Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

Un biolog roman celebru in strainatate sustine o conferinta la Bucuresti

Creat de Adi, Iunie 03, 2008, 03:48:44 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.


Temari

 :o Vreau si eu! Ca toti din familie sunt impotriva mea ca vreau sa devin biolog...sa cunosc si eu unul...mi-ar place  :D Multumesc pt veste Adi ^^

Adi

Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

Temari


Adi

Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

memnoch03

Salut!

Ceea ce stiu despre Denis Buican este ca el a fondat ceea ce el numeste teoria sinergica a evolutiei. Am inteles ca este o teorie interesanta si, pentru mai multe detalii, cei care aveti posibilitatea, va recomand cartea Mendel si Genetica de Ieri si de Azi, scrisa de Denis Buican. Este o carte interesanta.

Eu nu l-am cunoscut pe Denis Buican, insa am avut onoarea de a-l cunoaste pe Prof. Dr. Nicolae Coman (actualmente Profesor Consultant), de la Facultatea de Biologie din cadrul Universtitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. Ce pot spune este ca e intr-adevar o enciclopedie de om si ca, o data ce il ai in fata, trebuie sa faci tot posiblul sa inveti cat mai multe de la el. A fost si ambasador la Nairobi intr-o vreme. Ne-a povestit ca l-a cunoscut pe Denis Buican, ca au fost colegi de camera la o conferinta. Daca vreti, cred  ca va pot pune in legatura cu Prof. Coman, desi cred ca mai greu, avand in vedere ca s-a pensionat. Sincer, eu personal as vrea sa reiau relatiile cu Dansul.

Cat despre partea cu opozitia parintilor fata de Biologie, te inteleg perfect, trec prin acelasi lucru. Insa incerc sa am mereu in minte ca e randul meu si visul meu.

Toate cele bune, Claudiu

Adi

Multumim pentru postul tau foarte clar si util. Temari, uite, ai pe cine contacta acum ... :)
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

Temari

Da, multumesc Adi. :) Sincer, mi-ar fi placut sa merg macar sa-l vad si sa fiu atenta la discurs...Dar nu am putut. Memnoch03 a spus ca domnul Buican a scos o carte. O sa o caut, mi-ar face mare placere sa o citesc.
Doamna mea profesoara de biologie este si dumneaei biolog, si ii datorez mii de multumiri si toate cunostintele noi in cei 4 ani de gimnaziu i le datorez. Mi-ar fi placut sa intalnesc si un alt biolog, poate o sa mai am o ocazie...

Adi

Ehe, frumos, tine tot asa si data viitoare vei fi prezenta si la conferinte de cercetatori importanti.
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

Temari

Ma trimite dna profesoara (ca o sa imi fie si in liceu) fie ca vreau fie ca nu  :D de la anul voi incepe adevarate aventuri in lumea biologiei

memnoch03

Salut!

Temari, tu esti in Romania ? Daca da, iti pot trimite cartea intr-o zi, ca sa ai o lectura placuta. Daca nu, sigur gasim o versiune electronica, suntem invadati de e-book-uri noi in fiecare zi, cu fiecare pagina celulozica pe care o citim, apar 10 carti in format electronic.

Cu bine!

Adi

Claudiu, ma bucur ca incepi sa fii activ la noi pe forum. Temari si Raul sunt cei doi activi mai ales pe biologie/medicina. Ma bucur ca poti contribui cu sugetii sau cu carti. Succes mare mai departe!

Adi
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro

vikingul