Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

turcu.vasile - suspendat 3 zile

Creat de Scientia, Noiembrie 14, 2011, 09:49:20 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Scientia

Pentru încălcarea punctului 4.7 al regulamentului, în suspendăm pe utilizatorul turcu.vasile pentru 3 zile

Scientia

Pentru încălcarea punctului 4.7 al regulamentului, îl suspendăm pe utilizatorul turcu.vasile pentru 10 zile

virgil 48

3 zile, 10 zile, a fost suspendat pentru o anumita postare sau pentru intreaga cariera? Este
evident ca turcu.vasile nu are o simpatie deosebita pentru punctul invocat din regulament, dar
consider ca ar avea dreptul sa stie concret, ce text anume a determinat aceasta hotarare.
Mai ales ca nu gasesc pe forum ceva mai recent din partea lui.

Pozitron

"turcu vasile" a fost suspendat pentru o postare specifica facuta ieri. Acea postare a fost inlaturata de pe forum din cauza ca incalca regulamentul, de aceea nu o mai gasesti. De asemenea, a fost avertizat pe privat cu aceasta ocazie, asa ca nu poate sa aiba dubii la ce se refera suspendarea.

Sper ca acum poti sa-ti continui linistit activitatea pe forum.

<Pozitron>

turcu vasile

Consider că pe nedrept sunt sancționat.Eu studiez științific sau pseudoștiințific (depinde de intelectul fiecăruia) societatea  per global,ca un tot unitar,ca Unul și Totul,Singurul și Întregul.Se face propagandă (punctul 4.7. din regulament) numai atunci când se studiază o parte (partid) din societate (propagandă politică),sau o parte (biserică) din societate (propagandă religioasă).Se pare că nu cunoașteți înțelesul noțiunii de propagandă (este de tip sovietic) și procedați ca în cenzura securistă.Ori știința este un permanent dialog,nu o interzicere,nu o ascundere după punctul 4.7.De aceea vă rog să-mi postați ce ați scos, ,,Despre echinocțiul de primăvară".Sau,dacă mă solicitați,îl re-postez.Simbolul cuvântului poate fi propagandă,nu cuvântul și nici eu.
Cu deosebită stimă,  Turcu Vasile

Scientia

Domnule Turcu,
Nu înţelegem de ce ţineţi morţiş să vă publicaţi opiniile religioase pe acest site. Sunt multe locuri pe Internet unde suntem convinşi că textele dvoastră ar fi mai mult decât bine-venite.

Stilul dvoastră, de a publica adevărata referate cu teme religioase pe forum nu se potriveşte cu scopul acestui forum. Spre deosebire de majoritatea publicaţiilor care-şi spun ştiinţifice din România, noi ne străduim să ne delimităm de opinii neconfirmate de ştiinţă şi de propaganda de orice fel (nu o să intrăm în dezbateri pe semantica "propagandei").

Prin urmare, nu vă publicăm Echinocţiul şi nici vă solicităm dvoastră acest lucru.
Vă rugăm pe acest forum să vă ocupaţi de ştiinţă şi atât.
Mulţumim,