Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

O tangentă pentru Calahan

Creat de princehansolo, Noiembrie 03, 2024, 04:41:00 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

princehansolo

Calahan,
Am deschis un fir dedicat ție, în speranța că discuțiile cu tine nu se vor extinde pe nenumărate fire. Am văzut că nu sunt prea multe de spus. Discuțiile cu tine, indiferent de fir, se rezumă la câteva idei. În plus, mai ai câte o tangentă prin care îl ataci pe Atanasu.

Se vede din discuții că ai stat și ai pritocit mult timp ideile pe care le aduci în discuție: sinfazarea undelor din câmpul electric și magnetic, retroradiația și altele pe care nu mi le aduc aminte sau nu le înțeleg (deci este firesc să nu mi le aduc aminte).

Spre exemplu, eu nu cred că modelul planetar al atomului este real. Îmi vei spune că este un model, care nu trebuie să fie real, ci este suficient să fie aproximativ. Atunci de ce folosești teorii pe care le contrazici, dar o parte mare din ele le folosești ca fiind reale?

În speranța că putem purta un dialog civilizat pe acest fir - te invit la discuție: adică să încerci să mă convingi că ai dreptate în ce susții.
Toate-s vechi și noi sunt toate

atanasu

Poate intereseaza si astea Teorii alternative ale gravitației de Nicolae Sfetcu
: https://www.telework.ro/ro/teorii-alternative-ale-gravitatiei/

calahan

princehansolo
Am venit acum tarziu cu raspuns la mesajul dumitale fiindca s-a intamplat ca sunt in suferinta si eu si calculatorul. Eu de- abia ma mai misc, fiindca m-a tras un puternic curent la o expozitie de mobila. Iar calculatorul, a inceput, din nu stiu ce motiv sa zbarnaie si sa vibreze. Nu isi da drumul decat dupa multe zgaltaituri. In ce priveste teoria luminii alcatuita de mine, cel mai bine cred ca este explicata in PDF-urile postate de mine in pagina forumului de: -Critica paradigmei actuale din fizica-.  Dar in masura in care imi mai aduc aminte, voi incerca sa lamuresc intotdeauna chestiunile neintelese, sau intelese gresit. Stiintificii de aici sunt cam respingatori asupra teoriilor mele. Dar in pagina de fizica de la -Astronomy.ro-, PDF-urile postate de mine au fost descarcate de sute de ori. PDf-ul cu constanta de actiune a fost descarcat de peste o mie de ori.

princehansolo

Calahan, îmi pare rău să aud că ești în suferință. Îți doresc sănătate și voie bună!
Toate-s vechi și noi sunt toate

atanasu

Daca ai un postament pentru racire -ventilatie poate ca este de acolo.

atanasu