Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

Ceva nu e bine pe aici!!!

Creat de KRAFT, Mai 25, 2008, 01:14:00 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

KRAFT

Vad printre multe discutii pe acest forum ca exista un fel de "conflict" intre persoane eu le numesc orgolii. Ei bine eu acum termin facultatea in domeniul electronicii. Nu cunosc fizica destul de bine ca cei dintre dumneavoastra si v-a respect pentru lucrul acesta.
Dar parerea mea este ca nu e bine sa existe asa ceva pe forum, poat exista persoane ca mine ce cauta raspuns la niste intrebari sau poate fac experimente casnice pentru a descpoeri ceva cum dealtfel fac si eu, de mi-am inebunit vecinii ca; ba nu le functioneaza TV sau nu mai pot asculta la radiou.
In fine, nu ma mira faptul ca poate voi fi criticat pentru anumite afirmatii pe acest forum, dar am si eu mici nelamuriri si caut un raspuns la acestea. Imi cer scuze ca nu formulez bine problemele dar noi inginerii in tehnica avem un defect profesional; atunci cand de exemplu concepem un circuit si stim ce susa de alimentare avem nu mai stam sa calculam valorile unor anumite componente stim cu aproximatie.

De aceea noi inginerii si dumneavoastra fizicienii putem concepe lucruri inimaginabile pt omul simplu.

Va multumesc de intelegere!

Adi

Si nu ai primit raspunsuri? A fost cineva in conflict cu tine? La ce conflicte de pe site te referi? In afara de Sandokan care a venit cu teorii conspirationiste si care se simtea apoi lezat cand era corectat, nu exista nici un conflict pe site. Sau exista ceva ce consideri tu conflict si noi nu? Universul uman e fascinant, nu sunt toti la fel, e normal sa fie diferente. Si e normal ca sa fie orgolii. Doar investim timp sa explicam pas cu pas greselile altora. Tu de exemplu, te exprimi vag. Asta ar putea fi interpretat ca bataie de joc. Dar nu interpretam asa, iti dam prezumtia de nevinovatie si ti-am raspuns si eu si Electron pas cu pas. Data viitoare speram sa fii mai precis in intrebari. Chiar acest email arata ca nu ai invatat lectia, ai vorbit general, fara exemple. Sper sa o inveti pentru data viitoare.
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

KRAFT

Da asa este exprimarea mea este vaga. Noi inginerii "ne exprimam" cel mai mult prin desen tehnic.
Tin sa va multumesc petru sprijinul acordat.

Este normal sa existe orgolii caci si noi inginerii suntem orgoliosi cand vine vorba de domeniul nostru dar noi suntem impartiti in doua "tabere" ; cei care stiu si tac, pentru a afla mai multe de la ceilalti si cei care stiu si vorbesc deespre ceea ce stiu. Acestia din urma nu vor afla multe lucruri de la ceilalti.

Nu mi se pare corect ca cineva sa fie chiar asa de aspru corectat. Inteleg ca poate omu' nu se exprima corect sau este vag in exprimare ca mine dar poate fi corectat in alt mod.


Electron

KRAFT, da-mi voie sa te corectez! :D (<---- gluma ;) )

Sunt de acord cu tine, corectarea trebuie facuta "cu grija", pentru a nu rani orgoliul celor care gresesc. Dar nu e simplu.

Parerea mea este ca doar dialogand putem invata, si ca de gresit putem gresi cu totii. Totul e sa nu luam criticile ca insulte, si sa cerem explicatii atunci cand lucrurile nu sunt clare.

Fara dialog nu vor merge lucrurile inainte.

e-
Don't believe everything you think.

Adi

Da, corectarea trebuie sa se faca cu grija. E grea psihologia. Invatam facand. Cu cat facem mai multi, cu atat invatam mai bine.
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

m00nkiller

Nu sunt rautacios dar imi aduc aminte un banc:
"Care este asemanarea dintre ingineri si caini?
Raspuns: Ambii au ochi inteligenti dar nici unul nu stie sa se exprime"