Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

Dreptul la replica

Creat de Electron, Iulie 30, 2012, 07:48:28 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Qwerty

Iarăși eroare de logica faci.

Dacă demonstrezi conjectura lui Goldbach NU însemna că gasesi o regula de distribuție a nr prime, sau termenul general sau cum ii mai spui.

Acestea is pseudostiinte deale voastre 100% gresite.

Ex. 14= 11+3
    14= 7+7

Și care termen general vezi tu aici ?

Se considera Conjectura lui Riemann ca asa problema fundamentala a matematicii  nr prime o rezolva dacă se demonstrează, eu nu am înțeles-o și nu am studiat-o în scurt timp probabil nu va fi aceasta.

Oamenii din ziua de azi cam is prosti degrabă nu au să rezolve ipoteza Riemann,  asa vad eu convins garantat pe min 10 ani.

Da is prosti tare, lucruri elementare nu au putut pina azi sa le rezolve, exemplu vezi Eficienta Energiei.  Pe tava le dai răspunsul și nu îl vad

atanasu

Medvedev : ,,Românii, după cum se știe, nu sunt o națiune, ci un un mod de viață. Părea că nu ne mai poate surprinde nimic. Liderii europeni - idioți, slabi, nimicuri. Dar nu, ne-au dat un motiv din nou. Vor să returneze aurul României",

atanasu

Mai draga, vad ca nu pricepi nimic din ce spun eu. Ramai cu obsesiile tale

Qwerty

Nu draga, dar - drac  ;D

NU  am spus corect, dar despre romani absolut deloc nimic rău nu am vrut sa spun.

Lucrările cu Eficienta Energiei am expediat la companii sau reviste internaționale nici una nu romana, bai cum bai sa fie asa indiferenți. ?

Soluția la multe probleme grave , nimic brei asa și este practic cum a fost.

Fiecare cazan pe timpul perioadei reci imense cantități de combustibil le arde fără folos, milioane sau miliard de case mii de zile anuale reci .

Conjectura lui .. cea mai simpla Conjectura din familia de acest tip de conjecturi,  ba se poate rezolva în 2 metode,  breeei înțelegi tu sau nu parese zeci de adrese am expediat cu soluția, doar un profesor ceva italian a spus da e adevărat și interesat cit de simplu.

Restul nimeni nimic nu au spus , fie ca e greșit sau ca e corect, robiți mai nu oameni.

Nu crede ca de romani am spus, în general și nu corect am spus eu singur nu pot a socoti.

La electricitate nimic nu știu, la o sumedenie de domenii la fel nimic nu stiu

Medvedev e slab la minte îl conduc de-aceea și a fost pus, dacă are vreo părere e inspirata de la alții.

La ce  rau zic asa oameni nici o atentie nu se merita

Qwerty

Ordinea puterii  conjecturii din familia Gap este aceasta:
 Legendre, Brocard,  .... , Florin Smarandache,  Dorin Andrica, Cramer,  Firoozbakht.

Conjectura Cramer eu nu o înțeleg din cauza unor notații Big O , dar verificarea care e mai tare e posibil luând rezultatul făcut de alții.

Marea eroare care mulți considera ca fiind o generalizare conjectura lui Smarandache a conjecturii Andrica.
Conjectura Smarandache este puțin inferioara ca putere fata de conjectura Andrica în ceea ce privește determinarea puterii de precizie aproximativa  a Gapurilor.

Din alt punct de vedere conjectura Smarandache la exponentul cela da , da parca o generalizare, însă este absolut inutil...

Extrem de simplu se demonstrează superioritatea conjecturii Andrica fata de Smarandache din punct de vedere a determinării Gapurilor aproximative.

Eu sunt primul care lea rezolvat cu mult timp în urma.

 Conjectura Collatz la fel simplu se demonstrează,  doar ca acolo este asa o exprimare data de mine : pentru anumit număr de forma ...( nu va îl  zic ca ar însemna pe tava va dau demonstratia) ce tinde la infinit v-a exista un număr infinit de iteratii asa încât aplicând algoritmul Collatz numărul cade în 1.
Celelalte numere după iteratii finite cad în 1

Conjectura Goldbach,  și nr conjectura Gemene ( și altele cu  gapul 2k) le am la mine în bucatarie, primul din cite înțeleg eu sunt care lea găsit demonstratia asta ce privește cu teoria nr. Prime

@ Moderatorii am făcut varza din subiect, ștergeți ultimele mesage

atanasu

#95
Apropo de Legendre cred ca si aici am publicat un articol in care iau aparara lui Legendre in ceea ce priveste pretentia lui in lgatura cu Postulatul paralelei...
Ps Poate cu Goldbach merita sa te ostenesti caci ca si la programul de sah versus computer si aici e  un premiu de 1 milion de dolari celui care rezolva conjectura dar pana acum se pare ca nimeni nu l-a revendicat   :)

Qwerty

Minciuni bre nu mai crede in povesti.

