviet Union by a group of physicists in the 1980s. The group, led by Anatoly Akimov and Gennady Shipov, began the research as the state-sponsored Center for Nontraditional Technologies, but was disbanded in 1991 when their research was exposed as a fraud and an embezzlement of State funding, only to emerge again as a private enterprise; The International Institute for Theoretical and Applied Physics and later as a private company called UVITOR.

Şi dacă aveţi chef să citiţi o grămadă de inepţii http://www.torser.com/ro/torsere/torser_product/overview/default.aspx

Parerea mea: este o înşelătorie.

userpsy

Adi .. da .. ecranare dar asa cum spun spun si ei .. a componentelor negative informationale care calatoresc cu aceste radiatii ( componente informationale - adica toate informatiile despre procesul de nastere si evolutie a corpurilor care emana aceste radiatii)

Stilicho, tu cand cumperi de exemplu un medicament mergi la producator sa intrebi procedeul de fabricatie? .. nu prea cred....

Nu sunt aici sa dau explicatii in legatura cu procedeul de fabricatie..toate informatiile sunt pe internet..si nu am deschis subiectul pentru a-mi da cu parerea sau sa conving pe cineva .... mai ales despre ceva care nu este asa usor de inteles..si vad ca in schimbul unui raspuns al intrebarii mele apar din nou `pareri personale` fapt care directioneaza subiectul in cauza spre fenomenul numit `barfa` ceea ce nu ar trebui sa fie directia acestui forum.

repet ..eu am intrebat doar de ce aceste influente asupra sanatatii se intimpla intr-un interval atat de scurt (24 ore) pe cei care isi dau cu `parerea` sau cei care sunt contra etc..

in legatura cu www.wikipedia.org .. cand proiecte ale scepticilor sustin acest subiect deja `coincidenta`?.si in cazul nostru cu o singura sursa cu acelasi scop comun... in rest atentie la bibliografie .. toate celelalte surse sunt reale ..e clar inselatoria de partea cui este.
Acest website nu trebuie promovat ca sursa de incredere.. intrati pe google si cititi despre wikipedia.org mistakes and errors.. si veti vedea adevarul ..pe acel website oricine poate sustine ..edita orice.. ASTA este munca scepticilor sa se indoiasca de tot .. pana si de ei

Dar asta nu inseamna ca pe www.wikipedia.org nu sunt si lucruri adevarate din contra .. intrati aici si puteti observa contrazicerea  in articole.. sort of .. adica legatura dintre `torsion field` si experimentele lui hitler
http://d5.25.344a.static.theplanet.com/wiki/Nazi_Bell

intr-un cuvant toate experimentele majore din istoria omenirii in ultimii 100 de ani sau mai mult au la baza aceste campuri de torsiune ..:)
Toate filmele de la Hollywood sunt inspirate din aceste experimente (invizibilitate, teleportare, telekinetica etc.) si normal majoritatea jocurilor :)

Stilicho eu m-am documentat foarte mult pe aceasta tema timp de cateva luni dar nu de pe site-ul oficial de la TOrser.. si mi-am construit propriul site cu informatii mult mai profunde.. :) eu am folosit 12 ani calculatorul si telefonul..am avut sute de clienti in reteaua mea personala de internet .. fapt care m-a pus serios pe ganduri in sensul protectiei ..folosind continuu aceste surse de radiatii..

aici este un articol foarte interesant:
http://www.nevanews.com/index.php?id_article=154&section=4

si aici sunt multe link-uri interesante adunate de pe site-uri de stiinta (folositi scroll):
http://www.energydevice.ro/torser_computer_tv_health.html

Dar pentru a spulbera orice critica ...intrati pe google cautati experimentul de la CErn la baza caruia stau aceste campuri de torsiune `torsion fields` :)  fapt ce ar trebui sa demonstreze falsitatea folosita pe site-ul www.wikipedia.org in articolul `torsion field`, sau folositi combinatii de cuvinte gen `torsion field` si experimentul Philadelphia etc.

bineinteles puteti folosi direct site-ul oficial: :))
http://cernsearch.web.cern.ch/cernsearch/Default.aspx?query=torsion%20field

SI Acum cine poate demonstra ca CERN este pseudostiinta? :) just kidding...

mmm sa nu uit ..sesiunele stiintifice cu participare internationala (universitatea nationala de aparare Carol I) unde aceste fenomene sunt explicate la conferintele ministerului aparararii nationale:

http://www.scribd.com/doc/13663987/actiunienergoinformationale2007

http://www.scribd.com/doc/11799442/wwwtorserinfo-ACTIUNI-ENERGOINFORMATIONALE-2008-UNIVERSITATEA-NAIONAL-DE-APRARE-CAROL-I

lectura placuta..:)