Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

Avertisment

Creat de virgil 48, Noiembrie 07, 2012, 10:45:59 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

virgil 48


    ATENTIE!


În diverse locuri frecventate: stații de benzină, parcaje, supermarketuri, se distribuie gratuit mici cadouri, aparent promoționale, pentru autoturism: portchei, mascote, etc.

NU LE ACCEPTA!

Ele conțin un CHIP de urmărire (cândva numai în filme vedeam așa ceva...), cu ajutorul căruia hoții știu totul despre tine: unde te afli, când ești acasă, unde-ți staționează mașina, etc. În lipsa ta îți intră oricând în casă, te atacă la ieșirea de la bancă, îți fură mașina, etc. Este vorba de o rețea europeană de criminali, pornită din România, un nou sistem infracțional!

În Olanda oficialitățile au apelat la mijloacele mass-media spre a informa pături cât mai largi ale populației.

Informează-ți și tu prietenii și cunoștințele!

xbs

#1
De unde ati preluat stirea? :) Adica eu, daca as fi hot, mi-as arunca bunatatile de "cip"-uri la intamplare pe strada, fara o analiza in prealabil a potentialului finaciar al acelor oameni, daca au intr-adevar ceva ce merita a fi furat? Trebuie sa fii de-a dreptul idiot. Sa nu suspectam hotii de o asa mare ignoranta, mai ales unii care se presupune ca apeleaza la metode inteligente de urmarire.

Piata zvonurilor din Romania e mereu actualizata :)

Acum cateva luni, circula in mediul online zvonul acela cu "copii rapiti si ucisi pentru organe. Parinti, nu lasati copiii singuri in parc!.

virgil 48

 Zvonuri redirectionate pe mail, ca acesta, circula multe. Nu trebuie sa te alarmezi,
dar este bine sa fii informat. Iar cel cu copiii in parc, chiar are un mesaj util.