Nimeni nu îți dă bani asa gratis ca ai rezolvat ceva care încă ba nici o aplicațiile nu are

Am postat și scris emailuri cu rezolvare ( nu Goldbach) și nimic nu au răspuns.

Depinde cui , poate între ai lor da.

Numai Ia vezi ce recunostinta am mai văzut numai sa privim la Eficienta Energiei... ;D
Acolo aplicațiile in practica care chiar milioane de dolari economii face și mediu curat.

Hai gata trebu de finisterre cu vorbarai mai ales pe acest subiect cu titlul nepotrevit


princehansolo

Citat din: Qwerty din Martie 16, 2024, 09:40:10 PMNumai Ia vezi ce recunostinta am mai văzut numai sa privim la Eficienta Energiei... ;D
Acolo aplicațiile in practica care chiar milioane de dolari economii face și mediu curat.
Qwerty, ai auzit de pompele de căldură? Se pare că cineva ți-a pus ideile în practică. Cum nu ai scris în ce an ți-a venit ideea cu conversia unui tip de energie într-altul, mă gândesc că tu ai fost primul care a avut ideea.
 ;)
Toate-s vechi și noi sunt toate

atanasu

Printe
De fapt, primele pompe de căldură a fost construită acum 150 de ani. Deși la început erau utilizate pentru extragerea sării, în ani 1950 pompele încep să fie montate ca surse de căldură în locuințe. Criza petrolului din anii 1970 reprezintă un motiv pentru ca tehnologia pompelor de căldură să ia avânt, iar astăzi nu mai încape îndoială că vorbim despre ceea ce va deveni principala modalitate de a capta căldură, și nu numai.

Qwerty

Cineva mi-a ster mesajul de azi , nu știu cum e posibil și dacă e posibil.

Pe alt forum un utilizator din cite am înțeles ii plăcea sa șteargă mesajele care nu ii convineau.

Nu e nimic strașnic,  bine a făcut !

NU cumva baeti sa se pună în aplicare ce am propus eu , electrocuteaza cu 10.000 V imediat. Combătute și bătute asa idei trebuie imediat , după posibilitate și inventatorii

atanasu

#100
Tocmai ca nu gasim termen general ptr numere prime si eu sustin ca nici nu exista , dar nu pot demonstra matematic tocmai pentru ca nu exista.
Daca stii tu pe cineva care a demonstrat ca nu exista sau ca exista o formula generala care sa dea toate numrle prime pe multimea numerelor naturale  spune.
Eu nu pot demonstra ce spun  si asta ar fi conjectura mea, adica  a lui<b> IAM.</b> si ma bazez pe faptul ca numerele prime  sunt numere care nu pot fi decat veificate(au o realitate primara de natura fizica-daca vrei una pe langa numerele naturale care sunt insasi inutia matematica, legatura intre matematica si fizica), adica o data propuse si nu anticipat prin vre-o formulare matematica. ca primalitate si nu create in mod algebric, ele doar fiind(sunt si atat).  De aceea sustin ca nici Goldbach nu poate fi demonstrata dupa cum nu pot sa demonstrz ca exista cel putin doua numere prime care sa conduca la orice numar impar plus unu, o reciproca a lui G.

https://mathworld.wolfram.com/Prime-GeneratingPolynomial.html

Qwerty

Rău ai citit ce am scris.

Din ce am auzit eu de la alții,  se spune ca conjectura lui Riemann e acea care ar verifica exact cite nr prime sunt pina la n.

Nici tu nici eu nu o intelegem și laso in pace ca nu e pentru noi

Apoi se poate de facut.... ca sa îți dea și termenul general.

Nu pierde timpul tău in zadar aiurea.

In teoria nr prime eu  multe rezultate noi bune am obtinut.
Îmi e de mirare de ce atiti matematicieni nu au putut sa rezolve.

Nu mai așteaptă ca o sa scriu ce am obtinut eu pe margini de strada unde suera vintul, e de ajuns cita indiferenta , ura am văzut doar la Eficienta Energiei.

Uita și cautati de treaba

atanasu

Deci  unii spun ca pot spune cate numere prime p sunt de ex  pana la 1000 fara a le numara efectiv? Dar daca atunci cand n tinde la infinit p tinde la zero?