Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

Despre evolutionism si abiogeneza

Creat de meteor, Iulie 03, 2012, 11:02:58 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

meteor

Varul meu este biolog (e om serios, ai ce vorbi cu el [in domeniul sau de specialitate]). Am discutat cu el azi, si (ajunsesem la o discutie despre forum) in care l-am "laudat" pe Electron.

El e curios sa afle parerea lui Electron despre:
"Ce crede Electron despre aparitia vietii (in toate formele ei) pe Pamint. Ce crede el despre teoria evolutionista, creationista. "Varul meu nu are acces la internet, sa fiu "intermediar" la discutii nu am deloc mare placere, dar m-a rugat totus.

Electron

Citat din: meteor din Iulie 03, 2012, 11:02:58 PM
Am discutat cu el azi, si (ajunsesem la o discutie despre forum) in care l-am "laudat" pe Electron.
Cine e acest Electron pe care l-ai laudat, si de ce ai facut-o?

CitatEl e curios sa afle parerea lui Electron despre:
"Ce crede Electron despre aparitia vietii (in toate formele ei) pe Pamint. Ce crede el despre teoria evolutionista, creationista. "
Ce importanta are ce cred eu? (Presupun ca la mine se refera).

CitatVarul meu nu are acces la internet, sa fiu "intermediar" la discutii nu am deloc mare placere, dar m-a rugat totus.
Nu prea inteleg care e logica acestui topic. Daca varul tau vrea sa discute cu mine pe anumite teme, fara sa participe pe forum, atunci trimite-mi adresa lui de e-mail si discutam pe privat. Ce facem aici?

Nu cred ca a te avea pe tine ca intermediar e o idee buna, oricare ar fi domeniul de discutie. Asa ca, declin provocarea din acest topic, astept contact pe privat pentru a discuta direct cu "varul".


e-
Don't believe everything you think.

meteor

Acest Electron, in contextul cela, despre tine aveam in vedere. (ce parca nu intelgi  ;D)


Personal, nu am sa pun acum vorbe (din partea lui, ca e si absurd, in alte cazuri ar parea ca duc o farsa), DAR, cred ca este interesat de parerea ta, ca  rezultat a parerilor bune ce le-am prezentat lui despre tine.
Pina la urma despre "care e importanta?!", nu stiu.


Daca nu are acces la internet => atunci nici acum nu poate discuta pe e-mail.
In caz general (cind va avea acces), idee nu am daca are sau nu el e-amil (voi afla si ti-l voi spune).


Corect spus, discutii prin alta persoana, nu e o idee buna

AlexandruLazar

Unicornul roz invizibil de la mine din dulap este teolog (e om, mă rog, unicorn serios [ai ce vorbi cu el în domeniul lui de specialitate]). Ar fi vrut să îl întrebe pe vărul tău, aşa ca de la un invizibil la altul, ce treabă are evoluţia cu apariţia vieţii.

Sieglind

Rezolvare: să folosească un porumbel voiajor;D

meteor

Citat din: AlexandruLazar din Iulie 03, 2012, 11:49:55 PM
Unicornul roz invizibil de la mine din dulap este teolog (e om, mă rog, unicorn serios [ai ce vorbi cu el în domeniul lui de specialitate]). Ar fi vrut să îl întrebe pe vărul tău, aşa ca de la un invizibil la altul, ce treabă are evoluţia cu apariţia vieţii.
....

;D

...

sumalan dorin

 :D :D :D :D

La o tactica ca si asta chiar nu m-am gandit "varu" :D

Apropo in in timp ce scriam acest mesaj m-am gandit ca ar fii util si cred placut daca as deschide un topic al : "tacticilor folosite de unii utilizatori in abordarea diferitelor subiecte" iar numele topicului sa fie :"Tacticologia comunisto-conspirationisto-fabulanta" ;D

Si acum sa explic de ce as alege sa-l numesc asa:pai unii utilizatori daca nu le convine ceva arunca imediat ceva de genul "e ceva din comunism" altii la alte discutii prezinta argumente din domeniul conspiratiilor si bineinteles ultimi ...cei care fabuleza.

meteor

#7
 ;D
Rideti bine de voi, rid si eu de voi.  ;D ;D ;D


A.Lazar, pe viitor foarte bine ar fi, daca nu te-ai mai implica, acolo, unde nimic nu are de aface cu tine (si la fel crearea de off topicuri).

Iar, cilalti...., e recomandabil ca inainte sa se ia dupa mintea cuiva, sa mai gindeasca ceva (chiar le-ar prinde foarte bine...).
AlexandruLazar

E într-o secțiune publică a forumului? Super, înseamnă că are de-a face cu toată lumea care are chef să citească. Dacă nu mă privea, ar fi trebuit să fie într-un PM către Electron.

Iar întrebarea unicornului meu e cât se poate de legitimă, nu e off-topic. Vărul tău, biolog, poate să îți dea mai multe detalii despre faptul că apariția vieții ține de abiogeneză, nicidecum de evoluție.

Pozitron

Am modificat titlul acestui topic, pentru ca nu se justifica. Daca e o discutie publica, despre evolutionism si abiogeneza, atunci e ok. Daca trebuia sa fie doar o discutie privata, o voi muta la cosul de gunoi.

<Pozitron>