Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

Urari de sarbatori.

Creat de Virgil, Aprilie 15, 2023, 02:10:08 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Virgil

Citat din: atanasu din Aprilie 19, 2023, 11:14:12 AM
Este vorba de inima, e suflet  si nu de ratiunea cerebrala(spiritul dualitatii)  dar cat nu ai acces acolo este mai greu de inteles.
Oricum este ceva absolut liber si la dispozitia ta asa ca nici nu am ce comenta in plus aceasta iscutie fiindu-mi mie de foarte mult folos!
Inima nu este sufletul omului, dovada ca se pot face transplanturi de inima, si nu de suflet. Exista insa "rugaciunea inimii" practicata de Yoghini care se face prin concentrare asupra inimii inchinandu-te la D-zeu, pentru ca se spune, ca El se afla in inima omului. Sufletul are mai multe intelesuri si nicaieri nu am gasit o definitie exacta a acestuia. Sufletul sau spiritul omului nu are o natura materiala, asa ca este de natura informationala, chiar Isus a zis ucenicilor sai "Căci, acolo unde sunt doi sau trei adunați în Numele Meu, sunt și Eu în mijlocul lor." Acum completez eu, ca trebuie sa fii viu ca sa te poti aduna in numele lui,  numai in starea aceasta esti depozitarul informatiilor despre doctrina lui Isus.