Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

Concurs de inovatii si inventii pentru studenti

Creat de Adi, Iulie 03, 2008, 07:39:21 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Adi

S-a prelungit perioada de inscrieri in concursul de inovatii si inventii
Posted by: "Asociatia Performanta Cultura" asociatia_performanta_cultura@yahoo.com   asociatia_performanta_cultura
Thu Jul 3, 2008 1:29 am (PDT)
Studentii mai pot primi sponsorizari pentru proiecte de inovatii si inventii prin programul Purmodeleaza! Datorita orarului incarcat din aceasta perioada a anului universitar, asociatia a hotarat prelungirea perioadei de inscrieri pana la data de 28 iulie 2008, pentru ca studentii sa aiba mai multe sanse de participare la program.Castigul consta in oferirea de sprijin financiar pentru cheltuieli legate de realizarea, brevetarea, promovarea inventiei, cat si cheltuieli legate de sprijinirea autorului inventiei (transport la simpozioane, concursuri, training- uri).
Asociatia pentru Performanta si Cultura, alaturi de sponsorul Rettig Romania, in parteneriat cu Autoritatea Nationala pentru Tineret (ANT) deruleaza programul national de sponsorizari pentru inventii, destinat studentilor: PURMODELEAZA - program de sprijinire a creativitatii tinerilor in domeniul tehnicii, arhitecturii si designului. Studentii pot aplica individual sau in echipa si pot depune unul sau mai multe proiecte inovative.

Informatii suplimentare se pot obtine de pe site-ul www.purmodeleaza. ro , la adresaasociatie@ performanta- cultura.eu, sau tel:               0264-598529       ,               0726-181339       .
Pagina personala: http://adrianbuzatu.ro