Ştiri:

Vă rugăm să citiţi Regulamentul de utilizare a forumului Scientia în secţiunea intitulată "Regulamentul de utilizare a forumului. CITEŞTE-L!".

Main Menu

Pe forumul acesta lui Electron i se permite atacul la demnitate?

Creat de Abel Cavaşi, Februarie 10, 2014, 02:28:58 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Abel Cavaşi

Nu-mi vine să cred ochilor! De atâta timp Electron vorbeşte urât şi nimeni nu ia nicio măsură? Cum aşa? Chiar în această secţiune am găsit următoarele cuvinte: ,,Fii civilizat! Acesta este un forum de ştiinţă. Vorbeşte frumos şi argumentat. Altfel, vei suporta consecinţele." Cui sunt adresate aceste cuvinte? Lui Electron nu? Aţi auzit de ,,Infracțiunile contra demnității"? Regulamentul acestui forum nu i se aplică şi lui Electron?

Aveţi un punct important în regulament:
Citat4.1 Se interzic atacurile la persoană, jignirile de orice fel, limbajul vulgar ori provocările altor utilizatori ori a moderatorilor. Aici se dezbat idei, nu valoarea personală a membrilor. De asemenea, se interzice publicarea de mesaje cu scopul exclusiv de a genera discuţii în contradictoriu între participanţii la discuţiile pe forum.

Electron face excepţie?

Electron

Abel, nu ma mir ca esti atat de josnic incat sa te plangi de modul in care iti raspund, dupa ce te comporti cum te comporti si cum te-ai comportat pana acum pe acest forum.

Daca administratia considera ca am incalcat regulamentul forumului, astept o avertizare oficiala si publica. Nu doresc tratament special aici. 


e-
Don't believe everything you think.

Abel Cavaşi

Că doreşti, că nu doreşti tratament special, văd că ai parte de el. Nu ştiu de ce ţi se permit atât de multe. Suspect de multe.

Electron

Probabil depinde de cat de mult ii platesc/mituiesc pe administratori.  ;)

e-
Don't believe everything you think.

Abel Cavaşi

Asta numai tu ştii, doar că ţi se permit incredibil de multe, asta-i clar. De atâta timp! Hmmm...

Electron

Apropo, daca e cineva interesat, in aparearea mea am de spus doar atat: consider ca nu am cum sa atac ceva ce nu exista in cazul celui care ma acuza aici.

e-
Don't believe everything you think.

Abel Cavaşi


Electron

Don't believe everything you think.

Sieglind

Citat din: Abel Cavaşi din Februarie 10, 2014, 02:28:58 PM
Nu-mi vine să cred ochilor! (...) Aţi auzit de ,,Infracțiunile contra demnității"?

Eu n-am auzit. Iar linkul din wiki duce la o pagină "cu PROBLEME".

Poţi fi mai explicit?

Eşti sigur că există?   :o


Abel Cavaşi

Aştept în continuare un răspuns de la conducerea acestui forum. Deocamdată.

Electron

Don't believe everything you think.

Abel Cavaşi

Dacă se mai simte cineva lezat de ceea ce se întâmplă pe acest forum, îl rog să mă contacteze.

Electron

Asa mai troll nerusinat, spune pe fata, ca strangi adepti! Cine seamana se-aduna, asa ca multe succesuri!  ;D

Edit: Apropo, cine se simte lezat de modul in care e tratat trollul nerusinat Abel Cavasi pe aici, sa o declare public, cu demnitate! Macar asumati-va responsabilitatea daca va asociati cu el, nu?


e-
Don't believe everything you think.

sumalan dorinCam multi sunteti care va simti lezati intr-un fel sau altul.Sa fie asta o lipsa de argumentare rationala a ceea ce sustineti fiecare in topicul deschis?

Pana nu demult mai era o persoana care intr-un alt topic cerea tot ceva de genul o atingere a "demnitatii"

Iar daca e sa fiu metodic,pe ce fel de criterii ai stabilit ca este un "atac la demnitate"?

Prin ce metode ai stabilit ca ,Electron ti-a atacat "demintatea" ?

Care sunt criteriile care te-au facut sa afirmi ca Electron nu respecta regulile forumului?


Nu ii iau apararea lui Electron,nici nu sunt in masura sa ii iau apararea.Sunt doar curios sa aflu care sunt metodele si criteriile folosite pentru a afirma ca "..se permite atacul la demnitate"

atanasu

#14
Dle Cavasi ,
Acum in toamna lui 2020 userului (oficial nimic in plus dar pentru 2014 nu stiu ce demnitati forumiste mai avea) si imi place mult termenul de user, neologism care in limba romana cu un singur l poate creea jocuri nostime de cuvinte, se pare ca nu i se mai permite accesul sau daca da, i s-a explcat totusi ca nu procedeaza corect sau cine stie o fi inteles si singur ca desigur ca poate asa ceva, ca nu este corect ce a facut amar de vreme pe aici si recunosc ca alaturi si de destule bune.
Oricum dupa aceasta penitenta care doresc sa cred ca ar fi autoimpusa, o sa incerc sa citesc ce va mai scrie caci niciodata  nu i-am negat inteligenta atat nativa cat mai ales educata si pot spune ca bine educata.
Dar Cavasi de mult nu-si mai pierde vremea pe aici, asa ca nu vom avea si un raspuns. Dar chiar si asa este bine sa dau macar acum o explicatie sensurilor mai adanci al acestui foarte scurt fir  privind un balet Electron -Cavasi din indepatatele  neguri ale vremii anului  2014.
PS. Oricum lipsa numitului aparut aici sub numele cu care a aceptat el  sau daca nu fiind solutia acceptata de forum penntru cineva care se retrage si vrea sa-si sterga nickul, care in cazul acestui personaj  fiind Sumi, nu-mi provoaca decat indiferenta. :)